Bevestigd
thumbs-0dc91133c7334025342bfb5acaf3c16c-2000-2000

Foto en Tekst: Feyenoord.nl

Jeugd

Officieel: Twan Schens beloond met profcontract

FeyenoordTM

Twan Schens heeft donderdagmiddag een handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij Feyenoord. In het bijzijn van zijn familie tekende de speler van Feyenoord Academy een overeenkomst voor de duur van drie jaar, waardoor hij tot medio 2027 aan de club verbonden is.

Het tekenen van zijn eerste profcontract bij Feyenoord maakt Schens erg trots. ‘Ik ben blij met het vertrouwen dat ik vanuit de club krijg. Dit voelt voor mij als een beloning voor mijn prestaties van de afgelopen seizoenen. Ik zou mijzelf omschrijven als een harde verdediger die kopsterk is en een goed inzicht heeft.’

De zeventienjarige Schens is een centrale verdediger die zijn voetbalcarrière begon bij de amateurs van Alphense Boys. Inmiddels maakt de rechtspoot alweer vijf seizoenen deel uit van Feyenoord Academy, waar hij het huidige seizoen uitkomt voor Feyenoord Onder 17. Tevens kreeg Schens dit seizoen al speelminuten bij Onder 18 en Onder 21.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Online zie je voorbij over Feyenoord en Stefan de Vrij, is dit echt iets wat speelt of wordt er gewoon wat gesuggereerd?