Bevestigd
Santiago Gimenez

Transfers

1908.nl sprak met zaakwaarnemer Giménez: "Onderhandelingen gaan de goede kant op"

FeyenoordTM

Dit weekend sprak 1908.nl met zaakwaarnemer Matias Bunge. Hij behartigt de belangen van Santiago Giménez. Feyenoord zit op het vinkentouw voor de Mexicaanse spits van Cruz Azul. 

'De onderhandelingen gaan de goede kant op. Over procenten van de rechten en de transfersom die ter discussie staat, kan ik vooralsnog niets mededelen. Maar Feyenoord is een geweldige stap voor de ontwikkeling van Santiago. Spelen in de groepsfase van de Europa League, Arne Slot als trainer, Robin van Persie als spitsentrainer: Het zijn factoren die hem over de streep trekken' aldus Bunge.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

ESPN Mexico:

Santiago Giménez, 21 years old, is a new @Feyenoord player in the Dutch Eredivisie, coming from CD Cruz Azul. He will sign for 4 years.
Cruz Azul heeft doordeweeks een wedstrijd, als het niet wordt afgeroepen, is dat zeker omdat het zijn koffers al aan het voorbereiden is om naar Nederland te gaan
Feyenoord ook, mooie wedstrijd om zijn debuut te maken =)
Het zou geweldig zijn om hem zo snel bij jullie te zien debuteren. Maar ik heb het gevoel dat het uiterlijk maandag zal worden gedefinieerd Ik hoop dat het snel is, ik wil zien hoe hij het breekt met Feyenoord
Ons Mexicaans elftal neemt in een interview na de wedstrijd vrijwel vanzelfsprekend aan dat hij met jullie Nederlandse vrienden meegaat Het enige dat de onderhandeling zou kunnen verstoren, zijn medische tests, of dat hij om de een of andere gekke reden zijn handtekening niet afstempelt Vanaf dit moment helpt een Mexicaan hen om hun team aan te moedigen, hopend op het beste in de Eredivisie en Europa League
Mooie reactie weer. Vanaf nu Mexicaanse Feyenoord supporters erbij? We zullen Santiago goed opvangen!
Geweldig! Dank voor deze mooie reactie!
Hij verdient deze kans, ik hoop dat hij je niet teleurstelt.zorg goed voor hem Elke wedstrijd zal ik je vergezellen vanuit Mexico. Een knuffel Nederlandse broeders
Zijn penalty vannacht:
https://twitter.com/ligabbvamx/status/1551002659859169286?s=21&t=t_wmRvWpgfX8iqzk8zlqcw

Zijn kopgoal vannacht:
https://twitter.com/ligabbvamx/status/1551002918932865030?s=21&t=t_wmRvWpgfX8iqzk8zlqcw
Onze Mexicaanse Graziano Pelle, al heeft de Italiaanse een knapperd vrouw 😁
Hij maakt er nog wel ff 2 vanacht
Giménez zal dus a.s. week worden gepresenteerd. Gnonto speelt met Zürich woensdag vCL als zij worden uitgeschakeld dan zie ik daar nog steeds mogelijkheden. Donderdag speelt Hancko met Sparta Praag voorronde Conference League. Hopen dat ze ook worden uitgeschakeld waardoor ze eerder geneigd zijn om Hancko te verkopen.

Kan een interessante week worden.
Stop met die gnonto, uitleg hier eerder gegeven was toch duidelijk? De transfer rechten constructie van arnesen jr zit de feyenoord directie niet lekker. Dat gaat echt niet veranderen.
@ Beardguy

Dat kan hier voorbij gekomen zijn, ik geloof dat niet zo. Eerst kregen we 2/3/4 berichten dat Feyenoord:
- Geïnteresseerd zou zijn in Gnonto
- Onderhandelingen zou zijn gestart
- Slot zette de seinen op groen

En nu opeens zou de constructie van de transferrechten niet lekker zijn? Dit wisten ze een paar maanden geleden ook al. Het zou me niet verbazen als ze ''verder'' gaan kijken als statement naar Zürich om de prijs te drukken gezien Gnonto een 1-jarig contract heeft. Zürich deed hetzelfde toen AD meldde wat voor bedrag Gnonto zou moeten kosten. Toen begonnen ze te blerren over 10 miljoen om hun achterban tevreden te houden.
Ik beschouw dit als een spelletje wat altijd in de transfermarkt wordt gespeeld. 1908 gaf aan ''op een lager pitje'' dus niet uitgesloten. Stel Zürich wordt uitgeschakeld dan hebben ze in principe niets meer om voor te spelen wat dusdanig belangrijk voor hen is om Gnonto te behouden. Ze staan dan onder druk om Gnonto te verkopen ivm z'n 1-jarig contract anders levert hij volgend jaar niets meer op.
Massaal voor Qarabag en Viking juichen!
Dat moet dus wel rondkomen. Zou toch nog eens met Bazoer gaan praten en dan Aursnes verkopen.
Als dat bedrag voor Aursnes echt 15 miljoen kan je niet laten lopen.
Bij Vitesse zette ze Bazoer een linie terug omdat hij handelingssnelheid te kort kwam. Wat gaat er gebeuren als hij de plek van Aursnes in neemt denk je?
Eerst compliment geven aan Gimenez en dan met middenmoter bazoer komen? Best jammer
Haha je bent wel lekker overal tegenin aan het gaan hè op deze zondagochtend..
Zal je zien ,hij scoort er weer een paar, vraagprijs omhoog en een andere club haalt hem op. Zolang er niets getekend is ,zie Gnonto ben ik er echt nog niet gerust op
Ik zou eens meer internationaal lezen als ik jou was, dit is allang rond zie de marca en espn mexico bv
hallo nederlandse vrienden
Ik kom je alleen vertellen dat Santiago Giménez tegenwoordig waarschijnlijk Mexico zal verlaten Hij heeft net twee goals gescoord in de wedstrijd die gespeeld wordt, en bij het tweede doelpunt maakte hij een duidelijke knipoog naar jou Ik hoop dat het tot wasdom komt, ons team ziet dit toernooi niet om ergens voor te vechten, dus het is een lager risico dat hij met je meegaat. Groeten uit Mexico
scoren, hij heeft 5 goals in 4 gespeelde wedstrijden Ik hoop dat hij zijn capaciteiten meer met jou uitbuit
The 2nd goal was a quality goal, he also made a nice gesture so I am convinced he's coming to Feyenoord. Hopefully we can prepare him for the World Cup for you to be the main striker.
Sure hij maakte het f teken naar zijn vriendin die fernanda heet. Maar lekker door blijven gaan met je fake nieuws.
Met alle respect, dat teken heeft hij nog nooit eerder gemaakt, het is niet de eerste keer dat hij bij ons team scoort.Net vandaag deed hij het, toen er sterke geruchten zijn dat er 90% is die zal vertrekken. Ik heb geen reden om tegen hem te liegen, ik hoop dat hij naar Feyenoord gaat. een canterano verdient dit soort kansen
Als je hem niet in je team wilt, is dat niet mijn probleem. In het belang van het Mexicaanse team hoop ik dat de transfer wordt gerealiseerd en dat het zich op een zeer goede manier met jullie voorbereidt op het WK.. Hartelijk groeten.
Bedankt voor uw reactie Mexicaanse kameraad!
Bent u Cruz Azul supporter?
Kunt u beschrijven wat voor soort speler Santiago Giménez is?
Ja vriend, ik kom uit Mexico en een fan van Cruz Azul,Giménez is een sterke speler, die met enige snelheid verdedigers kan verslaan, maar ook een goed balbehoud en goed zicht heeft. Hij heeft veel gewerkt aan zijn luchtspel, dit helpt hem vooral met zijn lengte van 1,82 meter. Hij is jong en kan nog veel verbeteren
Ik vergat te vermelden dat hij behoorlijk wat kracht heeft in zijn opnamen, vooral mid-range opnamen. Die kreeg hij van zijn vader, die specialist was in vrije trappen en middellange afstandsschoten.
Scoort nu net weer een pingel 3 de al daardoor nu 4 goals in 4 wedstrijden
Als ik zo de mexicaanse pers mag geloven word hij de nieuwe spits van Feyenoord, er lijkt een deal in aantocht !!
Klinkt als een goede versterking! Klinkt tevens ook veel belovend! Hopelijk lukt dit vrij snel, zodat we de competitie ook met deze spits kunnen aanvangen.

Off topic. Wat is status Timber? Zolang psv en Ajax niet doorschakelen heb je een kans, waar wachten we op? Waar zit de twijfel?
Kun je tellen? 8 middenvelders op het moment, denk je niet dat er eerst een paar weg moeten? Met je twijfel bij timber...leer eens in het echte leven te blijven. Het is geen fifa game.
Hou eens op met je wijsneuzerig gezeur, joh
Excuses. Ging mij om de kwaliteit en niet de kwantiteit.
Als je al ziet dat we nu 3 middenvelders hebben, met Toornstra als 4e (die pijnlijk om te zien echt te kort gaat komen), vind ik 8 leuk, alleen als er maar 3 voldoen niet voldoende lijkt mij.

No hard feelings verder, maar ik vind Timber echt een versterking en iemand die veel meer geld waard kan worden.

En enige wat ik niet weet is wat we exact van de huidige inkomsten mogen gebruiken.
De cijfers van deze spits zijn toch alles behalve overtuigend?
5 goals in 4 wedstrijden, 2 zeer knappe kop goals.
2 goals in 4 wedstrijden voor Mexico
Die 5 goals zijn wel 3 penalty's, dus dat geeft nogal een vertekend beeld. En een heel kleine sample size natuurlijk. Vorig seizoen 7 goals, waarvan 1 penalty, in ongeveer 2000 minuten. Het zegt niet alles, maar dat is inderdaad niet erg overtuigend wat mij betreft.
Hij is 21. Cijfers zijn prima, zeker de recente cijfers.
Gozer ga weg met je cijfers en je wannabe journalist spelen. Een ervaren spits die al 100 goals heeft gemaakt krijgt Feyenoord nooit. Dit is een super talent, wees blij dat Feyenoord zo'n speler binnen kan halen. Is 5x zo goed als danilo.
De cijfers van deze spits zijn toch alles behalve overtuigend?
Dit meldt De Telegraaf. Niet alleen Feyenoord volgt de ontwikkeling van Timber nauwlettend. Ook PSV en Ajax worden in verband gebracht met de middenvelder. De twee clubs komen echter pas in actie wanneer Ibrahim Sangaré vertrekt uit Eindhoven en Edson Alvarez Amsterdam verlaat.

Eerder werd al bekend dat Feyenoord een poging gaat wagen om Timber naar De Kuip te halen. FC Utrecht is al in gesprek met een opvolger. De Domstedelingen hebben zich gemeld bij Carel Eiting. De 24-jarige middenvelder zit zonder club en is transfervrij op te halen.
Kunnen we Gnonto ook nog binnenhengelen als we hem halen?
Linksback, centrale verdediger, linksbuiten, evt nog een linksback en als er dan nog geld over is, timber en als er dan nog geld over is (en Gnonto is bijna gratis) dan heel misschien
Zal je net zien dat ie een doodschop krijgt
Gimenez in de basis. Dus hij speelt gewoon voor cruz azul. Hopelijk krijgt hij geen rotschop.
En zowel, gaat er veel van de prijs af of schakelen we door naar een topper.
Mark Diemers is een serieuze optie voor de nummer tien-positie bij Vitesse. Dat meldt Voetbal International. De aanvallende middenvelder, die transfervrij weg mag bij Feyenoord, staat bovenaan het Arnhemse lijstje en moet het middenveld van een impuls gaan voorzien.
1908?
Hij loopt wat achter. Kwam ook net met het grote nieuws over de belangstelling voor Timber bij Utrecht… 🤷🏻‍♂️
De 24-jarige Slowaak zou zo'n vijf miljoen euro moeten kosten. Het advies aan de directie van Feyenoord is duidelijk: "Haal hem nou gewoon binnen. Als Feyenoord zich voor de Champions League wil plaatsen, moet je durven te investeren." Zou een goede speler voor Feyenoord zijn?
Weg naar Feyenoord open? 'FC Utrecht in gesprek met Carel Eiting, vertrek Quinten Timber aanstaande.' 1908nl?
Sebastian Szymanski (Dinamo Moskou) staat op het punt te tekenen voor een jaar (inmiddels is hij al binnen, red.) en Feyenoord is in Mexico bezig met Santiago Giménez, de spits van Cruz Azul", vervolgt het blad. "Verder nog op de lijst: Quinten Timber van FC Utrecht en wellicht nog Riechedly Bazoer (geen club). Dan moeten er ook nog twee linksbacks bij."
Dit moet goed komen. Twijfel wel over de speler zelf. Is hij snel? Dessers was dat wel. Ik zie zeker dat hij sterk is en hard kan schieten en koppen. Techniek is wat ongepolijst. Maar met twee heel snelle en handige buitenspelers kan dit nog wel wat worden. Danilo erin bij tegenstanders die zich volledig ingraven. Die is denk ik wat beter in de kleine ruimte.
In vergelijking met Dessers is ie wel snel ja. Maar is geen snelheidsduivel. Schijnt overigens juist technisch goed voor de dag te komen, goeie kaatser ook.
Dessers was vorig jaar één van de snelste spelers...
Heel leuk maar hij zit wel gewoon bij de wedstrijdselectie zodirect. En ga ervanuit dat hij speelt. Dus zal nog wel even duren lijkt mij. Want als het werkelijk zo goed als rond zou zijn dan zou je hem niet laten spelen?????
Dit zijn leuke berichten, en leuk dat jullie die contacten kunnen leggen. Goed werk!

Ik hoop persoonlijk dat we 'gewoon' 100% van zijn transferrechten gaan kopen. Ik weet niet hoe dat werkt bij 50% (zoals ik soms lees), mocht hij in de toekomst weer verkocht worden, op het gebied van invloed.
In principe is het gewoon, 50% transferrechten is gewoon 50% doorverkoopclausule.
Top, dank voor je reactie. Geen invloed dus op de gesprekken o.i.d.

Overigens zal 50% doorverkoopclausule niet geheel passen in het beleid, vraag me om die reden dan ook af of dat wel klopt.
Ik heb er nog helemaal niet zo'n fijn gevoel bij. Ik "zie" het nog niet echt maar sluit niet uit dat als hij de eerste paar wedstrijden een paar goals maakt ik snel van gedachte verander.
Vraagje: wanneer verwacht je 1 van de 2 nieuwe linksbacks? Ik mag hopen iig voor de competitiestart of het liefst nog komende week.
Eindelijk een 1ste spits met veel potentie, hopelijk valt de doorverkoop percentage mee.
Prachtig nieuws dit! Dit mogen wij wel bestempelen als stunt als hij komt. En uiteraard weer fantastisch werk geleverd door de mensen van 1908.nl
Speelt vannacht zijn laatste wedstrijd als hij überhaupt zal gaan spelen
Lijkt me overigens een erg leuke en goede speler. Er zit iig een goede kop op. Fysiek sterke spits, kopsterk, goed schot en daarnaast ook redelijk technisch. Heel erg benieuwd en in mijn ogen fantastisch project. Dit laat zien dat we op de goede weg zijn. Wat een verschil scouting kan bepalen in beleidsvoering.
Voor de fifa spelers die graag carrière doen zeker een bekende naam! #potentie 😋
Klasse. Hopelijk wordt het snel definitief en dan ben ik benieuwd hoeveel aanpassingstijd hij nodig zal hebben. Hopelijk niet veel. Maar wie ik nog het liefst zie komen, is Hancko. Wie weet kan het nog…
Dit is echt vet, hopelijk is hij net zo hyped als wij :D
Dus als ik het allemaal een beetje goed begrijp: 3 miljoen voor 50% van de transferrechten? Prima deal. Nu doorschakelen naar linksback en een CV.
Je hebt mij iig nog niet over die bedragen gehoord hahah
Haha ja ik weet niet meer of ik het ergens gelezen had of dat het me eigen aanname was.

Bedrag zal niet hoger liggen dan 5 miljoen, en alles onder de 5 miljoen is een prima deal voor deze speler.

@FTM, is Feyenoord ook nog bezig met een CV op Hancko na?
Dat is helemaal geen goeie deal, 4m voor 20
50% lijkt mij ook niet echt heel realistisch. Dan eerder tussen 10/20% schat ik zo in gezien Mexico.
Mmmm. Als ik het goed uitleg hebben dan meerdere partijen aantal rechten/aandelen in zijn transfer. Hoop dat ik het goed gezegd heb haha.
Hier krijgt de burger weer moed van!