Primeur Bevestigd
Bruna Arady | @BrunoArady op Instagram

Afbeelding via @BrunoArady_ [Instagram]

Transfers

Management linksbuiten Arady gespot in Rotterdam

Bombarda

Feyenoord is zich aan het roeren op de Zuid-Amerikaanse markt. De club is concreet voor de diensten van Bruno Arady. Zijn management is recentelijk overgevlogen naar Rotterdam om een deal van de grond te krijgen.

Namens GBG Football was zaakwaarnemer Juan Ignacio Layerle op maandag 17 juni aanwezig in het Maasgebouw, waar hij ook een rondleiding heeft gekregen. Die dag stonden er verder ook gesprekken gepland om Arady over te hevelen naar Rotterdam.

Arady is een zestienjarige linksbuiten die uitkomt voor het Uruguayaanse Club Nacional. Hij beschikt over een Uruguayaans en Italiaans paspoort, wat een overgang naar Europa eenvoudiger maakt. De veelzijdige rechtsbenige aanvaller kan naar verwachting binnenkort een proefperiode starten in de jeugdopleiding van Feyenoord.

whatsapp-image-2024-06-27-at-171442
whatsapp-image-2024-06-27-at-171444

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik hoop nog steeds dat Feyenoord Jayden Addai oppikt voor de rechtsbuiten positie. Die kan binnen twee jaar onze eigen Minteh worden.
Weer een verassende naam vanuit Uruquay na dat er eerder de namen Patricio Pacifico en Luciano Rodríguez naar voren kwamen. Ben toch benieuwd of wij meer spelers kunnen verwachten uit Uruguay.
Weet niet of dit filmpje er al tussen staat. Maar bij deze:

https://www.instagram.com/reel/C8uT94huOLX/?igsh=MXRrY2lmZWw0YTN6bA==
Ik zie wel heel veel overbodige schijnbewegingen met de directe tegenstander op 2½ meter. Het ziet er leuk uit maar wat heb je eraan? Maar goed hij is nog jong, zullen we maar zeggen.....
Ik zie een kereltje met een geweldige basistechniek waar het talent vanaf druipt. Wat je eraan hebt? Nou, een wereldtalent misschien?
Het woord misschien is het sterkste deel van je reactie.
Wat me wel direct opvalt is dat bijna elke actie vanuit de beweging gemaakt wordt.
De meeste van die leeftijd doen dit soort dingen alleen vanuit stilstand wat ten koste gaat van de efficiëntie.
Je hebt gelijk wat betreft zijn acties vanuit beweging. Maar dat heeft volgens mij juist ook te maken dat hij veel schijnbewegingen maakt waar dat makkelijk kan; op 2½ meter van de directe tegenstander. De stilstand ontstaat vaak als spelers echte keuzes moeten maken en het allemaal minder makkelijk is/gaat.
Overigens wil ik niet beweerd hebben dat het ventje geen talent heeft, dat zal heus wel zo zijn, maar als je ziet dat je voor nabije toekomst gebruik zou gaan 'kunnen' maken van Paixão, Ivanušec, Sauer, Sebaoui en Slory dan zou een nr. 6 in die lijn toch ook weer volledig zelf opgeleid moeten kunnen worden. Het gaat om een talent in de categorie -17 jaar.
Ik denk dat je dat frivole niet gaat vinden in de gedisciplineerde manier van opleiden in Nederland.
Daarom zou het een prima zet zijn om dit weg te halen ergens anders.
Werd er niet gezegd dat er alleen concreet nieuws gemeld zou worden ipv dat management gespot is?
Oh, hij is natuurlijk voor zijn lol helemaal naar het Maasgebouw gereisd 😃 nee, je hebt gelijk. Zal vast niet concreet zijn dan!
Je bent in ieder geval wel net zo snel op je pikkie getrapt als je voorganger...
Was interesse in Geertruida ook concreet..?
Je haalt twee dingen door elkaar. Interesse melden wij niet; concrete zaken doen er wel om. Waar doel je op?
Interesse vanuit Premier League voor Geertruida; nog geen concrete aanbiedingen’
Begrijp dus blijkbaar niet wat concreet is of niet... verder ook niet belangrijk
waar ben je allemaal mee bezig danilo, begrijp jij het verschil tussen interesse en concreet?
Dat nieuws is niet van ons hoor
@Bombarda hoe zit het met Patricio Pacifico die centrale verdediger uit Uruguay ?
Ben ik ook erg benieuwd naar, had nog een naam in mn achterhoofd maar dat was hem.
Kwam destijds uiteindelijk niet omdat Feyenoord niet garant wilde staan voor een blessureverzekering, iets juridisch. Gek verhaal in ieder geval. Ken de ins en outs niet helemaal, Fey TM wel. Blijft wel een interessante speler voor de club.
Management linksbuiten ...

Blijkt het om een 16-jarige te gaan.
Prima toch, als die over 2 jaar de sterren van de hemel speelt in de Kuip zijn we maar al te blij dat we dit gedaan hebben.
En ook even helpen herinneren dat de u19 welgeteld 0 echte buitenspelers heeft voor komend seizoen en de u21 3 (Sliti, Slory, Sauer). Waarvan de laatste 2 waarschijnlijk geen minuten meer gaan maken in -21. Een paar jonge vleugeltalenten kan geen kwaad.
Precies! Weet niet wat er echt doorkomt uit de u17 bijv...
Dat hij komt, is natuurlijk uitstekend.
Maar ik vind het ongelofelijk dat een 16-jarige al een heel management om zich heen heeft.
Dat suggereert dat zijn zaakwaarnemers wat moeten gaan verdienen. Dat hij nu al aardig wat tekengeld krijgt en een stevig salaris gaat verdienen.
Eerst maar eens zien of hij de overstap kan gaan maken naar het eerste elftal. Het is nog geen vaststaand feit dat hij gaat doorbreken.
Alle jeugdspelers hebben tegenwoordig een management, daarnaast is hij 16 wil je hem hier alleen heen laten? Logisch dat hij vertegenwoordigd word. Inderdaad alleen hopen dat er geen geldwolven achter zitten net zoals bij die Uruguayaan
Beide vleugelspelers zijn wat klein en zullen waarschijnlijk met dispensatie in u17 blijven.
Natuurlijk is het logisch dat hij niet alleen naar Nederland komt. Ik vind het mooi dat er spelers zijn die hun vader als zaakwaarnemer hebben zoals Giménez. Die willen vooral ook dat hun zoon gelukkig is.

Hij is 16 jaar. Kom met familie naar Nederland en zorg dat er één persoon is die verstand van financiën en goed Engels spreekt. Het is aan Feyenoord om ervoor te zorgen dat ze ook uitstekend worden opgevangen en dat kun je aan onze club wel overlaten.

Voor een 16-jarige behoort het niet over geld te gaan, maar over begeleiding, opleiding (voetbal, taal, school) en ontwikkelplan.

Ik zie niet in waarom een 16-jarige nu al een heel management moet hebben.
Soort Anthony light. Kan Ulli op deze leeftijd nog wel een beetje de kop in drukken.
Wel jammer dat je nou net dat misselijke ventje moet noemen....
Is dat die Anthony, die voor iets van 100 miljoen naar MU ging? Lijkt me een prima vooruitzicht!
Vandaag geen interview van onze nieuwe trainer Priske? Dacht, dat hier gisteren een melding van werd gemaakt.
Vraag me echt af of er nog grote transfers komen deze zomer om het eerste te versterken. Een paar toppers zou mooi zijn. Wel spelers verkopen voor 30mil en zelf geen boter bij de vis als het er op aan komt. Ik hoop.dit keer wel.
Ik doelde eigenlijk op voorgaande jaren dat de betere spelers verkocht worden en er alleen jongens gekocht worden die nog moeten groeien en zich verder moeten ontwikkelen. Is verder prima maar geen CL materiaal en dat is juist het punt. Niet mee kunnen op dat niveau
Vertel eens, wie hebben we verkocht voor 30 miljoen? Lees ik hier wel 10 keer per dag, mis ik dat gewoon 😏
Ik doelde eigenlijk op voorgaande jaren dat de betere spelers verkocht worden en er alleen jongens gekocht worden die nog moeten groeien en zich verder moeten ontwikkelen. Is verder prima maar geen CL materiaal en dat is juist het punt. Niet mee kunnen op dat niveau
Nog niet maar gaat vast snel gebeuren.
Er zijn ook nog geen grote verkopen gedaan toch? Plus beleid Feyenoord is max 10 mio per speler.
En de nieuwe spelers worden verder ontwikkeld.
Voorlpig lopen we op schema met breedteversterkingen/basis spelers die zijn.gehaald. Als er maat voor JC schaal representatief team staat...Volgende week officieel start seizoen...
Ik denk dat wij allemaal als supporter hopen op een team wat er staat en ook in de CL wat verder komt. Maar met een.budget van max 10 miljoen voor een speler redden we dat niet schat ik in. Maar hoop natuurlijk van wel.
Nog iemand voor onder 12 op het oog?
Weet je uiteindelijk natuurlijk nooit maar als het niks is,zullen ze hem niet halen.
Zullen er dan iig wat in zien
Waarom komt hbo reclame 5 x in beeld? Is daar wat aan te doen?
Advertenties zijn gerelateerd aan je zoekresultaten, vind de hoeveelheid op deze site nog best meevallen.
Cock Blocker? Dat schijnt toch transgender ofzoiets te heten tegenwoordig? 🥱
Een cock blocker is iemand die ervoor zorgt dat er niet geneukt gaat worden.