Primeur Bevestigd
diemers

VK Sportphoto

Transfers

Mark Diemers naar FC Emmen: It's happening!

FeyenoordTM

Mark Diemers verruilt Feyenoord komend seizoen voor FC Emmen. Alle partijen zijn vijf dagen na de primeur van 1908.nl een verhuur overeengekomen. 

Bronnen melden dat Diemers al gekeurd zou zijn in Emmen. Naar verwachting wordt de middenvelder, die het vorige halfjaar voor Hannover 96 uitkwam, deze werkweek nog gepresenteerd.

De Rotterdammers houden niets over aan de deal. Diemers loopt na de verhuurperiode uit contract bij Feyenoord.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hannover 96 wilde Diemers wel overnemen en nu gaat hij gratis weg? Nu naar Emmen ipv Hannover, ook nog eens stapje naar onder.
Je bent Mark Diemers en Feyenoord wil je hebben. Dan is de keuze voor Diemers niet moeilijk. Dat het met hem niet gelukt is, is ook voor een gedeelte de toenmalige scouting aan te rekenen. Maar iedereen zou hetzelfde hebben gedaan als Diemers. Jammer, maar het is nu beter om op een lager niveau weer proberen tot voetballen te komen. Veel succes Mark!
Waarom dan geen overname? Wilde hij z’n leaseauto niet inleveren?
Diemers heeft, mede door het salaris, voor Feyenoord ipv Groningen gekozen.
Logisch dat hij dat salaris dan ook gewoon wil ontvangen. Emmen kan/ wil dat niet betalen, en dus moet Feyenoord de rest gewoon netjes overmaken.
Verhuurde spelers moeten ook hun leaseauto inleveren
Staat op Transfermarkt.com al als 'clubloos'
Toch wel teleurstellend, weer een verhuur, waarbij wij waarschijnlijk nog een deel van het salaris blijven betalen. FC Groningen houdt wel zijn poot stijf en krijgt nog een transfersom voor een overbodige Michael de Leeuw. Waarom lukt ons dat nooit?
Snap ik ook niet kan toch gewoon met bonussen gaan werken ofzo
Als je een paar jaar al zo weinig en matig speel moet je blij zijn dat een club uit Nederland je überhaupt wil huren, verkopen gelijk wordt lastig voor een redelijke prijs, zelfde verhaal Bozenik.

Jahanbaks moet je niet gek bij staan te kijken als er ineens een club uit de zandbak of Turkije hem koopt, als hij weg mag.
Hij was niet bepaald een succes vorig jaar, maar van mij hoeft ie niet perse weg, dit jaar doet ie de voorbereiding mee en heeft wedstrijden in de benen van afg seizoen, kan nog goed van pas komen want hij heeft er eerder als rechtspoot op rechts 21 gemaakt bij AZ, voetballen kan hij echt wel.
Heeft zijn best gedaan maar duidelijk niet goed genoeg voor ons. Emmen prima club voor hem.
Denk iets te hoog gegrepen. Maar succes!
Scheelt weer een hoop salaris wat niet weggegooid hoeft te worden
Hopelijk binnen 1 dag ook weg haha
Daar heeft Feyenoord niet zoveel over te zeggen. Gehuurd voor anderhalf jaar en onderhandelen met zijn club is niet mogelijk vanwege de sancties.
Waarom verhuur ? Waarom niet gewoon ontbinden en doei doei ?
Omdat we het salarisverschil moeten doorbetalen aan Diemers
Graag vanaf 1 september. Je zal zien dat hij over 2 weken tegen ons gaat uitblinken… 😎
Gelukkig varen we nu een andere koers, toen was het een aardige aankoop, maar voor nu is dit niet meer de koers die we willen varen.. en jammer dan dat we er niets aan overhouden.. hier win je wat en daar laat je wat.
We kunnen allemaal wel leuk doen enzo, maar die jongen heeft toch z'n best gedaan, maar was helaas gwn niet goed genoeg. Succes Mark!
Suc6 Mark leg er maar paar in tegen PSV, AZ, Ajax en vooral Twente
En VI maar gokken. Vitesse! Fortuna! Ohnee, toch niet :-) Emmen it is.

Succes, Mark. Prove them wrong.
Jaja, uitstekend. Jammer dat je er niet een paar ton uitgesleept hebt, maar dat het een huur is. Maar goed, weg is weg. Prima.
Hannover zou wel iets voor m over hebben gehad, maar Arnesen zat toen te hoog in de boom. Wellicht omdat er vorig seizoen ook meerdere buitenlandse clubs interesse hadden getoond. Gegokt en niet gewonnen.
Ik ben tot tranen geroerd, ik kan het niet geloven. Het is eindelijk voorbij
Nog emotioneler dan de bekerfinale 🥹
Ach, stel je niet aan. Wat voor kwaads heeft deze kerel jou nou aangedaan 🙄