Gerucht
Gimenez Ajax uit

VK Sportphoto

Transfers

'Londense topclubs aanwezig bij Klassieker voor Gimenez'

Stan

Santiago Gimenez was zondag de grote man in de niet uitgespeelde Klassieker. Voordat het duel tussen Ajax en Feyenoord definitief gestaakt werd, wist de Mexicaan het publiek in de Johan Cruijff ArenA met twee doelpunten en een assist stil te krijgen. Onder de aanwezigen schijnen zich tevens scouts van drie Londense topcubs te bevinden, die volgens het Engelse 90min wel oren zouden hebben naar de diensten van de Feyenoord-spits. 

Arsenal, Tottenham Hotspur en Chelsea waren volgens het Engelse sportmedium van de partij tijdens De Klassieker, om Gimenez van dichtbij aan het werk te zien. Waar 90min Spurs al in mei in verband bracht met de Mexicaanse goalgetter, heeft nu ook Chelsea hem op een lijst met mogelijke winterse versterkingen staan met verder onder andere de geschorste Brentford-spits Ivan Toney. 

Naast dat West Ham United, ookal afkomstig uit de Engelse hoofdstad, Gimenez deze zomer al probeerde binnen te halen worden de prestaties van 22-jarige aanvaller inmiddels door half Europa in de gaten gehouden. Zo zouden er in de ArenA ook scouts van Benfica, Borussia Dortmund, Inter, Juventus, AC Milan en Napoli op de tribune hebben gezeten voor de huidige Eredivisie-topscorer.

Gimenez niet de enige
Waar Gimenez dus de meeste aandacht naar zich toetrok van de Europese topclubs, werden ook zijn ploeggenoten Calvin Stengs, Lutsharel Geertruida en Igor Paixão bekeken door de aanwezige scouts. Daarnaast zaten vertegenwoordigers van Newcastle United om de voortgang van de verhuurde Yankuba Minteh in kaart te brengen. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Het wordt wel eens tijd om tegen iedere club te zeggen geen winter transfers kom van de zomer maar terug met een ongelofelijke bulk met geld
Kwamen ze niet voor Proppie?😆😂

Chelsea? Gimenez kost 130 miljoen.
Plus bonussen!
Denk dat op zeker clubs zijn die in de winter willen toeslaan voor Geertruida. Die heeft dan nog contract voor 1,5 jaar. Nog keer verlengen zie ik hem niet meer doen, vraag is dan wat zal hij zelf willen als er in de winter een bod komt. Verwacht zelf dat Feyenoord gaat mee werken als bedrag hoog is.
In de winter 90 miljoen, zomer 70. Betalen of oprotten!!
Ik zou eens komen kijken als ze tegen een goeie tegenstander moeten. Dit was geen maatstaf.
Was te verwachten. Gimenez vertrekt deze zomer en hopelijk met een kampioenschap en topscoorderstitel (maar een Griek in Alkmaar schiet ze er ook makkelijk in).
Financiering van een nieuw stadion komt steeds dichterbij.
Er gaat niets boven de kuip , een prachtig stadion !
Lijkt me niet dat Feyenoord deze spelers in de winter laat vertrekken. Van de zomer zal Gimenez ongetwijfeld voor een mooi bedrag verkassen naar een sterkere competitie.
Dat hoop ik ook niet nee. Gimenez houden tot het seizoen voorbij is.
haha stengs zit er nog geen 10 weken man man man
De winter mag wel oprotten. Gimenez niet in de winter.
Santi heeft zich weer van zijn beste kant laten zien. Mooi voor die jongen, goed voor de club. Wij zijn nu in de positie monster bedragen te vragen. Anders blijven ze in Rotterdam!