mario-been

VK Sportphoto

Nieuws

Mario Been: "Slot is een geschenk gebleken voor Feyenoord"

Stan

Vanavond staat in De Kuip het duel om de Johan Cruijff Schaal op het programma. Arne Slot, die met Feyenoord al erg succesvol was, neemt het op tegen Peter Bosz, die debuteert als PSV-trainer. In gesprek met Algemeen Dagblad blikt Feyenoord-boegbeeld Mario Been vooruit op het treffen. 

Been weet wat de reden is achter het succes van dit Feyenoord. "Slot is een geschenk gebleken voor Feyenoord, daar kun je niet omheen." De analist heeft dus vertrouwen in de Rotterdammers, maar wil ook een kanttekening plaatsen. "Vergis je niet: met het vertrek van Orkun Kökçü, Sebastian Szymanski, Oussama Idrissi en Danilo zijn ze veel doelpunten kwijtgeraakt. Ik ben oprecht benieuwd welke uitwerking dat gaat hebben, ook al ben ik zeer te spreken over de nieuwkomers."

Toch denkt Been dat Feyenoord favoriet is om vrijdagavond de overwinning te pakken. "Zag je met welke flair en intensiteit tegen Benfica werd gespeeld afgelopen zondag? Knap, hoor, dat je zelfs tegen Europese topclubs gewoon de baas bent op het veld. Is de verdienste van Slot. Je kunt er niet omheen dat Feyenoord mede dankzij hem favoriet is tegen PSV."

De oud-Feyenoorder verwacht desondanks dat PSV niet zomaar te kloppen is. "Feit is daarentegen ook dat Bosz bewezen heeft dat hij zijn filosofie vaak snel krijgt overgebracht op zijn spelers. Dat maakt het komende seizoen op voorhand extra interessant. Bosz is een aanwinst voor de Eredivisie. Met hem gaat het er sowieso leuker op worden in Eindhoven, al heb ik wel wat twijfels bij de laatste lijn in zijn elftal. De verdediging is duidelijk PSV’s achilleshiel."

Delen

Reacties

Zolang hij nog niet over de (Nieuwe) Maas gewandeld heeft is er geen enkele reden dat te veronderstellen....
Niet op de hoogte van de ' drievuldige entiteit van het opperwezen'. zie ik wel.
Klopt ik ben niet met sprookjes opgevoed.
Over of het hier een sprookje betreft lopen ook tussen redelijk intelligente mensen de meningen uiteen. Zelf vind ik het iig een nogal vergezochte constructie met betrekking tot het al dan niet bestaande opperwezen.
Een geschenk is wat overdreven. Geschenken krijg je we hebben Slot zelf gehaald. Hij is zeker belangrijk maar hij doet het goed omdat de club op alle vlakken een enorme sprong vooruit heeft gemaakt. 29 punten? achter Ajax onder Advocaat en zie ons nu 😄
4 à 3 jaar geleden, elke keer hopen dat "we" weer een keer ergens om mee doen. 2 jaar geleden speelde Feyenoord zoals ik veel te lang niet had gezien. Vorig jaar Kampioen. Slot is inderdaad een geschenk uit de hemel, maar ook Dennis te Kloese. Lekker koppel om erbij te hebben. Ik ga weer met verwachting en plezier kijken.
Altijd fan van Beens scherpe analyses.
Er is écht geen reden om te zeiken op Been
-Altijd positief over de club
-Beantwoord gewoon een vraag hier
- Is gewoon een man van de club
Van den ven 50 miljoen, weten we ook gelijk wat hancko waard is.
Niet alleen Arne Slot, ook Dennis te Kloese is een geschenk voor Feyenoord..
Zéker …. Wordt gauw vergeten… maar Dennis is ech belangrijk
Been een boegbeeld voor feyenoord?? Ik kan me nog herinneren dat we door pisvee van de mat geveegd zijn met 10-0
Ondanks dat is en blijft Mario een echte Feyenoorder
Je bent een treurig persoon als je hem hier nog steeds op afrekent, heeft veel veel meer gedaan bij Feyenoord dan alleen keer met 10-0 verliezen.
Heb eigenlijk ook gewoon liever niet dat m Been en het onderwerp Feyenoord/psv

Met elkaar in verband worden gebracht
Die mag toch nooit meer z’n gezicht laten zien in R’dam
Zozo dat is nog is eens een uitspraak op internet
Grote speler
Zekers Kom maar keertje langs bij w droeftoeter en vergeet je speen niet
Ne heb al genoeg tokkies gezien
Daar ligt hij zelf nog vaker wakker van dan wij. Mario Leg is een held joh! Supporter in hart en nieren, verbergt hij ook nergens op tv. Geweldig!
Zeik niet zo met je 10-0. Tijd was anders hij had werkelijk niet een normaal elftal. Been is en blijft een geweldige kerel die zijn organen zou doneren aan zijn club.
Goh, echt Mario?

'Wat is jouw beroep?'
Mario: 'Opendeurentrappert.'
Er word hem ook maar gewoon een vraag gesteld waar hij antwoord op geeft hè...
Niet zo dat dit een losse uitspraak is...
I know. Echter antwoordt Been steevast met open deuren-opmerkingen. Ik heb hem echt nog nooit kunnen betrappen op iets waarvan ik dacht 'interessant!'.
Gaat goed met de onder 18 van Robin van Persie, ook de tweede wedstrijd gwonnen bij het Mladen Ramljak toernooi
Niet alleen Slot, heel zijn staf en de allerbelangrijkste man binnen de club; Dennis te Kloese!!!