roy-makaay

foto: VK Sportphoto

Nieuws

Makaay over NEC: "Bijzonder knap wat Rogier Meijer daar heeft neergezet"

Twan

Roy Makaay verwacht aankomende zondag geen makkelijke bekerfinale voor Feyenoord. De oud-Feyenoorder is onder de indruk van het seizoen dat tegenstander NEC draait. Makaay, die met Feyenoord ook één keer de beker wist te winnen, verwacht wel dat de ploeg van Slot aan het langste eind zal trekken.

Makaay laat tegenover het Algemeen Dagblad weten dat hij geen 'makkie' zal worden voor Feyenoord. "Ik ben behoorlijk onder de indruk van NEC. En vind het bijzonder knap wat Rogier Meijer daar heeft neergezet. Aan het begin van dit seizoen stonden de verhuisdozen klaar voor hem, maar inmiddels is hij trainer van een van de leukst voetballende elftallen van de eredivisie." De ploeg van Meijer staat momenteel zesde op de ranglijst in de Eredivisie.

De oud-spits die in 2008 ten koste van Roda JC met Feyenoord de beker won, had eerder in zijn loopbaan al ervaring met bekerfinales. "Namens Bayern München en Deportivo La Coruna heb ik in totaal ook driemaal een bekerfinale gespeeld -én gewonnen. Dat ik dat nu nog weet zegt alles over de impact ervan. Bekerfinales zijn gewoon altijd schitterend om te mogen spelen.”

Ondanks dat Makaay geen makkelijke wedstrijd verwacht, voorspelt hij een nuchtere overwinning voor de Rotterdammers: "2-1 voor Feyenoord."

Delen

Reacties

Nog geen reacties