Bevestigd
lucas-de-bolle-foto-twitter-nufc

NUFC

Transfers

De Bolle niet naar Feyenoord onder-21

FeyenoordTM

Lucas de Bolle blijft Newcastle United trouw. De middenvelder werd aan het einde van de zomerse transferwindow gelinkt aan een overstap naar Feyenoord.

De Rotterdamse club is er volgens Jordan Cronin niet in geslaagd on de Schot met Belgische roots over de streep te trekken. Bij Feyenoord zou De Bolle terecht zijn gekomen bij het onder-21 elftal van Melvin Boel, maar de middenvelder blijft voor dezelfde lichting voetballen in Newcastle.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

🚨🚨 🚨🚨 Attention to all international clubs, we are excited to introduce Javairô Dilrosun, a standout talent who is now available for transfer. Don't miss out on this incredible opportunity, submit your bids promptly, and you'll discover just how valuable he can be to your team. You won't be disappointed!
********. Wat een *** transferwindow was het! 😁
Ja zeg dat wel! Blij dat die over is!
Wat klopt er van het verhaal dat Zerrouki een draai om zijn oren heeft gehad van Slot na Fortuna? Wel bizar als wat er gesteld wordt waar is. Hoop dat die Zerrouki snel oppleurt dan.
Geloof ik niet als dat echt zo was dan zet je hem toch uit de selectie.
Zelfs dat niet, je wilt toch geen spelers die blij zijn met een wissel? Even een draai om z'n oren en daarna gaat ie gewoon knokken. Echt helemaal niks aan de hand.
Ik bent het met je eens en slot zei ook dat hij het goed oppakt.
Getuigt juist van topsportmentaliteit van Zerrouki, nu gaat ie alleen maar knokken en keihard z'n best doen. Jij wil blijkbaar alleen princesjes in de selectie....
Ze hadden geen shirtjes meer in XXL, problemen met de distributie.
Wij hebben onze eigen bolle al, op de tribune met een bamihappie😉
Snap wel dat je er geen zin in hebt om op huurbasis van het ene naar het andere jeugdelftal te gaan. Niveau ligt in Engeland waarschijnlijk ook hoger.