img-3329

@KayneKVisuals

Nieuws

MATCHDAY • Excelsior - Feyenoord

Van de redactie

In speelronde 31 neemt de ploeg van Arne Slot het op in de stadsderby tegen Excelsior. De aftrap van het duel is om 14:30 uur in het Van Dongen & De Roo Stadion in Kralingen. 

Feyenoord zal na de winst van directe concurrent PSV, 0-1 bij Sparta, moeten winnen om volgende week in eigen huis de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles te spelen. Nummers drie en vier, Ajax en AZ, zijn zaterdagavond definitief afgehaakt in de strijd om de titel na een onderlinge 0-0 in Amsterdam. 

Quinten Timber keert zondag na een afwezigheid van een aantal maanden weer terug bij de wedstrijdselectie van Feyenoord. Timber kwam vorige week tijdens een besloten oefenduel tegen het Belgische OH Leuven al een helft in actie en reist zondagmiddag met de rest van de selectie af naar Kralingen voor het duel tegen Excelsior. Gernot Trauner zal ook zondag nog ontbreken, zo gaf hoofdcoach Arne Slot vrijdagmiddag aan op de persconferentie. 

Feyenoord heeft het huidige seizoen twaalf van hun veertien wedstrijden gewonnen tegen tegenstanders uit het rechterrijtje, twee duels eindigde in een gelijkspel.

Delen

Reacties

Die Boniface van Union St Gilles is ook wel een goede spits
@FeyenoordTM optie om Sinisterra te huren voor volgend seizoen?
Waarom zou Sini dat doen? En waarom zou Leeds dat doen? 🥴
Mocht Leeds eruit vliegen dan zijn er voor beide wel redenen te verzinnen om dat te doen.
Leeds zou zsm terug willen keren naar de PL. En dan zouden ze ********** zijn als ze Sini weg zouden doen..
Die zullen de boel gaan dicht timmeren dat Excelsior, maar hopen op een snelle goal van Feyenoord. Hoop verder dat Excelsior in de eredivisie zal blijven.
Het voordeel is dat zij de punten minimaal even hard nodig hebben als wij, ze gaan gewoon aanvallen.
Ik ben niet zo gerust op deze wedstrijd, Feyenoord pak ze !!!!
Als ik zo iets zeg ,ben ik van alles en nog wat.Ik heb het gevoel dat ze punten verspelen.