dilrosun nieuwkoop

Foto: VK Sportphoto

Nieuws

Livestream Feyenoord - Union Sint-Gillis [FT: 0-4]

Van de redactie

Feyenoord speelt zaterdag de tweede oefenwedstrijd op Varkenoord tijdens de voorbereiding op seizoen 2022-2023. Kijk vanaf 14:00 uur live mee naar het duel met het Belgische Union Sint-Gillis.

De wedstrijd duurt twee keer 60 minuten.

 

Feyenoord 0 - 4 Union Sint-Gillis:

44' 0-1 Nieuwkoop

58' 0-2 Eckert

98' 0-3 Sykes

120' 0-4 Ziani

 

Opstelling Feyenoord (eerste helft): Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Hendrix; Geertruida, Aursnes, Toornstra; Jahanbakhsh (30' Wålemark), Danilo, Dilrosun.

Wissels: Troost, Milambo, Dermane, Wålemark, Bannis

Opstelling Feyenoord (tweede helft): Jansen; Benita, Valk, Diemers, Baars; Taabouni, Hartjes, Boëtius ('90 Milambo); Wålemark ('90 Dermane), Groen, Naujoks. 

Wissels: Troost, Milambo, Dermane, Bannis

 

Opstelling Union Sint-Gillis: Moris; Nieuwkoop, Kandouss, Burgess, Van Der Heyden, Lapoussin; Lynen, Teuma, Lazare; Vanzeir, Ayensa.

Wissels: Pirard, Nielsen, François, Sykes, Dony, Imbrechts, Lewis, Puertas, Salah, Boone, Adingra, Ziani, Huygevelde.

 

Bekijk hieronder de livestream:

Delen

Reacties

Hartjes en Dermane zouden toch gewoon eerder opties op een middenveld moeten zijn dan een Hendrix? Jongens die van mij gewoon minuten mogen gaan maken in 1. Prioriteit toch bij een nieuwe linksback en buitenspeler. Alireza was echt verschrikkelijk slecht
Hartjes en Dermane zouden toch gewoon eerder opties op een middenveld moeten zijn dan een Hendrix? Jongens die van mij gewoon minuten mogen gaan maken in 1. Prioriteit toch bij een nieuwe linksback en buitenspeler. Alireza was echt verschrikkelijk slecht
Misschien moeten we een paar spelers kopen?
Wat een armoe . Moeten toch snel 3 a 4 topversterkingen gehaald worden anders zie ik aankomend seizoen heel somber in.
Zo moeten een wat ervaren spits hebben.geen gnonto waatvan het afwachten is.Die nr 10 van saint etienne is wel goed dan timber en hancko.Dan nog hopen op een rb en lb erbij
Weer even 120 minuten op de feiten gedrukt. In 2 uur voetbal 1 hele kans gecreëerd, geen enkele stootkracht voorin en geen enkele jeugdspeler met specifieke kwaliteiten gezien.

We kunnen dit seizoen niet gaan aantreden met Danilo als eerste spits, die jongen is te klein en heeft onvoldoende snelheid dat te compenseren. Rechtsbuiten is ook verschrikkelijk, zo enorm veel eenvoudig balverlies. Wanneer je de vergelijking legt met Union zijn er ook enorm veel technische gebreken, kaatsen die niet over de grond worden gespeeld, ballen over medespelers heen, verkeerde aannames.

Al met al werk aan de winkel om kwaliteit toe te voegen aan de selectie, op korte termijn. Dit is het seizoen waar Arnesen zich ook moet gaan bewijzen, want wat is er enorm veel geld uitgegeven aan spelers die niets toevoegen.
Wat is die diemers toch slecht man man brandhout. Het elftal is er nog niet beter opgeworden
Vind Dermane wel een goeie. Hartjes begon ook sterk. Dilrosun is een goede versterking.
Jansen is een goede keeper.
Welnee joh met jansen als 2e keeper de eredivisie in gaan is nog erger dan met marciano. Verdiep je eens in wat er deze zomer gebeurd bij clubs. De eredivisie is in jaren niet zo sterk geweest.

Er lopen nu aanvallers rond als: dost, de jong, van wolfswinkel, brobbey, bergwijn, pavlidis, ********, antony, savio, gakpo, madueke, karlsson, yilmaz, sanchez, marquez, odgaard enz. Veel betere kwaliteit dan vorig jaar.

Dan moet je niet als Feyenoord een competitie in gaan met een on ervaren 2e keeper
Beetje gedrag van een 12 jarige om ******** te censureren zucht....
2 wedstrijden op Varkenoord. 11 doelpunten tegen.. verder gaan we ons geen zorgen maken hoor.
Het is enorm zorgwekkend. We lijden ook veel te veel balverlies op het middenveld. Het huidige eerste elftal kent ook geen enkele leider.
Zorgwekkender dan het dramatische spel op het veld is dat DtK kennelijk niet doorpakt.
Met 15 miljoen euro 6 spelers moeten halen ga er maar aan staan. Echt doorpakken terwijl clubs de hoofdprijs willen vanwege de transfers van luis en tyrell is niet echt mogelijk
Hoeven niet allemaal perse gekocht te worden hé. Je kan ook gewoon 3 spelers kopen. Er eentje huren en er een paar transfervrij vastleggen..
Huren kan ook. Zo kregen weken geleden we 'serieuze' berichten dat Maatsen een huurconstructie aan wilde gaan. Nu heeft hij zich in ieder geval zeker bedacht, ook door het getreuzel?
‘’ We hebben nu toch zo een goede scouting ‘’ . Die weet dat er geen groot budget is die moeten toch lijstjes in verschillen prijs ranges hebben . Nu wordt er naar aankopen grotendeels gekeken van 5 a 8 miljoen . Dan kunnen we maar 2 a 3 spelers halen .
Ze moeten nu echt opschieten met versterkingen hoor. Ik weet dat dit slechts een oefenpot is maar zo weinig goals maken en er zoveel tegen krijgen kan echt niet. Hoezo verkoop je Linssen eigenlijk als zijn vervanger nog niet klaar staat.
Gnonto enz zijn echt wel nodig hoor, man man man.
Vorig jaar tegen ADO hoorde ik hetzelfde gezeur. Wacht nou eerst maar eens tot de competitiestart met het gezeur.
Je hebt de oefen wedstrijden bekeken? met je hetzelfde gezeur?
Onzin als er niks is voor de competitiestart sta je voor 1 september al 4 tot 6 punten achter. Dus de cruciale posities (spits, rechts of links buiten, linksback en aanvallende middenvelder) moeten op korte termijn gehaald worden daarna kan je rustig kijken naar breedte aankopen en eventueel huur spelers.
Zo zie toch hoop spelers aan het werk 👌🏽👌🏽👌🏽
Er moeten toch wel spelers bij hoor, want dit is niet goed. 0-3 tegen Gillis..
Als Taabouni nog eens leert dat je ook mag passen kan dat nog best een leuke speler worden.
Boetius bove eigen spelers? Bij goede indruk contract?
Welke eigen speler had je nu verwacht?
Milambo komt straks nog denk ik. Dermane is al naaf de voorbereiding van O21 voor zover ik weet.
Echt zonde hebben we sinds Koeman weer een top trainer en dan zitten we met een gesloten beurs
Het is maar een oefen wedstrijd maar best wel heel slecht eigenlijk wat het 'eerste elftal' hier laat zien. Vind het nog te vroeg om te zeggen dat me verwachtingen naar beneden gaan komend seizoen maar dat gaat wel gebeuren als er niet snel wat nieuwe spelers komen.
Overal net te laat bij het afjagen en te langzaam in de omschakeling. Dit middenveld werkt ook voor geen meter, Kokcu hard nodig.
Nog drie weken om het op de rit te krijgen.
Weet niet wat ik er van moet denken, veel te stroperig allemaal. Best goede aanvallen en af en toe leuk voetbal. Hendrikx kan niet, nergens op het veld trouwens. Geertruida laat ook niks zien.
Geertruida vond ik een van de betere spelers vandaag.
dit elftal word 10e .Wat slecht zeg mijn god.
denkje dat is tezien hoe slecht dit elftal is. Straks op 1 sep pas elftal compleet. Ben je al te laat. Een elftal moet op elkaar in spelen.Toornstra alireza hendriks danillo zijn niveau kkd.
Vorig jaar Drita was later in juli dan waar we nu zitten. Ik had ook graag al een completere en meer ingespeelde groep gehad, maar het zegt echt nog niets dat het nu nog niet best is.
Toen had je grootste deel al staan.nu mag er wel 7 inpassen.Dit is van de zotte hoe slecht t nu is
Kom maar op met die nieuwe spelers
Ik neem aan dat je niet blind bent?
We zitten in een voorbereiding, was vorig jaar ook *** toen ontstonden er mooie dingen. Heb geduld
Ik neem aan dat je vorig jaar na ADO net zo negatief was?
Niks van het voetbal van laatste seizoen terug te zien...
dit is kkd niveau.we hebben noggeen of misschien 1 echte versterking.Wieffer danillo toornstra hendrix diemers geen spelers waar je sterker van word.Jens werkt hard meer is het niet meer
Alireza is weer lekker aan het ballen zeg…. Man, man, man, gewoon even wisselen jongen!
Zijn we een bank geworden i.p.v. een voetbalclub? Mogen wel wat spelers worden gehaald
Wel armoe dat Hendrix op LB moet spelen, die kerel moeten ze zo snel mogelijk kwijt zien te raken en het is hoog tijd voor een echte LB.
Krijg een beetje aambeien van Ali reza. Weet nier waar die vertrouwen in hem vandaan blijft komen.
Hier nog 1, al hoewel de aambeien wel meevallen gelukkig. Ik heb een beetje hetzelfde gevoel bij hem als dat ik had bij Sam Larsson. Soms zie je even dat ze best kunnen voetballen, maar het grootste deel van de tijd snap je echt niet waar ze mee bezig zijn
Ik snap precies wat je bedoeld. Hij heeft nu werkelijk waar nog geen bal goed geraakt. Een simpele kaats gaat zelfs niet eens. Het is om te janken met die gast.
@FTM op welke tijdsbasis verwacht je nieuwe aankopen, begin langzaam zenuwachtig te worden….
Is toch sneu we hebben geen eens een links back in de selectie . Hebben ze toch wel wat tijd voor gehad om er 1 te halen . Afgelopen seizoen was dat al de positie waar geen goede vervanger was .
We hebben al 2 seizoenen geen 2e lb, maar we halen wel overbodige middenvelders als een taabouni, puur omdat het een bekende van slot en kokcü is...had die tijd besteed aan taabouni grbruikt voor een 2e lb.....
Ja, wordt gewoon strijden voor plekjes 3 t/m 6 dit seizoen. … zooi
Want zo werkt dat? Als je met Taabouni bezig bent heb je geen tijd om een LB te halen? Hoe verzin je het.
Word eens tijd dat we een type Roy Makaay krijgen en daaromheen Danilo laten spelen. Overigens zou ik Terence lekker ophalen, zeker voor de breedte een goeie speler en kan die jonge pinkies op sleeptouw nemen
Ja en na twee trainingen 6 maanden eruit met een liesblessure.
Heeft de afgelopen twee seizoenen bij elkaar opgeteld nog geen 800minuten gespeeld ivm blessures.
Ik zie het nu pas maar waarom zit Taabouni niet op de bank?

En er had wel meer jeugd bij gemogen, of is dit een signaal dat die niet op speeltijd hoeven te rekenen dit seizoen? Milambo is op dit moment toch niet de beste uit de jeugd?
Als je nu nog niet door hebt dat de "jeugd" niet goed genoeg is voor feyenoord 1 dan heb je issues. Slot heeft vorig seizoen geen 1 een basisplaats gegund in de ere divisie
Wederom Beardguy, waarom moet een reactie zo aanvallend zijn. Een normale discussie is ook (hopelijk) mogelijk toch?

Het gaat mij niet om een basisplaats in de eredivisie, maar met zo'n lange oefenwedstrijd en zo weinig op de bank vind ik dat wel heel opvallend.

Wellicht dat er een verklaring voor is, bijvoorbeeld dat de jeugd zelf ook een oefenwedstrijd speelt. Daarom stelde ik ook de vraag hier.

Dat ik volgens jou dan meteen 'issues' heb vind ik jammer.
Is niet aanvallend maar je moet toch wel kunnen zien dat slot de huidige jeugd niets vind? Waarom dan door blijven gaan over jeugd als die volgens de trainer niet goed genoeg zijn voor Feyenoord 1?

Als je je ondanks dat bewijs nog steeds blind blijft staren op de jeugd tussen de 16-19 dan noem ik dan een issue.
Kansloze bank, moeten echt gaan doorpakken met nieuwe spelers. Linksback en Gnonto svp
Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Senesi, Hendrix; Geertruida, Aursnes, Toornstra; Jahanbakhsh, Danilo, Dilrosun


Als je nog een winger haalt (Gnonto) dan kan die naar links en Dilrosun naar rechts. Die Adil op 10 en Hancko LB.

Dan heb je in principe een prima basis, de bank is wel veel te zwak (met name in verdedigend opzicht).

In deze opstelling speel je zonder Kokcu. Als die verkocht wordt dan kan daarmee de bank versterkt worden (van tranfer Sini moet je wel Hancko, Gnonto en die Adil kunnen halen).

En er zit nog een spits aan te komen volgens FTM!
Zou je zeggen inderdaad. Maar als Dennis te Kloese niet doorpakt heb je der ook niks aan. Ben echt ban de we weer een aantal Joey Veerman situaties gaan krijgen tenzij Te Kloese eens wakker word.
Ben er eigenlijk ook bang voor, maar gisteren dat filmpje met Rutger gezien en die leek erg ontspannen.

Bij Timber verwacht ik overigens wel een Veerman scenario, al moet ik zeggen dat ik dat niet erg vind als die meer dan 6 miljoen moet kosten.
Die zelfde rutger heeft zojuist toch redelijk negatief stukje geschreven op twitter ..
Zelfs met die basis die jij aan geeft gaat Feyenoord zelfs geen 3e worden. Alle concurrenten om plek 3 hebben gerichte versterking gehaald, trainen al weken langer in hun beoogde opstelling dit pre seizoen.

Ook de middenmoot heeft zich significant versterkt zie bv fortuna en nec. Als je dan als Feyenoord ook niet sterker bent dan ga je het zelfs tegen een fortuna, nec, groningen en heerenveen super moeilijk krijgen.

Uur van beslissen is aan gebroken voor de Feyenoord directie, risico's nemen en spelers aan trekken in een hogere salaris en transfer klasse, of genoegen nemen met een middenmoot plaats en je transfer geld gebruiken om je ev te vergroten....
Klinkt misschien gek . Maar zou misschien goed zijn als er vandaag een niet zo leuke uitslag uitkomt . Misschien dat er dan is wat haast gemaakt gaat worden .
Elk jaar zijn wij Feyenoorders bang dat we geen derde kunnen worden, die angst deel ik niet. Buiten de top 2 hebben wij op elk positie een beetje speler dan de rest van alle teams. Alleen Karlsson is natuurlijk verreweg beter, zeker nu wij geen linksbuiten hebben. AZ heeft verder nog Midtsjo, Utrecht heeft Timber, Vitesse Wittek en Groningen Strand Larssen. Dit zijn de enige spelers die wat toe zouden voegen bij ons.

Houd daarnaast er rekening mee dat ons team al goed op elkaar in is gespeeld én dat wij Slot hebben, dan voorzie ik geen problemen voor de derde plaats.

Helaas is de kwalitatieve afstand tussen ons en de nummers één en twee, maar hopen op een stunt. Als we nu tweede worden, en CL pakken, dan kunnen wij stappen gaan maken!
Toch ook sneu dat die Alireza de potentiële rechts buiten van dit seizoen weer is . Vindt het een hele sympathieke gozer maar voetballend is het geen hoogvlieger . Zie liever die Wallemark eens egt de kans krijgen .
Hopelijk niet nee. Toch heb ik nog vertrouwen in het huidige beleid, moet goedkomen🤞
Nou, er is toch wel vernieuwing en verbetering gebracht in het beleid sinds de komst van Arnesen, Slot en Te Kloese. Dat zie je ook aan de spelers die worden aangetrokken en nog worden gehaald. Vertrouwen en geduld hebben👍💪😃
Kan iemand ten kloese uit zijn zomerslaap halen? Jezus Christus wat het duurt allemaal.
Gaan we die verwachte opstelling van Rutger nog wel halen?😅
Zullen hier en daar wel weer gaan misgrijpen zoals met veerman toen.
Hopelijk niet nee. Toch heb ik nog vertrouwen in het huidige beleid, moet goedkomen🤞
Ik ben dik tevreden met de namen die genoemd worden, maar zolang er niet doorgepakt wordt heb je er letterlijk niets aan.
Ja, het ziet ernaar uit dat we pas in augustus weer spelers kunnen verwachten. Dan is het seizoen al begonnen en voordat alles dan weer ingespeeld op elkaar is . Gaat een zwaar seizoen worden ben ik bang .
Zulke simpele teksten dit, die ten kloese moet EN het dagelijkse beleid en nu ook het transfer beleid doen, enige met eind beslissing bevoegdheid. Die is echt wel wakker. Misschien had de td iets beter op zijn gezondheid moeten letten, zodat hij geen vreemde infectie op zou kunnen lopen?
Dtk staat al in vakantie modus!
@FTM weet jij of feyenoord nog bezig met Dessers. Is hij die fysiek sterke spits?
Hij zal het weten, maar niet vertellen. Anders had hij dat wel gedaan in het filmpje.
No offense maar ik mag toch hopen van niet. Dat gaat een Jørgensentje worden, ofwel een duur geintje.