yv202384yv202384a1b00901

VK Sportphoto

Nieuws

Mario Been schrijft Bijlow nog niet af: "Hij is minimaal gelijkwaardig"

Karst

Afgelopen week verloor Nederland zonder Feyenoorders in de basis met 2-1 van Duitsland. Ook onder de lat stond niet Justin Bijlow, maar Bart Verbruggen. De keeperkwestie bij Oranje maakt de kuitblessure van Bijlow des te pijnlijker, aangezien de hoop op zijn rol als eerste doelman tijdens het EK steeds kleiner lijkt te worden. Oud-Feyenoorder Mario Been ziet dat anders. Volgens hem mag Bijlow zeker nog niet afschreven worden als eerste doelman op het EK 2024. 

Ondanks de twee tegendoelpunten gaf Bart Verbruggen zijn visitekaartje af met een aantal geweldige reddingen. "Ik vind Bijlow minimaal gelijkwaardig aan Verbruggen en daarom is het heel belangrijk hoe hij terugkomt uit deze blessure", begint de oud-Feyenoorder bij ESPN. "Bijlow is nu niet fit, maar behoort nog wel degelijk tot deze keeperskwestie, dan hebben we het over Flekken, Verbruggen en ik vind dat Bijlow daar nog steeds wel bij hoort, alleen ik weet niet hoe fit hij is en of hij dadelijk nog voldoende wedstrijden gaat keepen bij Feyenoord om nog een indruk te maken op Koeman."

Achtvoudig international Bijlow raakte aan het begin van de tweede seizoenshelft op bezoek bij AZ geblesseerd aan zijn kuit en staat nog steeds aan de kant.  

Moet Bijlow, mits hij fit is, eerste doelman zijn op het EK 2024 in Duitsland?

Poll: Moet Bijlow, mits hij fit is, eerste doelman zijn op het EK 2024 in Duitsland?

Ja

Nee

Delen

Reacties

Nog geen reacties