slot

In beeld

Live 15:00 • Persconferentie Arne Slot in aanloop naar Excelsior-thuis

Van de redactie

Zondag staat het laatste duel van seizoen 2023-2024 op het programma voor Feyenoord. De ploeg van Arne Slot neemt het in De Kuip op tegen stadsgenoot Excelsior. De wedstrijd zal een speciaal duel worden voor de vertrekkend trainer, wiens overstap naar Liverpool nog altijd niet officieel naar buiten is gebracht. Om 15:00 uur is een persconferentie met de trainer in aanloop naar de laatste wedstrijd van het seizoen.

Bekijk hier de persconferentie vanaf 15:00 uur via Feyenoord ONE.

Delen

Reacties

Laten we Arne een afscheid geven wat hij verdiend. Met pijn in het hart 😭
Even dromen: de Vrij en Hancko centraal en Beelen controlerend op het middenveld (bij verkoop Wieffer).
Sr. Arend MartijnSlot: Thank You! We won't forget,....... ever!🙏
De bijna geniale trainer Slot neemt afscheid. De hoop om een replica te vinden is ijdel en onverstandig. Wat Feyenoord volgende jaar absoluut niet kan hebben is een experimentele, onervaren coach. Ik kijk naar Real Madrid. Ancelotti. Onsloopbare achterhoede en nooit verzakend middenveld. Kunnen wij ook. Alle ballen op Paixão en Minteh. Veel punten pakken op die manier in CL.
Leuk al die data, maar er is meer. Een rustige coach die flink kauwgum kauwt. Thats it.
Wat vond je van Zidane en Real Madrid?
Poe, dat is alweer ff geleden. Leg uit...
Heel erg. Arne het meeste van allemaal. Ik had zo gehoopt op nog een jaartje.
Gaat moeilijk worden vlg jaar.
Laatste wedstrijd van Slot. Kan hij dan heeeeel snel in Liverpool gepresenteerd worden dan kunnen wij ook verder.
Zijn ze al lang mee bezig. Ik hoop dat ze gewacht hebben tot Pusic klaar was met de 2 prijzen. En nu doorpakken.
Yes I know maar twijfel wel over Pusic. Als je zo leest hoe hij bij Twente was als hoofdtrainer weet ik niet of dat past. Als assistent onder Slot was hij prima narruurlijk. Sahin is ook een gok en daar moet als assistent wel een ervaren rot naast. Maar toch zou ik eerder naar Sahin neigen die staat er wel heel goed op en is over een paar jaar weer onhaalbaar.
Die verslaggever van Twente doet er alles aan om hem zwart te maken. Ik vond hem prima als assistent. En je zag het enthousiasme naar de spelers toe. Daar vertrouw ik meer op.
Ik vond Slot fantastisch maar nu het al een tijdje bekend is dat hij vertrekt onderken ik ook wel zijn maximale houdbaarheid van drie seizoenen en mogen we na hem nadrukkelijk bedanken ook gaan beoordelen over het binnenhalen van een paar minder geslaagde spelers. Zerrouki, Ueda, Stengs, Van de Belt en Nieuwkoop: wie gaat ze missen volgend jaar?
Geertje gaat weg Nieuwkoop gaat weer naar de bank waar hij prima past. Daar moet zeker een nieuwe speler voor komen. Santi weg Ueda eerste spits die gaat zeker wel draaien als hij vertrouwen en minuten gaat krijgen. Van de Belt te licht die mogen ze wel verhuren (geef hem mee aan v Persie) Stengs prima versterking, ondanks zijn dipje heel erg belangrijk geweest dit seizoen. Zerouki nog niet laten zien wat hij kan, te veel moeten wennen aan de nieuwe omgeving? Concurrentie strijd op midden veld ook groot, maar voor de breedte prima om er bij te houden.
Ik kan me hier 100% in vinden. Gebeurd niet vaak. 😂😂