Juichende supporters in De Kuip

Nieuws

MATCHDAY: Feyenoord - Olympique Lyon

Van de redactie

Feyenoord speelt zondag 24 juli om 16:45 uur de traditionele openingswedstrijd tegen Olympique Lyon in De Kuip. 

Kaartverkoop
Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen. Zien we jou zondag in De Kuip? Bestel hier jouw tickets voor het duel Feyenoord – Olympique Lyon!

Hitteprotocol
In verband met de verwachte hitte tijdens de wedstrijd wordt het hitteprotocol in werking gesteld. Bezoekers mogen per persoon een flesje water (0,33l) en ook een zonnebrandflesje meenemen. Er worden binnen De Kuip extra mogelijkheden om te drinken gefaciliteerd.

Toegang
Om de toestroom te versoepelen en de wachtrij te verkorten, adviseren we je tijdig te melden bij de poort. De poort staat vermeld op jouw ticket. De poorten van het stadion zijn vanaf 15:15 uur geopend, anderhalf uur voor de aftrap. De loketten van Service & Tickets zijn al geopend vanaf 13:15 uur.

Overige bezoekersinformatie
Heb je vanmiddag een bezoek aan het stadion gepland? Klik hier voor een overzicht van alle bezoekersinformatie en neem deze goed door voordat je naar De Kuip afreist.

Bron: Feyenoord.nl

Blijf ook via onze sociale kanalen op de hoogte van al het Feyenoord nieuws via Facebook, Instagram en Twitter.

Delen

Reacties

Dries Mertens Optie voor de linkerkant 🤪
Zal JPB ook tot de selectie behoren, of was dat eenmalig zolang hij (nog) geen contract heeft?
Jansen; Benita, Geert, Senesi, Pedersen; Aursnes, Dilrosun, Kökçü; Wålemark, Danilo, Jahanbakhsh

Zoiets zal het worden vermoed ik.
Slory ipv jahanbaksh lijkt me ook wel eens leuk
Ben echt benieuwd hoe ver Slory van het eerste elftal af zit. Hoop dat hij aankomend seizoen al minuten mag gaan maken in de Eredivisie.
Hopelijk zetten ze morgen Kleijn (tenzij ie niet meer geblesseerd is) op de linksback positie, benieuwd of ie zich dan ook goed staande houdt.