Bevestigd
Slot - Liverpool

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Liverpool opent gesprekken met Slot

FeyenoordTM

Arne Slot geniet concrete belangstelling van Liverpool. Dat meldt Paul Joyce, de betrouwbaarste Liverpool-journalist. Het nieuws is ondertussen ook bevestigd tegenover 1908.nl. De Premier League-club heeft gesprekken met de oefenmeester van Feyenoord gevoerd, maar is nog niet concreet geworden in de vorm van een formele aanbieding richting de Rotterdamse club.

Feyenoord heeft zijn succesvolle oefenmeester nog tot medio 2026 onder contract staan. Dit jaartal staat er nog géén afkoopclausule in zijn contract; volgend jaar is dat wél het geval. Het gegeven biedt algemeen- en technisch directeur Dennis te Kloese de ruimte om vrij te onderhandelen en eventueel het onderste uit de kan te halen voor zijn trainer, die zelf ook zijn voorkeur zal hebben.

Liverpool heeft in de zoektocht naar een nieuwe manager niet alleen met Arne Slot gesproken. Sinds het nieuws bekend werd dat huidige trainer Jürgen Klopp aan het einde van het seizoen weggaat, is er ook gesproken met Gary O'Neil (Wolves) en Ruben Amorim (Sporting CP). Laatstgenoemde geniet ook belangstelling van West Ham United en heeft een afkoopclausule van dertig miljoen euro in zijn contract staan.

De oefenmeester was tot dusver 144 officiële wedstrijden hoofdtrainer van Feyenoord. Daarin haalde hij een puntgemiddelde van 2.13 per duel. De Rotterdammers wonnen in het seizoen 2022/2023 de landstitel en in het seizoen 2023/2024 de KNVB Beker onder het bewind van de geboren Bergentheimer. Ook bereikte Feyenoord in het seizoen 2021/2022 de finale van de UEFA Conference League.

Slot kwam in de zomer van 2021 transfervrij over nadat zijn eerdere werkgever AZ Alkmaar hem in december 2020 op straat zette. De Alkmaarders voelde zich daartoe genoodzaakt omdat de trainer gesprekken voerde met een eventuele nieuwe werkgever: iets wat in de voetballerij doodnormaal is bij een aflopend contract.

🎖️ • Feyenoord heeft volgens ingewijden nog géén concrete aanbieding ontvangen van het geïnteresseerde Liverpool. Daar kan uiteraard nog verandering in komen.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

David Hancko zal dan Slot wel achterna gaan
Och we zullen heus wel een trainer hebben voor tvolgende seizoen. Ik vind de spelers verkopen / aankopen bepalender.
Ja want uit de afgelopen drie jaar is totaal niet gebleken dat een trainer het verschil maakt. Echt hou op hoor.
Ook Rijnmond meld dat Oosting hoog op de lijst staat om Slot op te volgen...
Ik denk dat als Slot vertrekt. Ze Pascal Jansen gaan halen (uit betrouwbare bron vernomen). Zelf hoop ik toch meer op Joseph Oosting wie ik persoonlijk ken.
Ik hoop als Slot weggaat dat ze Pusic terughalen hij kent de selectie.
Ik denk ook dat hij het als hoofdtrainer ook goed gaat doen en hij staat nu ook weer eerste in Oekraine
Ik denk dat Steijn ook zomaar 1e zou hebben gestaan in de Oekrainse competitie.
Ik vind Pusic een prachtvent en de best mogelijke assistent. Maar hoofdtrainer bij ons Feyenoord, ik weet niet.
Alex Pastoor.

Vakman met een vlotte babbel.
Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
In een reactie onder werd gevraagd om een top 3 favoriete opvolgers. Ik noem een top 5 😉 Uiteraard is dit gemankeerd, want er zullen zeker in het buitenland nog meer interessante opties rondlopen. Verder lijkt Wim Jonk me een interessante aanvulling als technisch manager, mocht er sprake zijn van een klik met Te Kloese en wat andere sleutelfiguren. Jonk zou ook een interessante trainer zijn, naar volgens mij wil hij dat zelf niet meer? Nummer 1 staat voor mij vast. De rest kan ook wel van plaats wisselen.

1. Knutsen. Heeft Bodo Glimt vanuit het niets naar de top in Noorwegen gebracht. Laat de ploeg al jarenlang goed aanvallend pressievoetbal spelen. Heeft Europees veel beter gepresteerd dan je met een budget vergelijkbaar met Almere kunt verwachten.
2. Dik Schreuder. Type visionair. Bewijst al een aantal seizoenen dat hij met extreem aanvallend voetbal bij kleine clubs resultaat kan halen. Ik zou het wel eens bij Feyenoord willen zien.
3. Hjulmand. Ervaren trainer. Heeft Denemarken aantrekkelijk en goed georganiseerd aanvallend voetbal laten spelen.
4. Oosting. Heeft bij RKC en Twente laten zien dat hij een vakman is. Kan een ploeg met bescheiden middelen verzorgd en aanvallend laten spelen, maar lijkt ook wel over realisme te beschikken. Lijkt me verder een prettige man die goed valt binnen een organisatie.
5. P. Jansen. Zou bij Feyenoord hetzelfde kunnen doen als bij AZ. Hij kan het werk van Slot goed voortzetten. Hij staat in het algemeen voor aanvallend verzorgd voetbal, maar lijkt me wel een minder briljante trainer dan Slot.
Eens met nummers 1 en 3. Ook in die volgorde.
Van de Nederlandse opties, met afstand 2. Dick Schreuder is de trainer die we moeten hebben als opvolger van Slot, heeft alles in zich om de ideale opvolger te zijn.

Oosting vind ik meer een people manager en hoewel Twente soms intensief druk kan zetten vind ik dat ze iets te defensief spelen. Dat laatste geldt al helemaal voor Jansen die saai defensief voetbal speelt, niet voor niets dat AZ fans opgelucht waren toen hij vertrok.

Van de buitenlandse opties vind ik Knutsen een interessante optie. Het enige probleem is wel dat die man een eigenaardige structuur om zich heeft gebouwd (extreem grote staf en meedelen met transfers etc), ik vraag me af of Feyenoord daar akkoord mee gaat en of het wenselijk is. Brian Priske, Bo Svensson en Andoni Iraola lijken mij andere interessante (en misschien wel meer geschikte) buitenlandse opties.
Ja, laten we de trainer halen vanuit het 3e niveau van Spanje. Die in NL vooralsnog niet verder kwam dan PEC Zwolle.
Die mag zich eerst elders ècht bewijzen alvorens hij in beeld komt bij Feyenoord..... hoop ik.
Dat is inderdaad het minpunt van Schreuder, maar ik vind dat de potentie en zijn profiel als trainer dat ruimschoots goed maken. Als je ziet dat hij overal waar hij komt de clubs naar zijn hand kan zetten, dan vind ik een logische gedachte dat hij het bij een club met meer mogelijkheden al helemaal voor elkaar zal krijgen. Maar ik kan ook prima leven met een van de buitenlandse opties die zijn genoemd.
Schreuder's werkwijze en opvatting van het spelletje passen inderdaad naadloos in het profiel van een (toekomstige) Feyenoord trainer, eens.
Maar denk wel echt dat hij zich eerst op een hoger niveau moet bewijzen alvorens hij onze kant op komt.
Iraola zit toch bij Bournemouth? Maar een innovatieve buitenlandse trainer lijkt me ook een prima optie. Wat betreft Knutsen zal die bij Feyenoord misschien wel een nulletje achter zijn huidige salaris kunnen zetten, dus dan hoeft zo'n constructie met meedelen in transfers ook niet teworden ingezet lijkt me. Daar moet je sowieso niet aan beginnen.
Ja Iraola zal lastig te halen zijn en duur zijn, maar dan weet je wel dat je kwaliteit haalt. Ook gezien de wijze waarop hij Bournemouth uit het slop hielp met pressievoetbal en zijn opbouwende spelpatronen. Niet voor niets dat een speler zoals Senesi weer helemaal opbloeit onder zijn leiding. Misschien kan je hem overtuigen met het CL voetbal en een ambitieus project.
Knutsen is zijn zakken aan het vullen bij Bodo. Die heeft een contract waarbij hij een aanzienlijk percentage van uitgaande transfers in eigen zak mag steken. Zo’n constructie wil je bij Feyenoord echt niet hebben, of iig in zeer verzwakte mate. Dus wat hij daar aan het verdienen is aan uitgaande transfers, zal je moeten compenseren aan vast salaris, wat het denk ik een moeilijk verhaal maakt.
Slot verdiend 3.5 miljoen. Stel dat zijn opvolger begint bij 2.5 miljoen, dan kan ik me moeilijk voorstellen dat Knutsen dat inclusief constructies bij Bodo krijgt. Als die wel zo'n constructie wil zou ik daar inderdaad niet aan beginnen. Niemand is groter dan de club.
Mooie lijst maar ik zou op optie 5 toch echt tripovsky van Slavia Praag zetten en wat mij betreft staat hij nummer 2 achter hjulmand die met kop en schouders mijn 1ste optie zou zijn.
Vergeet ook de trainer van FC Kopenhagen niet. Overwinteren in de champions league met kopenhagen is indrukwekkend.
Interessante opties inderdaad! Ik hoop dat het in ieder geval een trainer wordt die heeft bewezen innovatief te denken en voor aanvallend voetbal staat.
Pfeww, einde van een tijdperk. Doet pijn. De opvolger heeft “Big shoes to fill” Thanx Arne voor wat je Feyenoord gebracht hebt! En maak er iets mooiis van bij je nieuwe club!
Joseph Oosting wordt vanmorgen als (mogelijke) opvolger van Slot genoemd.
Dat is waar, maar oosting presteerde met RKC natuurlijk ook ver boven verwachting. Daarnaast is 3de worden met Twente toch gewoon knap, hoezeer vooral ajax het ook verknald heeft dit jaar.
Even out of the box en misschien een risico, maar JP van Gastel is ook vrij straks..iig Feyenoord DNA, qua speelstijl weet ik niet
Qua speelstijl weet ik het wel: Niet aan beginnen.
Goedemorgen @FeyenoordTM , we lezen nu berichten over Oosting die in belangstelling van Feyenoord staat. Kan jij in ieder geval mij erg gelukkig maken dat de naam Kjetil Knutsen ook genoemd wordt in het maasgebouw? Lijkt mij de ideale kandidaat om het gedachtengoed van Arne door te trekken.
This is normal, there will be 5 more names today. Such is the media
I have only one wish, that Slot has respect and will quickly announce that he is leaving. The new coach must be given time, preparation plus transfers
I think that Slot will wait till the last match
Oosting wordt genoemd door de telegraaf. Neem aan dat hij op de lijst staat. Wat terecht zou zijn. Maar ik mag hopen dat de eerste 3 belletjes toch naar hjulmand en dat soort trainers gaan. Laat echte toppers eerst nee tegen je zeggen voordat je voor een talentvolle trainer kiest.
Oostsing moet je niet nemen. Doet het leuk bij Twente maar Ron Jans had ook wat achter gelaten natuurlijk.
Dat is waar, maar oosting presteerde met RKC natuurlijk ook ver boven verwachting. Daarnaast is 3de worden met Twente toch gewoon knap, hoezeer vooral ajax het ook verknald heeft dit jaar.
Heb je wel een punt. Bij RKC ook goed gedaan.
Niemand is groter dan de club
Trainingscomplex, fysieke staf staat als een huis.

Ja wordt spannend maar dit is het lot van een nederlandse club. Als hij weggaat dan voor een topclub.
Snel een belletje met Bodo Glimt plegen.
Volgens de Telegraaf komt Oosting onze kant op.......
Daar zou ik op zich best mee kunnen leven.
Laat z'n ploegen aanvallend en attractief voetbal spelen. En komt op mij over als spelgek, verstandig en integer.

Maar ja, de Telegraaf.... dan zal er waarschijnlijk niks van waar zijn.
@FeyenoordTM Kloppen die bedragen vanuit Engelse media? Zou die 10M echt laag vinden voor zo’n trainer…
Wat ik gelezen heb in verschillende Britse en US media is dat ze het allemaal billijk vinden als Feyenoord een flinke fee vraagt omdat ie een doorlopend contract heeft + hij zou de best betaalde clubcoach zijn in de hele gechiedenis van het Nederlandse voetbal
Iemand al na gedacht over hoe wij als supporters Arne kunnen bedanken voor alles wat hij voor Feyenoord heeft betekend, en voor het feit dat wij weer vol trots kunnen zeggen Feyenoord supporter te zijn?
Mijn 1e gedachte: de laatste thuis wedstrijd, laatste 10 min (!!) een oorverdovend applaus.
En ja, ik weet het; 10 min is absurd lang, maar hij (incl assistenten) heeft het absoluut verdiend!!!
Andere ideeen zijn welkom, maar laten we iets verzinnen waaruit onze waardering blijkt.
Oosting in beeld volgens Telegraaf
Dat wordt weer een hele soap met dat twente. Doe maar niet
Nu niet of nog niet.............
Welke namen wel dan? Dat Slot weggaat is bijna zeker. Hoop toch wel dat ze nu al rondkijken.
Wim Jonk als TD en Meijer of Schroder als trainer? Ten Hag of Ron Jans ook een idee
Doe maar niet die Meijer stond een paar maanden geleden op de nominatie ontslagen te worden
Dick Schreuder vind ik een betere keus denk ik
Wat is dat voor motivatie? Slot is ook ontslagen bij AZ nadat die met ons had gepraat, hadden we ook maar niet moeten doen.
Meijer is gewoon een tactisch goede trainer die wedstrijden goed kan lezen, echter is het wel een hork van een man.
Of het se juiste man is voor ons? Geen idee maar dat had ik ook niet toen slot kwam.
En dan wordt je wakker,
......t' is echt waar.
Bij AZ had Slot destijds een aflopend contract, waardoor hij vrij was met een andere werkgever (Feyenoord) te praten. Nu heeft hij echter een tot 2026 doorlopend contract, zonder clausule, waardoor het niet erg netjes is naar Feyenoord toe om zonder toestemming en zonder dat Feyenoord iets van Liverpool hoorde, te gaan praten met Liverpool. Liverpool had zich eerst moeten melden bij Feyenoord vind ik. Kijk, iedereen snapt dat hij de stap wil zetten en iedereen zal het hem gunnen voor wat hij ons heeft gebracht. Ik ook. Maar hoe gaat dit door werken? Wil nu opeens de halve selectie weg, nu Arne gaat? Stort het straks helemaal in elkaar wat de afgelopen 3 jaar is opgebouwd? Te Kloese is niet te benijden de komende maanden
Denk je nou echt dat hij dat doet zonder toestemming van Dennis en Co. Gun die man deze stap, kut voor ons maar het succes komt niet alleen van Arne af.
Ze zeggen niet voor niets nog niets van Liverpool gehoord te hebben. Nogmaals, iedereen gunt hem de stap, ik ook, maar het wordt niet netjes gespeeld. Hij zorgt eerst dat hij persoonlijk rond is, en zet Feyenoord dan voor het blok.
Speculaties. Met je "en zet Feyenoord voor het blok".
Jij weet niks van wat Slot met zijn leidinggevenden heeft besproken, doe er dan ook geen (domme) uitspraken over.
Hoe kom jij erbij dat hij geen toestemming heeft van Feyenoord om met Liverpool te praten? Uit je duim gezogen, gok ik zo.
Ze zeggen zelf nog niets van Liverpool gehoord te hebben....
Dat zegt toch niks over of ze Slot toestemming hebben gegeven in gesprek te gaan.
Snel Rogier Meijer bellen Dennis, voordat ajaks het doet
Rogier Meijer? Die het nu toevallig 1 seizoennetje leuk doet met NEC, die?
Weet jij nog veel trainers die Slot tactisch gezien hebben kunnen matchen de afgelopen seizoenen? Bosz zit al ergens, blijft niet heel veel over. Belangrijkste is dat we op dezelfde weg blijven qua beleid en speelstijl
Er zijn meer competities dan de eredivisie hè ;-)

Als ik Ten Kloese was zou ik snel een belletje plegen met Bodo Glimt, Slavia Praag of de Deense voetbalbond.
Ja. Die. En heb je hem weleens over voetbal horen praten?? Die zit het spelletje ook goed hoor. En zo zijn er meer. Kon bij NEC meerjarig bijtekenen, maar dat wilde hij niet. Die wil ook hogerop
Ja ik heb zat van Meijer meegekregen. Prima trainer, maar nog niks op lange termijn laten zien. Feyenoord mag wel flink hoger mikken.
Daarnaast is Meijer sociaal zo incapabel als de pest (nogal een hork), die komt nog geen klein beetje in de buurt van de people manager die Slot ook is.
"Flink wat hoger mikken"?? Hebben we met Wieffer flink wat hoger gemikt, of met Beelen. Dat vind ik geen argument. Dat ie enigzins een 'vierkant' persoon is. Dat zou kunnen, maar dat is Oosting ook soort van. De kamper 😉
Ja, zowel Meijer als Oosting skippen dus.
En trainers met voetballers vergelijken, lekker man ;-)
De dag waarvan je wist dat ie zou komen 😢😢
Ik gun het hem, maar de realiteit is ook hij heeft gewoon een contract getekend bij ons. De man levert 60-100 miljoen aan CL inkomsten en waardeverhoging van spelers op per jaar.

Dus ik snap wat iedereen zegt qua gunnen, maar als je wil groeien als club moet je niet t liefste jongetje van de klas zijn. Of een mega transfersom richting de 30-40M of hij blijft.
Idd, rot voor ons. Uithuilen en druk maken om zijn vervanger
30-40M is wel heel veel. Ik zou persoonlijk minimaal 15M vragen.
Mooie club voor hem. Zou voor Feyenoord wel eens kunnen betekenen dat er gekke bedragen betaald gaan worden voorcspelers van ons. Als Slot bijvoorbeeld Hancko of Wiefer mee wil nemen
Dat ben ik volkomen met je eens Slot neemt Hancko en misschien Timber wel mee. En kijk niet raar op als hij Beelen ook graag meeneemt.
Beelen is niet klaar voor het niveau van liverpool, en twijfel hardop of die dat ook wel gaat worden.
Hancko is ready to go en als die gaat, dan liever met slot mee.
Timber zou ik ook nog 1-2 jaar laten groeien in de eredivisie, speelt pas een jaar echt op dit niveau.
Mario pusic op 1 viel op dat met zijn vertrek slot het even niet meer had.
Pascal Jansen op 2 heeft veel van Slot geleerd en speelde met AZ goed voetbal.
Wim Jonk als nr 3 wel van ajax geweest maar met Volendam leuk voetbal gespeeld en speelt ook aanvallend.
Je wist dat het er aan zat te komen, nu het moment er is dan doet het toch ergens pijn.

Het gaat zo lekker met de club, sportief gezien. Het is maar de vraag of dit met een andere hoofdtrainer gecontinueerd kan worden.
Hij is nog niet weg kameraden! Even afwachten want ze (Liverpool )kunnen nog altijd voor die andere engelse gegadigden gaan. Dus nog geen concrete aanbieding ontvangen.
Maar dan ga je geen huis zoeken in Liverpool.
Haal die trainer van Twente of een buitenlander. Zie niet veel andere opties
Einde tijdperk was te verwachten nu maar hopen dat Feyenoord z’n huiswerk heeft gedaan anders komende jaren weer voor plek 4 strijden
Zijn meer factoren van succes, vind dat je andere mensen hiermee te kort doe
Danny Buijs wel een goede opvolger. Laat zijn teams ook goed voetballen en is een echte Feyenoorder. Met ervaren assistenten kan dat best wat worden.
Een wat onderschatte resultaat trainer (positief bedoeld; hij presteert naar verwachting of beter) maar toch geen trainer voor Feyenoord? De lat mag toch echt wel wat hoger.
In Dennis te Kloese I trust.
Arne Slot gun ik van aller harte de te maken stap. Onvermijdelijk maar niemand is onmisbaar.
Noem jullie top 3 opvolgers voor slot?
Oosting
Pusic
Van Bommel

Allemaal met Hulshoff en De Wolf als assistent.
Oosting
Scheuder, Dick niet Alfred
Pusic
1. Pusic
2. D. Schreuder
3. Sipke Hulshof
1 Pusic (doet het goed als hoofdtrainer en zal ongeveer op dezelfde lijn als Slot zitten)
2 Van Bronckhorst (onder zijn leiding zijn er vele prijzen gepakt en is een ervaren trainer, uithangbord en een jongen van de club).
3 Oosting (speelt fris en aanvallend voetbal) Wel een gokje.
1. Dick Schreuder
2. Rogier Meijer
3. Pascal Jansen
1. Fabian Hurzeler, trainer van St. Pauli. Matige selectie waar hij wel mee om promotie speelt. Grote club van oudsher, dus kent de druk. Ben alleen bang dat als hij promoveert, hij zal willen blijven. Als hij dit seizoen niet binnen wordt gehaald, denk ik dat hij de opvolger van Xabi Alonso bij Leverkusen wordt.
2. Dick Schreuder, denk dat dat de beste Nederlandse trainer is die eventueel dit zou overwegen. Speelt de 3e divisie van Spanje echt helemaal kapot. Heb twijfels over zijn speelstijl in CL wedstrijden, maar denk wel dat hij in de competitie constant kan winnen en CL voetbal kan halen.
3. Pepijn Lijnders, zeker als Slot Hulshoff meeneemt, moet er veel tactische kennis worden binnengehaald. Heb bij hem twijfels over alles van het hoofdtrainerschap, wat niet voetbalinhoudelijk is. Denk aan omgang met de media en spelers en het leidinggeven aan een hele staf. Speelt wel 4231, waar de andere trainers 343 spelen, mocht dat een probleem zijn (verwacht ik niet als ik naar de selectie kijk)

Denk niet dat Pusic, Oosting en Jans nu al weg zouden gaan bij hun clubs en schat hun lager in dan de 3 die ik genoemd heb. Knutsen zal waarschijnlijk duur zijn vanwege het percentage transfersommen wat hij in zijn huidige contract heeft staan.
@FeyenoordTM neem aan dat sipke ook nog steeds als optie wordt gezien?
Zou persoonlijk voor hem ook een mooie stap zijn en iemand die de werkwijze van dichtbij heeft gezien.
Lijkt me waarschijnlijker dat die meegaat naar Liverpool?
Kan ook dat hij Pusic naar Liverpool haalt. Dan kan Sypke bij Feyenoord en het NL elftal blijven. Kan me namelijk niet voorstellen dat Liverpool toestemming gaat geven om hun assistent af te staan aan het NL elftal.
Kan of Hulshoff stopt na het EK. Ook niet onlogisch.
Sipke was toch in onderhandeling met Almere City. Of één van die ploegen
Volgens mij hebben die interesse, meer niet...
Dick Schreuder, Tomasson of Hjulmand. Van Persie eerst twee jaar bij een club in het noorden waar je fouten mag maken.
15 miljoen en hem de kans gunnen. Pascal Jansen halen.
Op basis van wat? Omdat hij hetzelfde wil voetballen?
Jansen kan er tactisch helemaal niks van. Te vaak verrast door de tegenstander en er dan geen antwoord op hebben. Liever proberen niet verliezen, dan proberen te winnen
Bij AZ heeft Jansen zelfde aantal punten gehaald als Arne Slot. Beide trainers eindigden op een puntengemiddelde van 1,93. Intelligente kerel, stabiel en zeer competitief ingesteld met aanvallend voetbal.
Maar uiteindelijk gooien ze hem buiten. Misschien wat onterecht maar ik heb nergens het idee dat ik naar dezelfde kwaliteit zit te kijken als bij Slot. Blijft over een trainer die alleen bij AZ hoofdtrainer is geweest en daar het einde niet gehaald heeft. Moet je die dan trainer van een moeilijke club als Feyenoord maken én de opvolger van Slot?
Natuurlijk moet het qua spelopvatting enigszins in het verlengde liggen maar het hoeft echt niet allemaal uit dezelfde hoek te komen (Jansen, Hulshoff, Pusic).
Dit seizoen is hij iets te vaak tactisch overklast. Europees en in de grotere wedstrijden in Nederland. Toen koos hij toch vaak voor verdedigen en tijdrekken. Ook iets wat Slot een keer heeft aangegeven, wat het verschil is tussen hem en Jansen

Komt bij dezelfde club vandaan, maar mag niet in Arne zijn schaduw staan.
Alsof je net je nieuwe auto total los heb gereden.......
@FeyenoordTM neem aan dat van Persie nu in beeld komt ? Of gaat die nu alsnog naar Heerenveen?
Hij komt nog met nieuws vanavond dus wie weet maar ik denk dat van Persie naar Heerenveen gaat. Die maakt geen grote sprongen in zijn trainerschap...
Prachtige stap, en denk ook wel het juiste moment. 3 jaar: 2 prijzen, 1 Europese finale en 2x plaatsing Champions League.

Ook een goede testcase voor de robuustheid van Feyenoord. Hoe trouw blijven we aan onze voetbalvisie, en kunnen we de stappen, die mede door Slot zijn gezet, voortzetten? We kunnen nu laten zien dat we als club echt gegroeid zijn, ben benieuwd.
Onze voetbalvisie? De visie van Slot bedoel je? Hij heeft afgerekend met dat eeuwige hard werken etc.
Arne:
Overal waar jij gaat....
Bedankt voor alles, we zullen je nooit vergeten.
Voor altijd 1 van ons!!!!!!
Heel jammer, maar dit is een situatie die je helaas niet kunt tegenhouden. Ik gun het de beste man, hij heeft onze club zoveel gebracht. Feyenoord staat er internationaal heel prima op!
Mocht het rondkomen mrt Liverpool, wie staan er op de lijst als opvolger en welke spelers neemt hij mee?
Terechte stap, zie het wel gebeuren en zal dan ook een geweldig benchmark zijn. Voor de club, voor de trainer. Alles klopt.
Precies. Logisch gevolg van goede prestaties. Prima club, prima competitie en wij houden er een bedrag aan over, wat we nog niet zo heel lang geleden, voor de meeste spelers niet kregen bij een uitgaande transfer.
Heeft de lijn van Slot ook prima doorgetrokken bij AZ toen d’r tijd, alleen dit seizoen hebben ze heel matig ingekocht.

Zal tevreden met Jansen.
Ik niet. Aardige man maar ik ben er niet van overtuigd als (potentieel) toptrainer. Ik hoef geen imitatie Slot. Die gaat toch minder zijn dan Slot zelf. Haal maar een trainer die wel in het verlengde ligt maar ook zijn eigen draai eraan geeft. Idem met het roepen om Hulshoff. Die man is op 2 jaar Ghana na, nooit hoofdtrainer geweest.
Wanneer kunnen we je andere nieuwtje verwachten?
En vervolgens gaat onze club weer naar de klopte vrees ik
Leuk voor slot maar wij moeten ook verder wie ga je in hemens naam voor de groep zet die de dezelfde visie heeft er gaan ook veel spelers weg als niet uit kijkt speel je zo weer voor plek 4
Slot heeft Feyenoord volledig getransformeerd. Hij heeft met heel veel lef Feyenoord compleet anders laten voetballen waardoor de club er heel anders voorstaat en toekomstbestendig is geworden. Eindelijk eens twee jaar op rij de CL in, een selectie waar wij 2 jaar geleden alleen maar van konden dromen, zoveel kwaliteiten. Wij kunnen alleen maar hopen dat dit op enige manier kan worden gecontinueerd. Als hij echt gaat en dan naar clubs als Liverpool of Bayern kunnen we hem alleen maar heel groots bedanken. Deze tijd was absoluut uniek!