team

VK Sportphoto

Nieuws

MATCHDAY • Feyenoord - N.E.C.

Van de redactie

In speelronde 17 van de Eredivisie staat voor Feyenoord het thuisduel tegen N.E.C. op het programma. De aftrap van het duel is om 16:45 uur in De Kuip en staat onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk.

Feyenoord werkte met een fitte groep toe naar de hervatting van de Eredivisie. Dat vertelde Arne Slot vrijdag tijdens de persconferentie, waarin vooruitgeblikt werd op de thuiswedstrijd tegen N.E.C. De fitte groep waar de hoofdcoach op doelde, bestond deze week uit negentien veldspelers en vier keepers. Dat heeft alles te maken met de Afrika Cup & Azië Cup, waar de komende maand met Ramiz Zerrouki, Alireza Jahanbakhsh, Ayase Ueda en Yankuba Minteh vier Feyenoorders aan deelnemen. Zij ontbreken momenteel bij de selectie.

NEC verkeert momenteel in goede vorm en zullen dat gevoel waarmee ze 2023 afsloten willen doortrekken tegen de regerend landskampioen. Er liggen kansen voor de Nijmegenaren, want Feyenoord kan tegen NEC geen beroep doen op de vier Feyenoorders die deelnemen aan de Afrika- en Azië Cup. Slot zal het dus zonder Ramiz Zerrouki, Ayase Ueda, Yankuba Minteh en Alireza Jahanbakhsh moeten doen. 

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow, Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman, Wieffer, Timber, Stengs, Dilrosun, Gimenez, Ivanusec.

Vermoedelijke opstelling NEC: Cillessen, Van Rooij, Sandler, Nuytinck, Verdonk, González, Proper, Mattson, Tavsan, Ogawa, Hanson.

Delen

Reacties

Nou even klaar met die zelf verheerlijking met die docu's en berichten. Geen woorden maar daden !
Altijd over die vier spelers☹️ De enige die regelmatig meedoet is Minteh en daar hoef je niks van te verwachten. Zo snel mogelijk terug naar Engeland. Niet alles is goud wat daar vandaan komt. Daarom ben ik ook blij dat die Gil niet komt. Allemaal spelers die figuurlijk lijken op een Breitling, maar in werkelijkheid niet meer zijn dan een dun laagje plastic!
ik hoop met je mee ouwe koortslip
Hoop is uitgestelde teleurstelling. Wordt gewoon helemaal niets met die dilrosun.