fwmoyjwwcaaye-o

@KayneKVisuals

Nieuws

MATCHDAY • FC Emmen - Feyenoord

Van de redactie

In speelronde 33 neemt de kampioen van Nederland het op tegen de huidige nummer zestien van de competitie. De ploeg van Arne Slot neemt het in Stadion de Oude Meerdijk op tegen FC Emmen. Scheidsrechter Pol van Boekel is aangesteld voor de laatste uitwedstrijd van het seizoen. De aftrap van het duel is om 14:30 uur.

Van Boekel wordt bij het Eredivisieduel geholpen door assistent-scheidsrechters Dennis Brondijk en Joost van Zuilen. Jesse Rozendal fungeert als vierde official bij de ontmoeting.

Dat Feyenoord twee speelrondes voor het einde de buit al binnen heeft, betekent niet dat de resterende duels niet serieus zullen worden genomen. Feyenoord speelt tegen FC Emmen en Vitesse onder meer nog voor een puntenrecord in de clubgeschiedenis. Al is dat volgens Slot wellicht iets dat meer leeft onder de trainers dan bij de spelers, gaf Slot vrijdagmiddag aan op de persconferentie: "Wat bij de jongens wel speelt zijn individuele belangen, zoals de topscorerstitel van Santiago Gimenez. Het zou bijvoorbeeld kunnen dat hij ook de eventuele penalty’s zal nemen, maar daar moet ik het nog met de jongens over hebben."

Wat is jouw voorspelling van het duel? Laat het hieronder weten in de reacties!

fwmoyjwwcaaye-o

Delen

Reacties

Kampioen worden voor het einde van de competitie is mooi maar de scherpte is er ook wel af dan. Logisch, onbewust trek je toch je poot in bijv.