van-persie

VK Sportphoto

Jeugd

[LIVE 17:00] Feyenoord O18 - Willem II 018

Stan

Feyenoord Onder 18 luidt vrijdagmiddag het weekend in met een wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Willem II. De ploeg van Robin van Persie bevindt zich in een felle titelstrijd met Ajax, en dus zal de Rotterdamse jeugdploeg tegen de bezoekers uit Tilburg met niks minder dan een overwinning tevreden zijn. De wedstrijd zal om 17:00 worden afgetrapt op Varkenoord en is te volgen via de livestream op Feyenoord ONE of op deze pagina. 

Richting het einde van de Onder 18-competitie deelt Feyenoord de koppositie met rivaal Ajax. Beiden hebben in 10 wedstrijden 22 punten verzameld en dus zal de mini-Klassieker die volgende week op het programma staat zomaar eens de strijd om de titel kunnen beslechten. Voor Van Persie en zijn spelers is het eerst zaak om vrijdag tegen Willem II en goed resultaat neer te zetten. 

Over de trainer van de jeugdploeg is de laatste tijd veel te doen. Van Persie staat komende zomer mogelijk voor een volgende stap in zijn trainerscarrière en zou bij meerde Eredivisie-clubs op het lijstje staan voor het hoofdtrainerschap. Voor de all-time topscorer van Oranje zal de focus nu echter vooral liggen op de Onder 18 van Feyenoord, waarmee hij het seizoen met een prijs hoopt af te sluiten. 

Feyenoord 018 - Willem II 018 (2-1)

19' 0-1

51' Neijenhuis

53' Giersthove

 

 

Opstelling Feyenoord: Ka; Ettiene, Elmensdorp, Giersthove, Breinburg; El Harmouz, Redmond, Alemayehu; Rudisill, Neijenhuis, Sliti.

Delen

Reacties

Weet iemand waarom Shaqueel Van Persie de laatste wedstrijden niet meer bij de selectie zit?