slot-2

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: “Hartman komt zeker in aanmerking om zondag te starten”

Van de redactie

Feyenoord speelt zondag om 16:45 uur de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk. De verwachting is evenals vorige wedstrijd dat de tegenstander met drie centrale verdedigers gaat spelen. Slot geeft tijdens de persconferentie vrijdagmiddag aan dat er wat moet gebeuren en wijzigt mogelijk zijn basiself ten opzichte van de 0-0 tegen Heerenveen.

“Ik vind dat wij de bal te vaak snel verliezen in de beginfase van een aanval. Een van de belangrijkste dingen van balbezit is dat je tot afronding komt. Of dat nou met een voorzet door de lucht is of over de grond zal mij om het even zijn maar er moet iets gebeuren in de 16,” geeft Slot aan.

Afgelopen dagen op de training was te zien dat Quilindschy Hartman vaak gebruikt werd als linksback. Slot vindt de 20 jarige vleugelverdediger klaar voor het ‘echte werk’. “Ik vindt dat hij er fysiek wel klaar voor is. Dat vond ik hiervoor nog niet omdat hij vorig seizoen uit een hele lange blessure kwam. In de voorbereiding heeft hij maar mondjesmaat minuten gemaakt. Hij begint nu steeds fitter te worden en wordt nu echt een concurrent om te gaan spelen. Quilindschy is zeker een speler die in aanmerking komt om zondag te gaan starten.”

Orkun Kökcü doet weer volledig mee geeft de oefenmeester van de Rotterdammers aan. "Hij traint gewoon dagelijks mee. Je hebt afgelopen zaterdag gezien dat hij weer fit is en meteen veel impact had op ons spel. Hij heeft nog geen 90 minuten in de benen maar de snelste manier om een speler weer fit te krijgen is om hem te laten spelen."

Jens Toornstra is evenals bij de start van eerdere seizoenen kind van de rekening in de basisopstelling. “Als het over Jens gaat, sta ik er heel eenvoudig in. Ik vind hem een zeer waardevolle speler in onze selectie en ik wil hem er graag bij houden. Ik spreek ook heel veel met Jens. Het gaat er niet alleen om wat ik wil maar hij moet ook zijn rol kunnen en willen uitvoeren zoals hij nu is. Dat zou je aan hem moeten vragen hoe hij hier nu in zit. Jens zit hier al jaren, daar zijn er niet meer zo veel vanen is nogmaals een hele waardevolle speler. Maar het is waar dat de concurrentie op het middenveld groter is geworden.”

Delen

Reacties

Zolang Giménez het niet bevestigd heeft op Insta geloof ik niet dat hij zal starten
Zo heeft Malacia ook de weg gevonden, blessures van Haps hebben hem ook uiteindelijk in het zadel geholpen.

Hopen dat Hartman een zelfde soort scenario kan gaan schrijven, succes ✌️
Ben zeer benieuwd naar hem. Passievolle jongen die alles geeft en volgens mij aardig kan ballen. Zie 'm graag spelen zondag!
Hartman woont vlakbij mij. Hij gaat starten gaf die aan.
Dat zei Richard ook dat hij vlakbij Hancko woonde.. :P
Ik zat op een terrasje in de regen en daar hoorde ik door de wind gedragen de moeder van de vriendin van hartman zingend vertellen dat hij ging starten. Je hoeft me niet te geloven maar is echt een betrouwbare bron.
Dat is gek. Arne woont vlakbij mij, en die gaf aan dat Jahanbakhsh linksback gaat spelen.
Gewoon laten starten nu Lopez er nog niet is
Mijn tante zat ik een koffietent met de buurman van Q en die vertelde dat hij helemaal geen zin heeft omnin de basis te staan. Hij zit liever op de bank.

On: leuk nieuws. Hopen dat hij zijn kansen gaat krijgen en die pakt
Prima toch, gooi die enthousiaste gasten maar voor de leeuwen. Vond Pedersen slecht spelen als linksback, daardoor kwam Walemark ook minder goed uit de verf.