Bevestigd
feyrom-web

Nieuws

Feyenoord loot AS Roma in kwartfinale UEL

FeyenoordTM

Feyenoord is vrijdag bij de loting van de UEFA europa League opnieuw aan AS Roma gekoppeld.

De Rotterdammers spelen het eerste duel thuis op donderdag 13 april. De return in Rome staat donderdag 20 april op het programma.

In de mogelijke halve finale komt de club tegen de winnaar van Bayer Leverkusen - Union St. Gilloise. Feyenoord speelt in dat geval wederom eerst thuis.

Resterende UEFA Europa League-agenda

  • Kwartfinales: Donderdag 13 & donderdag 20 april 2023
  • Halve finales: Donderdag 11 & donderdag 18 mei 2023
  • Finale: Woensdag 31 mei 2023 (Puskás Aréna, Budapest · Capaciteit: 67.215 toeschouwers)

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Personally I am very satisfied that we will meet Roma. This team is takeable and cannot impress Feyenoord. Arne is smart, he will not take this clash as a revenge for last year, but rather a challenge of tactical demonstration against this overated swagger of Mourinho. With the pressure exerted by Feyenoord, the Italian defensive barrage crumbled at De Kuip. Last year Feyenoord also created plenty of chances, but Dessers and Linsen often missed the mark. I believe the offense overall is better this year even without Sinisterra. If Idrissi continues to materialize, added to Gimenez Feyenoord will pass
Beertruidrager
In onze eigen Kuip er vol op en al afmaken ,zodat het in Rome al een gelopen koers is.
We zijn dit jaar sterker dan vorig jaar, laat ze maar komen!
patrickvangalen76
patrickvangalen76
Heerlijk weer om tegen Roma te mogen spelen.als die supporters zich maar gedragen daar. Want nu moet dit een positieve ervaring gaan worden
Wanneer is de kaartverkoop?
Volgende maand woensdag
Gewoon vanaf de eerste minuut je eigen spel spelen.
Niet luisteren naar al die praatprogramma’s die het gaan hebben over de tactiek van Mourinho.

In de finale van de conference league, zag je in de eerste helft duidelijk dat de Feyenoord spelers te voorzichtig speelde.
Angst voor de tegendoelpunt.
Die kregen ze ook tegen door een moment van onoplettendheid.

Maar in de tweede helft begon Feyenoord hun eigen spel te spelen en creëerden ze ook kansen alleen pakte de keeper alles.

Nu geen angst tonen maar lef.

Força Feyenoord!

❤️🤍
🖤🖤
Er zijn ook supporters die een horrorscenario vormen voor Feyenoord. Maar dat schijnt maar niet tot jullie brein te willen doordringen, gezien de opgewonden en dus (enigszins) demagogische teksten die jullie produceren.
Verder is het een pittige loting maar we als we een klein jaar geleden alles behalve kansloos waren, dan hoeven we dat nu ook niet te zijn.
Al met al goede positie om de finale te halen. Revanche !!
Was de enige die ik liever niet wilde met die Mourinho, maar ja is niet anders.
Satoshi_Nakamoto
Satoshi_Nakamoto
Dat gaat twee zware potjes worden maar moet te doen zijn voor dit Feyenoord. Hoop wel dat de spelers die aan de Ramadan mee doen dezelfde arbeid op de mat kunnen leggen met dit programma…
Tuurlijk moet dat lukken kijk maar naar slavia vorig jaar en marseille thuis kokcu kreeg vleugels toen
Satoshi_Nakamoto
Satoshi_Nakamoto
Ja daar heb je gelijk in. Goed geheugen 😉
Jammer eerst thuis maar verder zijn er toch geen pappie en kokkie teams meer ..
Hopelijk geen aanpassing van de speelstijl zoals in de finale vorig jaar.
Er vol op klappen.

Hup Feyenoord
Rome, we kome (alweer?)
Slechts denkbare loting
Nee slecht was united of juventus of Sevilla dit moet te doen zijn en als we winnen dan is de route makkelijk met union of leverkusen
Tuurlijk niet!

Er was maar een betere optie en dat was sevilla aan onze kant en Roma bij Man U , Juve en die portugezen.
Vroeg of laat kom je ze tegen.
Eventuele halve finale kan je wel overleven!
Zullen de fans daarheen mogen?
Lijkt mij niet dat Feyenoord kaarten afneemt.
Zoiets dacht Union Berlin ook nadat ze Ajax hadden uitgeschakeld......!
Ronde 2, voor de fontein dan.
Feyenoord moet geen uitsupporters toelaten zo kun rotzooi voorkomen
bloedaandepaal
Ook niet meenemen anders weer dat gedonder.feyenoord fans zijn ook niet bekend om n vriendelijkheid
Dat hele fontein-incident is zwaar overdreven en een eigen leven gaan leiden in het Nederlandse medialand. Ja, er werd een astronautje in gegooid. Ja, er dreven wat bierflesjes in. Maar er was weinig tot geen schade. Italianen overdreven zwaar. Organiseerden destijds ook niks, dus waar willen ze dit keer 6.000 Nederlanders kwijt? Of wat verwachten ze? Destijds was hun argument: 'We hebben Barcelona hier gehad, dus clubjes als Feyenoord kunnen wij ook wel hebben.' Let's see!
Dat wil niemand horen. Daarom wordt het probleem ook nooit echt aangepakt of opgelost. Ja, er gaat zeker van alles mis qua gedrag aan supporterskant maar zolang men niet wil inzien dat er ook cruciale fouten worden gemaakt op het vlak van organisatie en politie-inzet is het een gebed zonder einde.
Bagatelliseer het maar weer. We hebben helaas een slechte naam. Graz was ook niks aan de hand Maar de boel wordt wel gesloopt.
De schade was destijds idd bij lange na niet de €8.000.000 die de burgemeester van Rome ervan maakte. Maar volgens mij is ook een bedrag van €75.000 niet het gevolg van één geworpen astronaut en wat bierflesjes. En het is hoe dan ook een schandalige zaak, daar heeft de hoogte van het bedrag namelijk geen reet mee uit staan.
Kortom jullie zijn weer lekker de popi-jopi aan het uithangen bij dat deel van de achterban dat een grotere vijand van Feyenoord vormt dan de tegenstander van komende zondag. Of vonden jullie dat de noordzijde van de tribunes er gisteravond zo sfeervol uit zag dat we dat nog vaker moeten hebben?
En om jullie benepen brein nog wat verder te ontnuchteren: Vorig jaar was het totaalbedrag aan Europese boetes van Feyenoord 8 x zo hoog als de schade aan de Barcacciafontein in 2015.
Dus laat die puberale relativering van het structurele wangedrag van een (klein!) deel van de achterban in het vervolg achterwege. Al was het maar om verdere financiële schade en imagoschade (sponsors!!!) voor Feyenoord verder zo veel mogelijk te voorkomen.