knvb-makkelie3-0

VK Sportphoto

Nieuws

Makkelie leidsman van Klassieker in De Kuip; Oostrom fluit donderdag in Volendam

Moreno

Deze week kent de Eredivisie een midweekse speelronde, waarin Feyenoord op bezoek gaat bij FC Volendam. Het duel, dat donderdagavond om 18:45 uur wordt afgetrapt, staat onder leiding van Ingmar Oostrom. Drie dagen later staat De Klassieker gepland. Danny Makkelie is daarin de arbiter in De Kuip.

FC Volendam-uit
Een primeur voor de arbiter Ingmar Oostrom uit Oudewater, want hij leidt voor het eerst in zijn carrière een duel van Feyenoord. Duels van de andere clubs uit de traditionele top-drie floot hij al wel eens. Hij wordt tijdens FC Volendam - Feyenoord bijgestaan door assistenten Van Kampen en Frijn. Alex Bos is de vierde man, terwijl Jeroen Manschot in Zeist VAR is. Hij floot dit seizoen in totaal negentien wedstrijden in het betaald voetbal en deelde hierin 62 gele kaarten uit, terwijl hij maar twee rode kaarten gaf. 

Ajax-thuis
Aanstaande zondag staat de tweede Klassieker van het seizoen op het programma. Op zondag 7 april wordt in De Kuip op het klassieke tijdstip van 14:30 uur afgetrapt. Dit duel staat onder leiding van Danny Makkelie, die voor de zevende keer de leidsman is van het mooiste duel van Nederland. Feyenoord verloor vier Klassiekers onder zijn leiding, en won er twee: de onvergetelijke 6-2 in De Kuip en de minstens zo onvergetelijke 2-3 in de Johan Cruijff ArenA van vorig seizoen, toen Geertruida Feyenoord voor het eerst sinds achttien jaar langs de eeuwige rivaal uit Amsterdam kopte. 

Makkelie wordt in De Kuip geassisteerd door Hessel Steegstra en Jan de Vries. Vierde man in Rotterdam is de arbiter van donderdag, Ingmar Oostrom. Rob Dieperink is de VAR van dienst. 

Delen

Reacties

Sinds wanneer is corruptie een reden om een leiddinggevende in Amsterdam te ontslaan?
Geen idee. Maar het is ze gegund, wij hebben jarenlang een hoop stront te verduren gehad en zij maar lachen. Maar voor zover ik me kan herinneren is het NOOIT zo erg geweest bij ons. Dickpick sturende directeuren, Corruptie enz.
Dikke karma en ik hoop dat ze helemaal naar ** gaan
Gaat lekker bij 020. Algemeen directeur met onmiddellijke ingang geschorst.
Daar speelt een permanente en gratis horrorfilm.
Onvoorstelbaar wat daar allemaal gebeurt. Ik dacht eerst dat het een 1 april grap was: een half jaar wachten op de verlosser en dan een paar weken later hem ontslaan omdat hij aandelen met voorkennis zou hebben gekocht. Het zou een geweldige 1 april grap zijn. Lopen ze daarginds in Amsterdam ondertussen zoveel achter dat ze denken dat het vandaag pas 1 april is?
En wie mag Oostrom dan zijn? 🫣
Geen idee eigenlijk maak me meer zorgen over Makkelie.
Straks kruipt me weer achter het feit dat hij toevallig in de regio als agent werkzaam is geweest.
En die gozer fluit zo'n pot altijd dood.