Primeur Bevestigd
schermafbeelding-2023-09-04-om-212157

VK Sportphoto

Nieuws

Kökçü uitgeroepen tot Eredivisie Speler van het Jaar

FeyenoordTM

Orkun Kökçü voegt opnieuw een prijs toe aan zijn palmares. Dit maal betreft het een individuele prijs: de Turks-international wordt met enkele minuten uitgeroepen tot Eredivisie Speler van het Jaar 2023.

De inmiddels vertrokken aanvoerder had afgelopen seizoen bij Feyenoord een zéér belangrijk aandeel in het binnenslepen van de landstitel. De middenvelder vertrok kort daar op voor een gegarandeerde som van dertig miljoen euro naar Portugees kampioen SL Benfica.

In aanwezigheid van spelers, coaches en andere prominenten uit de Eredivisie en de Azerion Vrouwen Eredivisie werden de prijzen uitgereikt in DeFabrique in Utrecht. De Turks-international troefde onder andere oud-ploeggenoten Santiago Gimenez en Dávid Hancko af. De andere genomineerden waren Václav Černý en Xavi Simons.

Kökçü, die eerder al de Gouden Schoen van De Telegraaf won, is aanwezig in Utrecht en neemt iets na 21:30 zijn prijs in ontvangst. Kort daarop vliegt hij met een privétoestel door naar Turkije, waar hij zich gaat melden voor het nationale team.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Terechte prijs. Jammer dat de prijs die voor jou betaald is verre van terecht is, zeker nu een bakayoko bijv 40 mil kost die nog amper wat heeft laten zien bij psv. Maargoed daar kan jij ook niks aan doen.

Thnx voor vooral afgelopen seizoen 👊🏻🙏 en succes in Portugal.
Mooie ontwikkeling heeft hij meegemaakt, was ook veel kritiek op zijn spel, laatste 2 jaar geweldig. Mooie transfer, hij weet wat hij wil.
Feyenoord goed met hem omgegaan, en ook mooie transfersom, kunnen wel weer over gaan praten in Engeland betalen ze meer, daar wilde hij niet heen. Buiten dat, Benfica gaat deze speler na paar jaar op zeker dan verkopen aan mooie Engelse club, dan komt er ook geld binnen bij Feyenoord. Deze prijs is gewoon ook verdiend.
Mooi en terecht (behalve verhaal over Benfica 😉)
vaarwel Kökcü! Wat hebben wij veel avonturen aan jou beleefd
Vaarwel kapitein!! Kameraad en kampioen voor het leven! Bedankt voor alles!!!
mooie tv hoor , toppertje die kokcu , goede speler goede aanvoerder en goed mens , het ga je goed en hoop je ooit weer in het feyenoord shirt te zien
Ik heb het niet drooggehouden. Dikverdiend Captain.
hier nog een, ik kon het ook niet drooghouden! super mooi ook dat arne vanavond een deel uit kon maken bij het terecht winnen van Eredivisie speler van het jaar van Kokcu!
Extra zuur dat de beste speler voor een prikkie weg is gegaan
nou ff kappe zeg! Hier is al zo fakking veel over geschreven. Lees het maar ff terug. Ook het interview met Dennis. En kom dan eens genuanceerd terug hier!
Ik weet dat er afspraken zijn gemaakt enzo. Maar in mijn ogen hadden we minimaal 50 miljoen moeten vangen voor zo'n geweldige speler. Hij is dat minimaal waard.
30 + flink doorverkooppercentage een prikkie noemen
30 m plus 25% van alles boven de 25 m = een erg goed bedrag
Waarom spoilen? Redelijk kansloos artikel
Toen Von Gahl aan zijn ************** begon ben ik afgehaakt, eerst die vreselijke slijmbal van een Van Praag en dan dit, bah.
Had je niet ff kunnen wachten? Ben je dan echt zo primeur-**** dat je de uitzending voor ons moet verpesten?
Zeker, want overal staat spoiler alert bij
Je kan ook push uitzetten. Dat werkt echt gaaf!
Had ff gewacht met dit nieuws! Kan de tv nu uitzetten.
Leuk dit! Hoef ik niet meer te kijken