slot-2

VK Sportphoto

Nieuws

Slot: "Met Hancko kunnen we echt over een versterking spreken"

Van de redactie

Eerder vandaag kwam het nieuws naar buiten dat David Hancko onderweg naar Feyenoord is. Arne Slot gaf zojuist tijdens de persconferentie aan dat men er vanuit mag gaan dat de Slowaaks International binnenkort zijn contract gaat ondertekenen in De Kuip.

“Ik weet dat we heel druk met hem zijn om hem binnen te halen en we kunnen er vanuit gaan dat dat ook gaat gebeuren. Het is wel een speler die ik al langer in het vizier heb. Ik denk dat een speler als hij op scoutinglijsten van heel veel clubs staat,” begint Slot.

“Het is een fysiek sterke jongen, sterk in de duels, snel, zeker op langere afstanden dus hij kan ook met ruimte in zijn rug prima uit de voeten.” Omschrijft Slot de Slowaak. “Zoals wij hem bekijken zien we ook nog eens dat hij comfortabel aan de bal is en ook wel echt van toegevoegde waarde kan zijn in de opbouw. Wat wij van hem gezien hebben denken we met hem echt over een versterking te kunnen spreken.”

Delen

Reacties

Ik sprak heel toevallig de moeder van Pliskova vanmiddag in de lokale koffietent in Troja en ze vertelde dat ze erg teleurgesteld is met dit nieuws. Echter zolang er geen bewijs is dat Hancko echt in Rotterdam is blijft ze hopen dat hij echt nog Jaar in Praag blijft.
Ik sprak heel toevallig de moeder van RichardvanW vanmiddag in de lokale koffietent in Roffa en ze vertelde dat ze erg teleurgesteld is met zijn scoops. Echter zolang er geen bewijs is dat RichardvanW echt in inside info heeft ze hem niet als echte zoon kan erkennen.
Toevallig ken ik de hond van Slot z'n tweeling broer (vanochtend nog een bakkie gedaan bij de Coffee Company), die zei dat hier niks van klopte en dat Slot liever heeft dat Hancko in Praag blijft.
Toevallig is dit niet grappig. Succes met de volgende grap
Op zich ook wel lekker dat als je iemand aan trekt voor 7.5 miljoen, dat het dan een versterking is en geen verzwakking. :-)
Richard, wat denk jij? 🤔

Komt ie nou wel of niet? 🤩
Nou de achteroma van mn goudvis zijn zwager heeft me verteld dat tie helemaal niet naar feyenoord wil en toch er voor kiest om nog een jaar in praag te blijven
Raar, want de hond van de buren, die op school heeft gezeten met de kleinzoon van de goudvis van de achteroma van jouw zwager, zegt dat die net de pen heeft geleverd om mee te tekenen. 😉
Raar, want de fokker van de hond van de buren, die op school heeft gezeten met de kleinzoon van de goudvis van de achteroma van jouw zwager zegt weer dat die hond helemaal niet kan praten en altijd pennen kapot kauwt.

Hancko komt gewoon mannen en als Arne al spreekt van een directe versterking.....
Ik heb geen idee man, ik heb Kristina en David wel gemist in de lokale koffietent en de gordijnen v hun apartement waren ook dicht.
Kijk…. Dit getuigt dan weer van enige broodnodige zelfspot!

Het siert je!
Maar pas op hoor Slot. Al CV gaat ie echt teleurstellen zeggen betrouwbare (ugh) bronnen!