paixao-van-haaren

Foto: 1908.nl | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Lopez en Paixão nog niet speelgerechtigd

Van de redactie

Marcos Lopez en Igor Paixão maken in elk geval komende zondag nog niet hun debuut voor Feyenoord. Beide nieuwelingen zijn nog niet speelgerechtigd en kunnen om die reden niet in actie komen tegen RKC Waalwijk.

Arne Slot zei vrijdag tijdens de persconferentie dat hij Lopez als eerste inzetbaar verwacht. ‘Omdat hij alweer terug is in Nederland. Verder is het normaal dat een proces als dit even duurt. Er wordt in elk geval hard aan gewerkt.’ Igor Paixão is op dit moment weer in Brazilië in afwachting van zijn visum.

RKC Waalwijk – Feyenoord begint zondag om 16:45 uur.

Delen

Reacties

Tegenwoordig is alles (helaas) digitaal waarom moet dit dan zo lang duren🙄
Alsof digitale verwerking wel een garantie voor een snelle verwerking is. Wishfull thinking!
Kan wel zijn, maar bij dat cluppie uit de residentloze 'hoofdstad' hebben ze wel binnen no time de papieren geregeld. Wel raar toch 🧐
Maar die vergeten door de haast een nieuwe speler inteschrijven voor de cl.... Ik weet niet wat je liever wilt, iets langer dat alles goed gaat of te snel waardoor je iets mist 😬
Dat Emmen weet straks ook niet meer wat ze overkomt als ineens Hancko, Lopez en Paixão mee mogen doen.
Ik gok (vrees) zomaar dat Paixão dan nog niet speelgerechtigd is. Je ziet hoe lang het bij Lopez duurt, ook nu hij alweer terug is hier. Als Paixão pas dinsdag of zo terugkeert met z’n visum, kun je het schudden denk ik 😏 Duurt hier in Nederland dan nog erg lang.
Als hij wel speelgerechtigd is, is het ook nog maar de vraag of hij direct speelt.
Die gaan ala groningen met de bus voor de deur liggen