VK Sportphoto

Nieuws

Persconferentie PSV - Feyenoord: Dit was het nieuws

Vrijdag om 14:00 belegde Feyenoord een persconferentie in aanloop naar de topper tussen PSV en Feyenoord. Aanstaande zondag trappen beide ploegen om 14:30 af in Eindhoven.

1908.nl zat klaar om het nieuws uit de persconferentie te brengen. Dit was het nieuws wat er uit voortvloeide:

  • Geertruida kan na aanstaande zondag weer aansluiten bij de groepstraining van Feyenoord. Hij ontbreekt nog wel tegen PSV.
  • Sebastian Szymański is hersteld van zijn lichte hamstringblessure. Hij trainde vanmorgen al mee met de groep en zit zondag bij de selectie voor de topper tegen PSV.
  • Ofir Marciano is hersteld van een lichte rugblessure en zit zondag ook bij de selectie.

Delen

Reacties

Erg jammer voor justin, maar voor ons is het wel goed kan hij op ze eigen focuse op feyenoord en dan komt dat nederlands elftal vanzelf
Slot had zich best wat meer kunnen afzetten tegen het belachelijke selectiebeleid van onze bondscoach.
Wat dan??
Volgens mij is Slot vrij duidelijk.
Normaal wel maar had mijn inziens best feller kunnen reageren op de hierover gestelde vragen ipv aangeven dat hij geen bondscoach is. Bijlow behoort natuurlijk wel tot de beste 4 keepers van NL.
Waar maak jij uit op dat hij dat niet vindt?

Slot is een slimme man.
Die gaat de media geen kans geven relletjes te starten over Oranje voor de belangrijke wedstrijd van zondag.
Ik maak nergens uit op dat hij dat niet vindt. Sterker nog, ik denk dat hij het niet selecteren van Bijlow ook belachelijk vindt. Van mij mag hij dat dan ook zeggen. Overigens ook heel raar dat die van Gaal nooit contact met hem heeft.