Bevestigd
Carranza V3

Pro Shots | Edit 1908.nl

Transfers

Carranza in Rotterdam om transfer af te ronden

Bombarda

Julián Carranza is in Rotterdam om zijn transfervrije overgang naar Feyenoord af te ronden. Dat laat de Argentijnse aanvaller donderdagavond doorschemeren op Instagram.

De spits komt transfervrij over vanuit de Amerikaanse Major League Soccer, waar hij de laatste seizoenen furore maakte bij Philadelphia Union.

Carranza speelde 185 officiële duels op het hoogste niveau voor CA Banfield, Inter Miami en Philadelphia Union. Daarin wist hij 57 goals te produceren en 22 assists af te leveren. De breed gedragen optie vertegenwoordigt naar inschatting van Transfermarkt een marktwaarde van zo'n zes miljoen euro

img-3432

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zie in Paxiao eigenlijk de ideale schaduwspits rond Carranza. Laatstgenoemde sleurt en houdt een hoop ballen vast. En Paxiao scoort vaak in de rol als schaduwspits. Ballen in en rondom de 16 die Gimenez voorbij gaan zijn vaak een prooi voor de kleine Igor. Niet echt een dribbelkoning of passer op de linksbuiten positie maar echt een killer in en rond de 16.

Je gaat dan meer richting een 4-4-2 op papier. Waar links hangend naar binnen een Ivanusec en Sauer wel tot hun recht komen. Op recht hebben ze hopelijk spelers op het oog met snelheid en een passeeractie.

Priske kijkt vaak naar het materiaal qua formatie. Paxiao wordt nog weinig genoemd als uitgaande transfer en heeft nog niet een heel seizoen lang gepresteerd.
Heb je mooi gezegd, een belangrijke taak van een spits is ook bal vasthouden totdat zijn teamgenoten aanschuiven en op positie staan! Nieuwe trainer nieuwe manier van spelen. Wat Prinske gaat brengen is meer controlerend voetbal ipv full attack. Als er gespeeld wordt hoe jij het beschrijft, hebben we ook Timber die vanuit de middenveld voor extra dreiging kan zorgen. Ik ben optimistisch over het nieuwe seizoen al zou ik graag willen dat we vanaf het begin niet gaan morsen met punten.
Om eerlijk te zijn zie ik Paixao de ideale speler om deze zomer te vertrekken. Nog nooit een braziliaan gezien die zijn man niet tot nauwelijks op zoekt in de 1 tegen 1, laat staan er voorbij gaan. Zie oprecht niets in Paixao wat een Sauer niet zou kunnen. Doorselecteren en een mooie zak voor Igor lijkt mij de beste optie.
Ahh ja daarom zeg ik ook dat hij beter tot z’n recht komt als schaduwspits. Hij gaat heel effectief om met de kansen die hij krijgt. Een scorende speler zou ik niet zo snel laten gaan….
Igor in de as van het veld? Misschien dat je hier tegen Nac nog mee weg kan komen. Op CL niveau, wat wij proberen na te streven, wordt je dan echt volledig zoek gespeeld.
Paxiao is gewend om veel meters te maken en ook Carranza staat bekend om het mee teruglopen en verdedigen. Daarnaast zouden een Ivanusec en of Sauer als linkermiddenvelder fungeren.
Zou Ivanusec wel eens op 10 willen zien
Wanneer wordt priske gepresenteerd
Is Rodriguez nu nog in beeld
Bij Feyenoord?
Het feitelijk brengen van nieuws bevalt me prima. Niet meer het maandenlange gezwam over iedereen en nogwat. Chapeau!
@Bombarda wat is de linksbuiten situatie van Feyenoord? We hebben 2 spelers die naar mijn mening allebei als basisspeler gezien moeten worden. Zowel Paixao als Ivanusec is prima om een heel jaar op de vleugel te hebben. Is dit echt een 50/50 strijd waarbij - net als onder Slot - ze allebei gaan spelen?

Als dat zo is; wat gebeurt er dan met Sauer? Die is nog niet per se klaar voor een basisplaats, maar is naar mijn mening wel klaar om vaak in te gaan vallen.

In mijn ogen zou het daarom logischer zijn als óf Ivanusec óf Paixao vertrekt. Dan heb je 1 basisspeler met een groot talent daarachter die dan ook zijn minuten mee kan pakken. Een andere optie zou zijn dat Ivanusec als nummer 10 of Paixao als Rechtsbuiten gezien gaat worden?

Meningen?
Paixao kan op rechts maar ik denk dat ie nog wel vertrekt.
Paixao op rechts is beduidend minder en lijkt me goed als hij nog een jaartje blijft. Speelstijl van Priske lijkt hem beter te gaan liggen dan die van Slot.
Hij kan zeker op rechts, maar ik vind hem toch net wat beter op links. Daarnaast heeft Bombarda ook al gezegd dat de rechtsbuiten hoge prioriteit heeft deze window, dus ik verwacht dat er sowieso een basisspeler aangetrokken wordt. Als je dan Paixao als rechsbuiten ziet zit je met hetzelfde probleem in mijn ogen.
Rechtsbuiten komt er ook wel bij maar Paixao kan je dus echt inzetten als rechtsbuiten. Bijv als 1e back-up achter de nieuwe rechtsbuiten en dan Sauer 1e back-up achter Ivanusec
Maar Paixao is voor het Feyenoord van komend seizoen toch te goed om op de bank te zitten?
Paixao presteert altijd maar 6 maanden, met name voorjaar maar de overige maanden is hij afwezig. Moet nog iets stabieler worden om echt vaste basisspeler te zijn
Paxiao is een schaduwspits als je naar zijn goals kijkt 2e seizoenshelft. Zou een prima koppeltje kunnen vormen met de bal vaste Carranza. Links hangend naar binnen Ivanusec en Sauer voor de creativiteit qua passing en dan op rechts hopelijk nog spelers met diepgang snelheid en een passeeractie.
3 goede wingers, Ivanusec, Paixao en een aankoop, met daarachter wat talenten als Sauer, Slory, en die nieuwe jongen, is echt geen overbodige luxe hoor, in een seizoen met Champions League. Wingers worden ook het meest gewisseld, dus krijgen allemaal genoeg speeltijd.
@Bombarda maandsg start de voorbereiding wanneer kunnen we een rechtsbuiten verwachten? Dit is prio want die hebben we niet en je moet ingespeeld raken.
Alsof Bombarda dat weet. Ligt allemaal aan Don Dennis. Ziet ie een kans om een rechtsbuiten te strikken dan doet ie dat maar speler, bedrag, etc moet allemaal samenkomen.
Ze denken hier dat zo iemand als Bombarda letterlijk van alles en iedereen iets af weet. Stellen ook altijd de meest willekeurige vragen mogelijk
@Bombarda is er ook nog goed nieuws te melden over Rutger?
Op Twitter is hij weer een beetje actief
@Bombarda volgende transfer wordt de vervanger van Wieffer of Geertruida? Aangezien je hebt aangegeven dat Feyenoord daar al van weet wie het moet worden.
Ben benieuwd naar deze speler.
Voor degene die het interessant vind, die Minteh is nu onderdeel van een smerig spelletje in Engeland. Newcastle wil hem verkopen aan Lyon om te voldoen aan de PSR rules in Engeland.
30 juni is soort D-Day daar.
Minteh wil daar niet heen, ik hoop dat hij dat volhoud, hij wil zelf liefst in premiership blijven.
@Bombarda Alejandro Francés nog in beeld bij Feyenoord? Evt. als opvolger Geertruida bespeeld ook zelfde posities .
Ben zeer benieuwd naar deze speler.

Het is in ieder geval geen “bord op schoot” scouting. Net als Nadje.

Wordt deze jongen gezien als potentiële vervanger van Gimenez? Of echt als 3e spits?
Hoezo is Nadje bord op schoot? Op welke Nederlandse zender is het derde niveau in Frankrijk live te zien?
sorry ik las te snel en las "zoals" ipv "net als"...
@Bombarda
Was feyenoord de enige Europese club die geïnteresseerd was in deze transfervrije speler?
Geen grote clubs dus lijkt me een gok deze speler
Hoe is het een gok als je iemand met een transferwaarde van 6 m transfervrij kunt halen? Daarnaast heb ik begrepen dat iedereen binnen de club overtuigd is van zijn kwaliteiten. Lijkt mij eerder prima beleid
Als Santi weg gaat en hij zijn vervanger is en hij zou het niet goed doen dan is het een gok. Worden we zwakker
En als hij het beter doet worden we sterker. Elke speler is maar afwachten of hij brengt wat hij zou moeten brengen. Maar iemand met een waarde van 6 miljoen halen voor niks. Lijkt mij een hele acceptabele gok
Hij is niet zijn vervanger. We willen 3 spitsen.
Heb begrepen dat Feyenoord drie Centrum spitsen wil hebben,bij vertrek van Gimenez komt er dan dus nog eentje bij. Afwachten dus hoeveel geld er daarvoor beschikbaar is en wie ze op het oog hebben
Zou Hateboet optie zijn als rechtsback?
30 jaar, speelt weinig. Klaar voor een terugkeer bij Groningen
Jaka Bijol, 10 MIO. Goed gedaan op het EK.
Goede speler, maar zodra een speler het goed doet op het EK is Feyenoord meestal te laat. Ik verwacht dat dat nu weer zo zal zijn
Ik vind dit wel mooie berichten, niemand ( behalve een paar binnen Feyenoord en hijzelf) weet dat ie in Rotterdam is, totdat ie zelf een fotootje plaatst.
Geeft maar aan, dat er een professionele organisatie staat.
Wat een verschil met Gimenez. Ik zie me nog zijn vliegtuig real time volgen de hele tijd……. Was toch wel leuk ook…
Transfer was al weken geleden uitgelekt?
Ja maar dat past niet in het straatje toch? ;)
@Bombarda Er liepen meerdere centrale verdedigers op het EK waar Feyenoord interesse in zou hebben. Mogen die spelers al bekend gemaakt worden?
Hopelijk die Bijol van Slovenie en Udinese. Wat een klasse speler is dat.
Contract tm 2027 en na dit EK veel te duur lijkt mij
Dat zou mooi zijn. Ik dacht zelf misschien die Robin Hranac van Tsjechië, 24 jaar van Viktoria Plzen
Stefan Posh rechtsback van Oostenrijk maakte ook een goede indruk, maar is niet een type speler die het middenveld indribbelt. Meer iemand die de rechterkans bestrijkt
Als je zelf bedragen van 25 a 30 miljoen + gaat krijgen voor diverse spelers, dan zou je toch wel eens een keer een speler van tussen 10 en 15 miljoen kunnen kopen. Of dat Posch moet zijn laat ik in het midden.
Op zich heb je gelijk. Alleen gaat die dan ook een salaris krijgen wat scheef ligt ten opzichte van de rest van de groep. Ook andere eventuele nieuwe spelers gaan dan misschien ook hogere eisen stellen omdat ze zien wat er kan. Je moet echt uitkijken dat je geen scheve gezichten krijgt in de selectie ook omdat zo'n dure speler dan ook bijna verzekerd is van een basisplaats omdat het anders kapitaalvernietiging is. Ook is het moeilijker om zulke spelers eventueel met winst te verkopen. Dus wat mij betreft blijven we gewoon spelers kopen zo tussen de 5 en 10 miljoen en dan een paar ervan verkopen voor 20/25 miljoen. En zo langzaamaan groeien naar ietsje hogere bedragen.
Ik zou eerder geld steken in spelers die aanvallend het verschil kunnen maken. Slim scouten voor de defensie kunnen we (trainer, Beelen) en uit eigen jeugd kunnen we denk ik ook goede backs opleiden.
@Bombarda drop nog maar een heet primeurtje op deze zomerse avond!
Uiteindelijk is de ontwikkeling die we doormaken als club ongekend en bijna onmogelijk, in 3 jaar tijd naar de Finale CFL, kampioenschap en beker. Ongekend waardevolle selectie. Jaren geleden durfde we amper PSV en Ajax uit te kijken of te bezoeken, uitslag stond vast. Laten we trots zijn en er vanuit gaan dat komend jaar weer mooi gaat worden.
Psv is verre van een angstgetner. Jammergenoeg was het altijd Ajax waar we wel of niet terecht meestal van verloren.
Ben meer benieuwd wat er gedaan gaat worden als er 50 - 80 miljoen + in kas is na uitgaande transfers. Wat gaat dan het uitgaven patroon worden? Blijven we vissen in deze vijver? Of word er gekeken naar transfers van 12 - 15 miljoen wellicht, pas dan maak je stappen.
Nou als ik het zo moet geloven hebben we een aardige leeg loop deze zomer
Dat geeft niks, een leegloop, gaat erom wat je er aan over houd. We zijn er wel eens 14? Kwijt geraakt, jaar erna ging het nog beter. Het draait om investeren als het kan, momenteel kan dat, alleen is de durf er....? Dat vraag ik me sterk af. Het verbaast mij altijd dat inkomende en uitgaande transfers enorm lang in beslag nemen t.o.v andere clubs.
Denk dat dat laatste wel meevalt.
Je volgt Feyenoord gewoon meer en bij Feyenoord lekt alles eerder uit.
Ik weet niet hoe je daarbij komt, bij Feyenoord lekt bijna niks meer uit.
Het lek, of lekken, zijn gedicht.
Alleen de mensen die vanuit hun funktie informatie moeten hebben, krijgen dat en dat zijn er maar een paar en die houden hun kaken op elkaar.
De rest wat in welke media dan ook komt , is giswerk.
Het eerste bericht over Carranza kwam op 25 mei en hij tekent pas 1 van deze dagen. Dan is het toch vroeg gelekt? Het hoeft niet persee iets negatiefs te zijn hè? We krijgen de informatie gewoon vrij vroeg binnen vanuit 1908.
Carranza was 25 mei rond tussen clubs en speler, alleen dan is het weken wachten op een werkvergunning met alle paperassen
Haha, alle gepresenteerde transfers lekten vooralsnog uit

Smal, first call op deze site
Nadje, first call op deze site
Benita, first call op deze site
Hendriks, first call op deze site

Morgen Carranza.. ook hier als eerst
Is toch allang gezegd max 10 mio.
Dat blijft de vijver..
10 mio max kan een hele mooie markt zijn, stem daar je doelstelling op af, en vooral, schakel snel, zodat de selectie snel op orde is, dat is je grootste winst. Groep bij elkaar hebben ruim op tijd, dat ontbreekt er vaak aan. Voor je het weet sta je daardoor 5,6 of 7 punten achter.
Ga er maar van uit dat het huidige beleid gecontinueerd wordt. Oftewel: maximaal 10 miljoen en waarde creëren. Met het risico op een minder jaar.
Prima beleid. Beleid is beleid, en daar moet je zeker achterstaan, maar inderdaad, voordat jongens als deze zijn opgetraind tot het gewenste niveau kan de achterstand zijn opgelopen, kan wellicht voorkomen worden door grote uitgaven, maar dat is een keuze die je maakt als BVO.
Denk dat ze meer van dit soort gescoute koopjes gaan halen en veel geld apart zetten om het stadion te kopen.
We maken nu al enorme stappen. Feyenoord kan geen 12-15 miljoen uitgeven. Dat past niet binnen de begroting. De lasten voor wat betreft afschrijvingskosten is al enorm omhoog gegaan.
Ik denk dat het gevoelsmatig misschien nog wat gaat achterblijven met de bedragen en dat die langzaam zullen stijgen. Verwacht geen inkomende transfers van €15mio, eerder max 10. We moeten ook niet na drie goede jaren ineens veel risicovoller investeren. Denk dat DtK en de financieel directeur daar wel wat ratio’s voor hebben wat spelers mogen kosten. We zijn nog steeds een (hele mooie) springplank voor grotere Europese clubs, dus moeten we het hebben van het verder ontwikkelen van goede jonge (en relatief onbekende) spelers.
Transfervrij, marktwaarde van 6 miljoen. Topdeal. Goede naam ook overigens.
Ben benieuwd naar hem. 57 doelpunten in 185 wedstrijden klinkt niet als een doelpuntenmachine. Laat ze maar mooi met z’n drieën uitvechten wie er in de basis staat.
Bij zo'n cijfers moet je ook kijken naar de clubs waar een speler speelt. Daarnaast kan een speler ook beter renderen in de ene competitie dan in de andere vanwege de speelwijze. Gimenez was ook geen doelpuntenmachine in Mexico, op zijn laatste paar wedstrijden na.
Dat is bij ons helaas precies andersom...
Laatste 2 seizoenen had hij 14 goals en 6/8 assists in MSL.
Iedereen begint bij een nieuwe trainer op 0
Ben benieuwd wie er bovenuit gaat steken
Je begint echt niet op 0, dat is echt onzin. Sommigen zijn echt wel zeker, waar anderen weer moeten vechten voor hun laatste kans.
Overal waar hij gaat, gaat de maté mee 🎶 Mooi om ook deze speler binnenkort toe te kunnen juichen. Zal natuurlijk enige aanpassingstijd vergen maar je kan hem maar alvast binnen je selectie hebben, hopelijk wordt hij een succes
Moet een speler zijn die veel afjaagt. Misschien gaat dan Ueda (evt Gimenez) ook inzien dat hij wat meer meters moet maken om een basisplaats te behouden.
Echt benieuwd hoe goed deze jongen echt is..6 miljoen waard en transfervrij gekomen is iig een goed begin
Die Santi raak je aan de straatstenen niet kwijt. Jammer maar die gast is geen cent meer waard. Is alleen maar bezig met dingen buiten het voetbal en z'n vriendin.
U lijkt geen Feyenoord-supporter te zijn: beweren dat een getalenteerde topspits van ons niks meer waard zou zijn. Het had een citaat van Valentijn Driessen kunnen zijn.
Dat allerlaatste is niet meer dan logisch ;) maar verder onzin van jewelste
(= reactie op Zerrouki, 20 10 uur)
Laten we eerst maar eens afwachten tot ie 10 wedstrijden heeft gespeeld.
Ivanusec was voordat ie kwam ook een geweldenaar, als ik de artikelen goed heb begrepen hier, en wat er nou van terecht is gekomen ?
Deze gast is transfervrij dat is de gok altijd waard, kan niet mis.... Ivanusec heeft een seizoen gehad waarin hij moeilijk binnenkwam, geef die gast is de tijd, je schrijft hem na 1 seizoen al af.
Goede, volledige voorbereiding vaak de sleutel. Ivanusec volle vertrouwen in
Volgens mij was de algemene tendens al dat Chaïbi een betere Feyenoordspeler zou zijn voor hetzelfde geld, toch? Heb zelf geen bijdrage gehad aan het schrijven van de artikelen; wel aan het vergaren van de info.
Alleen was Chaibi duurder haha. Maar goed we weten hoe het werkt. Als een aankoop goed is, komt ie van de scouting en heeft Te Kloese er niks aan gedaan. Als het slecht uitpakt, komt het door Te Kloese en/of Arne Slot. Meedere spelers zijn op deze site door het seizoen heen 'ineens' gescout of ineens niet meer.
Die info is onjuist. Scouting vertelde dat Beelen een goede speler was, maar nog niet klaar was voor ons. Dat is gebleken, maar sloeg daarna als een bom in. Dat is een goede Kloese/Slot transfer geweest, maar meer zijn er niet echt op te noemen. Goed geopperde scoutingsnamen die als een bom insloegen zijn legio voorbeelden van.

Terugkomend op Ivanusec/Chaïbi: zijn beiden even duur. 60 maal Ivanusec in het Feyenoordshirt maakt hem ook 10 mio
Aha, nu bevestig je precies wat ik graag wil horen. De scouting kijkt dus wel degelijk naar de spelers maar zoals bij alle spelers en bij alle clubs, is de keuze aan de TD. Ze kunnen wel een andere mening hebben gehad, dat geloof ik best maar de TD is verantwoordelijk voor alle aankopen, waar ze ook vandaan komen. Beelen zeiden jullie met klem dat ie totaal niet gescout was, blijkt dus ook weer niet waar te zijn. Zoals eerder met Minteh ook. Je kan niet de 2 aankopen uit verschillende hoeken maar van dezelfde TD toeschrijven aan anderen, puur omdat het je beter uitkomt.
@RotterdamZuid Alle spelers worden gescout. Maar aanwinsten als Ivanusec, Ueda, Zerrouki, Nieuwkoop, Van Sas, noem alles maar op: die zijn niet GEOPPERD vanuit de scouting. Dus zo.

Minteh verhaal, misvatting. Hier lees je het kloppende verhaal: https://1908.nl/artikelen/aanbeveling-interessante-rechtsbuitens
@Bombarda Alle spelers worden gescout, dat is het belangrijkste, want dat werd eerder telkens ontkent. Wie is er eindverantwoordelijk? Te Kloese. Niet meer, niet minder. Geef hem dan ook de credits voor de geslaagde aankopen in plaats van te ontkennen en naar anderen te wijzen, want dat gebeurt nu.

Dat Minteh verhaal kwam toevallig pas aan bod toen ie presteerde. In de zomer was het verhaal dat ie zomaar kwam en de scouting er niet tussen kwam. Blijkt dus weer genuanceerder te liggen. Zoals alles eigenlijk.
Contract liep toch tot december? Hopen als feyenoord nu x stopt met die % doorverkoop.. kost ons een hoop centen, wieffers ook al 15% las ik..
Bijna elke transfer heeft een doorverkooppercentage. Dat is nou eenmaal zo
En andersom wel willen dat feyenoord een doorverkoop krijgt bij verkoop?
Tuurlijk! Want ik ben voor Feyenoord!
Dat heeft er toch niks mee te maken. Het is normaal om een doorverkoop percentage te hebben. Daar heb je voordelen en nadelen bij. De zin ik ben voor Feyenoord slaat werkelijk nergens op. Omdat ook Feyenoord op die manier voordeel heeft. In het geval van Wieffer bijvoorbeeld door een laag aankoop bedrag.
Het slaat nergens op dat ik als fan hoop dat Feyenoord zo weinig mogelijk betaald en zo weinig mogelijk hoeft af te staan bij inkomend transfer geld??
Dat kan je zo zien, of je ziet het als een zeer goedkoop gokje die wanneer die slaagt bij ons de jackpot oplevert.

Maar dit is sowieso 10 keer beter dan de transfervrije of gehuurde spelers die we voor deze gouden tijd haalde
Wen er maar aan er gaat geen een transfer komen zonder maar dat betekend in en uitgaand. Als je goede spelers hebt ik hè. Je hier mee te maken. En wordt in gecalculeerd dus kost je geen geld anders was de transfersom veel hoger geweest.
Hij denkt nu nog, zo... lekker weer hier 😎✌🏻
Wordt wel een volle helikopter als het zo doorgaat.
Weer geen ruimte voor een exotische verrassing die onaangekondigd uit de heli stapt