Primeur Bevestigd
Bryan Gil | Soccrates Images

Soccrates Images

Transfers

Tottenham niet overtuigd van huurvoorstel

FeyenoordTM

Het was een poging waard, maar Tottenham Hotspur is niet overtuigd geraakt van het eerste voorstel van Feyenoord om Bryan Gil te huren. De Rotterdamse club kan vooralsnog niet voldoen aan de financiële voorwaarden die de Londenaren stellen.

Alleen indien Tottenham water bij de wijn doet, is er nog een mogelijkheid dat de 22-jarige linkspoot deze winter op huurbasis richting Rotterdam kan komen. Vooralsnog heeft Feyenoord géén nieuw huurvoorstel voor Gil ingediend en de club is ook niet concreet voor een andere vleugelspeler.

Ook Fiorentina zit op het vinkentouw voor de diensten van de Spanjaard, wie Tottenham het liefst uit wil lenen aan een club die zoveel mogelijk salariskosten kan dekken. In voorgaande seizoenen leende de Spurs de aanwinst van vijfentwintig miljoen euro uit aan Valencia en Sevilla.

Tottenham verwijderde kort op de eerste nieuwsberichten over Feyenoord en Gil de naam van de speler uit de online fanshop, maar de naam van Gil is inmiddels weer terug te vinden in de merchandise. Gil lijkt echter aan het einde van de window alsnog tijdelijk uit Londen te vertrekken.

Feyenoord zag mede een optie in Gil doordat Yankuba Minteh met Gambia mee is naar de Afrika Cup. In het meest gunstige geval heeft Feyenoord de huurling van Newcastle terug tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Twente in de Eredivisie op 28 januari.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hopelijk zijn ze wakker geworden in het maasgebouw meunier halen.
Manhoeff zou ook niet misstaan bij Feyenoord en voor niet veel op te halen
@FeyenoordTM, dan zie je weer zo'n Mito lopen bij Sparta. Kijkt Feyenoord daar nooit naar een buitenspeler?
We zijn toch niet van het niveau Sparta? Al onze buitenspelers zouden daar ook uitblinken.
Er zijn nog meer spelers als Mito hoor.
En ook die hebben het niveau (nog) niet. We hebben CL/EL level spelers nodig, niet niveau Sparta of Heerenveen ofzo.
Dat is mooi, deze jongen gaat het verschil niet maken denk ik.
Zou meteen 5 miljoen neerleggen bij Sparta voor die Mito🤗
1 meter 60. Gaat het niet redden bij Feyenoord
Is denk ik geen gemis, gezien zijn statistieken
Is die Nino nu al naar Rusland?
drie spelers die transfervrij zijn:

Carlos Vela (wel aan de oude kant 34 jaar)
Douglas Costa ( jaartje jonger, veel kwaliteit 33 jaar)
Anwar El Ghazi ( 28 jaar , spreekt Nederlands)
Karim Bellarabi (33 jaar)

dit is een beetje de vijver waar je uit moet vissen of een jeugdspeler doorschuiven. Helaas staan ook die er niet meteen.. althans dat kan je niet van ze verwachten.
Zulke spelers moet je halen als de salarissen het toelaten. We missen ervaring om ook jonge spelers bij de hand te nemen proberen kan altijd.
Helemaal mee eens.

Ik heb niet zoveel vertrouwen in onze huidige vleugelspelers. Er moet wat bij of anders wordt het Dilrosun voorlopig op rechtsbuiten.
Het is dat de belangen ontzettend groot zijn. We moeten echt de beker pakken en 2e worden om het seizoen goed af te sluiten. As Roma staat ook weer binnenkort op ons te wachten...
We delen de zelfde mening ben ik blij om. En er moet echt wat bij, wat ik dit seizoen mis is als iemand een mindere dag heb dat de hele elftal dan ook niet draait en onze wisselspelers kunnen het ook niet omdraaien. Hopelijk veranderd dat snel want het zijn geen slechte spelers. Maar er mist iets en ik denk dat het een soort leider is dat kokcu invulde dat mis je denk ik.
Lekker slim van Spurs, dit is peanuts voor hen. Ze weten een ding zeker, voor Gimenez hoeven ze niet aan te kloppen. Openingsbod van Feyenoord is 100 miljoen nu.
Als vervanger voor Ueda gewoon lekker Boadu huren voor half jaar met koopoptie.
Wordt het niks gaat hij weer lekker terug naar Monaco volgend seizoen.

Maar als Slot hem weer aan het voetballen krijgt net als Dessers,Til en nu ook Stengs heb je evt.de vervanger van Santi alweer binnen
Boadu heeft helemaal niks aan bankzitten. Als je iemand haalt, dan wel een basisspeler.
Spelers halen in de winterstop is de afgelopen seizoenen niet echt succesvol geweest voor ons. Ik vraag me ook af of we hem nodig hebben als je kijkt wat we nog op de bank hebben zitten
Opdonderen met die idioot die kan er werkelijk helemaal niks van. 21 wedstrijden 1 assist, in heel zijn carriere maar 13 keer gescoord in 163 wedstrijden. Het is werkelijk dramatisch om deze jongen te zien invallen bij Spurs, al leg je een steen neer dan loopt hij nog 3 van de 4 keer ertegenaan, komt nooit iemand voorbij. Dan maar liever gewoon eigen jeugd hier heb je helemaal niks aan.
Beter Mannsverk halen, dat is pas een echte topper volgens de echte kenners hier.
Dat was bij Molde ook echt een leuke speler. Die komt vroeg of laat ook nog wel bovendrijven. Heeft bij die andere club ook nog geen kans gehad.
Een verdediger heeft meer prioriteit wat mij betreft. Tenzij van Read wordt verwacht dat hij snel aanhaakt?
In de diepte hebben we gewoon nog héél wat spelers over.

Mogelijkheden linksbuiten: Paixão, Ivanušec, Sauer (geef hem kansen!)
Mogelijkheden rechtsbuiten: Paixão, Dilrosun, Stengs (en dan komen Jahanbakhsh en Minteh nog terug).

Op CAM heb je nog een Lingr en een Milambo.. kortom; eigenlijk hoef je geen noodgrepen te doen op de transfermarkt. Wél kan je goed voor een optie (koop) kiezen waarin nog wat ontwikkeling zit.. 👀

Worden we niet concreet voor die optie, noem ik op deadlineday wie daar voor beoogd was. Een toppertje, hoop dat die komt.
Nou laten we maar hopen dat deze spelert dan misschien wel komt en niet zoals wel vaker een paar stations missen en weer te laat aan boord Willen klimmen als club zijnde
Je hebt gelijk,ieder jaar weer zijn we laat met transfers voor bepaalde posities terwijl je al een tijdje weet wie er naar de Azië cup en Afrika cup zouden gaan...
Naja, uiteindelijk draait het om kwaliteit, niet kwantiteit. Als je een versterking kan halen, moet je dat gewoon doen. Weet niet of Gil dat is ofzo, maar het is helemaal niet gek dat er gekeken wordt naar versterkingen. Zou alleen nooit voor puur huur gaan.
Dat zeker maar komt deze speler van de scouting of van te kloese en slot?
Denk je dat Feyenoord concreet voor hem gaat worden?
Paixao schopt dit jaar geen deuk in een pakkie boter. Dilrosun heeft al lang bewezen niet goed genoeg te zijn en Ivanusec is geen buitenspeler. Stengs naar rechtsbuiten is een extreem slecht idee, want dan is er nul creativiteit op het middenveld.

De aantallen zijn misschien het probleem niet, de kwaliteit wel.
Dat zijn rake uitspraken Simon 👍🏻
waarom? Ivanusec of Lingr kan ook op tien
1 goede wedstrijd, dat was Atldtico uit.
Als je het salaris van zo’n jongen overneemt ben je 2-3 miljoen kwijt voor een half jaar huur. Doe maar niet.
Helemaal mee eens, jammer genoeg hebben wij ook spelers die al te veel verdienen. Zoals jahanbakhsh en dilrosun om er zo een paar te noemen.
Ik wa hier al bang voor en de rest vd buitenspelers die we hebben ook niet denderend, dus ja dan sauer maar meer minuten gunnen
Feyenoord kan ook een verbeterde voorstel doen klaar
Ja en niet altijd voor een dubbeltje op de 1e rij willen zitten,gewoon doorpakken nu!
Kon je eigenlijk wel verwachten als de salarissen zijn overschreden. We moeten nu op de blaren zitten jammer dit maar niet onverwachts.
En die willen Santi kopen ook hoog inzetten dan.
Prima hoor, kampioen word je toch niet meer, 2e plek verliezen zou ook met de huidige selectie een schande zijn, dus dan haal je zo'n gozer voor de beker en EL.
Komt de buitenspeler waar slot nog niet helemaal van overtuigd was nu iets meer in beeld? @FeyenoordTM
Zoals in de tekst staat: we zijn voor niemand concreet
Oké en dat gaan we ook niet meer worden of kan dat nog wel?