VK Sportphoto - Sfeer Vuurwerk Klassieker Supporters Luchtfoto Fakkels Rook Opkomst Sfeeractie Tifo

VK Sportphoto

Nieuws

MAKING OF • Sfeeractie Feyenoord -Ajax

Van de redactie

Ruim 2,5e maand heeft het sfeerteam zich keihard ingezet om de sfeeractie van 22 januari te kunnen realiseren. Ieder jaar worden onze acties groter en groter. De supportersvereniging kan dit blijven doen dankzij de enorme inzet van helpende kameraden en aangesloten leden.

Buiten het grote aantal supporters dat komt helpen, gaat er ook enorm veel materiaal in deze acties zitten. FSV De Feijenoorder heeft een kleine opsomming gemaakt van de bizarre aantallen die nodig waren om deze actie uit te voeren.

In de actie zit in circa • 26,800 meter PVC • 1800 meter ducktape • 14000 vlaggen • 900 m2 stof • 450 spuitbussen • 68 dagen voorbereiding • 814 kilo confetti.

145 personen hebben meegewerkt aan de sfeeractie voor de Klassieker. De werkzaamheden zijn op dinsdag 29 november gestart. Voor een volledig overzicht van de sfeeractie, kijk dan op de website van FSV De Feijenoorder.

Sfeeracties bevatten vaak veel meer werk dan supporters weten. Iedereen die de mensen van de supportersvereniging spreken over de acties zijn vol verbazing zodra zij horen hoeveel uren en hoeveel voorbereiding er nodig is om een actie als deze op te zetten. Op dinsdag 24 januari om 19.08 uur, zal de FSV een making of video naar buiten brengen waarin onderstaande visueel is vastgelegd.

Hulp bij sfeeracties
De sfeeracties die zij uitvoeren worden volledig gefinancierd door de leden van de supportersvereniging. Alleen dankzij hen is het keer op keer mogelijk om dit soort enorme acties op touw te zetten. Naast de financiële support, is het ook van cruciaal belang om een grote groep gemotiveerde kameraden te hebben die het sfeerteam door weer en wind helpen bij het bedenken, maken, uitvoeren en opruimen van alle acties en evenementen. 

Wil jij ook het sfeerteam helpen?
FSV De Feijenoorder is altijd op zoek naar nieuwe hulp! Uiteraard hebben zij het meest aan jouw hulp als je jezelf lid maakt van de vereniging. Ben je al lid, of heb je je zojuist aangemeld, stuur dan een mail naar sfeerteam@defeijenoorder.nl. Vermeld hierbij dat je interesse hebt om in de toekomst vaker te helpen bij acties. Mocht je de vereniging willen helpen op andere facetten zoals bij evenementen, in de redactie, kantoorwerkzaamheden of andere goede ideeën hebt, geef dit dan aan in je mail. 

Delen

Reacties

Heel veel respect voor al het werk van de vrijwilligers die aan het legale deel van de actie meededen!

En pro-pyro is gewoon enorm sfeerverhogend, dat bleek maar weer!
Alleen maar RESPECT voor al de harde werkers!!
Het was echt GRUWELIJK, ben nog steeds aan het hoesten van al de fakkels hahahah