gimenez-feyenoord-2

Transfers

Santiago Giménez klaar voor Feyenoord

Thomas2001

De Mexicaans international nam vannacht in stijl afscheid van Cruz Azul met twee doelpunten (een strafschop en een overtuigende kopbal) in een gelijkspel tegen Puebla. Feyenoord en de Mexicaanse club zijn er echter nog niet helemaal uit.

Giménez gaf na de wedstrijd aan dat het voelde alsof hij zijn laatste wedstrijd voor Cruz Azul had gespeeld. De club uit de Mexicaanse hoofdstad is namelijk op hoofdlijnen akkoord met Feyenoord. Zaken zoals bonussen en doorverkooppercentages moeten nog uitonderhandeld worden. Feyenoord zou 90% van de transferrechten eisen terwijl de Mexicanen maar 70% willen geven, dat meldt ESPN Mexico.

De 21-jarige spits maakte gisteren in het stadion een F-gebaar met zijn handen. Dit was (nog) niet bedoeld voor het Legioen maar waarschijnlijk voor zijn vriendin Fer Serrano.

Delen

Reacties

Wat mij betreft mag Kloese zijn kennis en contacten in Mexico verder informeren om daar nog minimaal een speler te halen. Veel talent, en jongens die gretig zijn om via NL verder te komen. Vamos amigos 😄🇲🇽
Tis weer eens heel lang stil. Bel eens ff op het is daar nu rond de klok van 12:00 uur. Kom met wat concreets. Dat geld overigens ook voor onze Belgische vriend waar veel belangstelling voor is, maar ook daar hoor je weinig van ………
Ik word heel enthousiast van deze aankoop. Met goede scouting een potentiële topspits halen voor niet al te veel geld. Heerlijk!
Hallo Nederlandse vrienden. Om u te informeren dat het een feit is dat Santiago Giménez met u meegaat, moet hij de komende dagen reizen om het bindende contract te ondertekenen. Deze informatie komt van een betrouwbare verslaggever hier in Mexico. Er wordt aangenomen dat het om een ​​bedrag van 6 miljoen euro ging, voor 85% van de brief van de speler.
Maandagmorgen en nog niets bekend? Slapen ze nog in Mexico 🇲🇽, of zijn ze ons voor de gek aan het houden??
Waarom zou je wel dik 3 miljoen betalen voor deze Mexicaan die alles nog moet bewijzen en niet 4 miljoen voor Dessers die zeker gaat scoren.
Gimenez Hancko en gnonto zou ik 100% zeker halen, timber of die aouachie (zoiets) alleen bij vertrek van kokcu/aursnes. Ramazani alleen doen bij vertrek jahanbaksh aub, kantoona (van twitter) die vele talenten volgt ziet in hem ook nog geen echte basisspeler en heeft zijn twijfels. En het liefst als backups voor linksback Kleijn en links/rechtsvoor slory en als middenveld Dermane/milambo. En wat is het toch gigantisch jammer dat hartjes zover is teruggevallen in zijn ontwikkeling, echt zonde! En nog over Benita en Groen: dat gaan grote spelers worden!
Daar denken minimaal 24 clubs anders over + trainer Italiaanse elftal.
Oh ja man 24 clubs en dan wil die echt perse naar Feyenoord hè. Echt van alle clubs wilt die alleen naar Feyenoord!! Snap ik wel het legendarische Feyenoord. Alleen wij en Eredivisie kunnen bieden wat de almachtige Gnonto wil.
De nummer 9 van de Serie B zit ook in het nationale elftal
Hij wees eerder al grotere clubs af, hij wilt naar de eredivisie als tussenstap. Volg jij het wel?
Kan jij een link sturen van die grotere clubs die hij heeft afgewezen? Echt specifiek met naam hé.
Ik heb er een VI pro artikel van maar weet niet of ik die hier mag delen, maar goed: hij tekende lieverd bij Zürich dan dat ie een contractverlenging bij inter Milan deed. Hij verkiest ook nu weer Feyenoord boven Duitsland/Engeland.
Oh beetje als Danilo die ook kon verlengen bij Ajax.
Niet helemaal vergelijkbaar maar wel zoiets inderdaad, en ook Danilo (al denken jullie van niet) gaan we straks zeker van genieten, legt er minimaal 10 in.
Ryab garcia lijkt me voor jou bedoeld kolere stokertje.gauw optyfen.
Hahahaha, Italiaans international op je 18e. De scouting zit al maanden achter hem aan. En jij beweert dat hij er niks van kan?🤣🤣
@ryanGarcia, Inter Milaan en Arsenal heeft hij afgewezen. De jongen is pas 18 en moet nog veel leren. Van origine spits, maar door zijn techniek, snelheid en dribbel in potentie een uitstekende buitenspeler met veel restwaarde. Daarom altijd halen deze man.
Kantoona, haha. Alsjeblieft zeg, kopieert en plakt de helft van Jacek Kulig. Voor de rest zijn het alleen maar gokjes in de hoop dat hij het goed heeft….
Iedereen heel erg blij maar als ik deze jongen zie spelen zie ik een iets beter versie van bozenik hoor. Zelfs in z’n highlight compilatie stuiteren de helft van de ballen van z’n voet af
Nee haha echt niet te vergelijken hoor, hij is echt handig en creatief enz, en zodra ie springt lijkt het wel of er een springplank onder ligt.
Vreemd ik zie een verbeterde versie van Haaland?

P.s. ik ga ook even dingen verzinnen. Want ze lijken kwa speeltijd helemaal niet op elkaar.
Ik heb van beiden de beschikbare filmpjes nog even teruggezien. Bij Bozenik vooral intikkers, klutsballen en wat simpele kopballen. Een passseractie: de kapbeweging in de oefenwedstrijd tegen NAC. Toen zei hij dat hij dat van van Persie geleerd had. Daarna nooit meer herhaald...
Giménez is snel (Bozenik totaal niet), passeert erg makkelijk, kan combineren en echt goed koppen.
Na de openings wedstrijd van vandaag hebben we een DONE DEAL 🤝🏾
Als Fer zijn vriendin is, weet ik wel wie hem heeft overgehaald
Feyenoord kreeg met een verrassing te maken. Fredrik Aursnes staat op het punt om dé transferverrassing van deze periode te worden. De Noorse middenvelder maakte een sterk seizoen mee op het Rotterdamse middenveld. Het koopje van een half miljoen euro blijkt naast sportieve waarde ook een enorme financiële boost te hebben voor de club: na een bod van 15 miljoen euro van Benfica lijken de Rotterdammers kansloos.
Top nieuws!

@FTM is Gnonto definitief van de baan, of staat de deur nog op een kiertje?
Z’n vriendin heet Fer? 😦 Dat geeft te denken.. 🤔
Fer haha, die ligt nu lekker ergens aan de Turkse Rivièra, is zo gek nog niet. 😜
Gelukkig is het een afkorting van Fernanda
Verschil delen, we maken er 20% van… 👍 Zo gaat het op Marktplaats ook… 😎
Lijkt makkelijk inderdaad. Maar 10% toegeven kan je wel 2 miljoen meer kosten in de toekomst dan wanneer je wel het doorverkoop percentage op 10% weet te houden. Dat is toch best veel geld.
Anderzijds zal het transferbedrag weer oplopen als je het percentage omlaag brengt. Zo’n doorverkooppercentage is wat dat betreft voor de kopende club een minder groot risico mocht de speler mislukken. Anderzijds kan het je idd geld kosten bij doorverkoop.
Over 4 uur is het weer ochtend in Mexico. Kan te Koese gelijk die TD van hun wakker bellen
Ik begrijp dat uw vertegenwoordiger door Nederlandse landen zal reizen, misschien worden we in Mexico wakker met nieuw nieuws en zijn aankomst in Feyenoord. zorg voor hem
do you think he can handle Feyenoord's level right away? and is there another interesting winger out there somewhere in Mexico?
Yes, I think he can quickly adapt to his game system, in Mexico, the games are played back and forth a lot, they are very physical games, so in that matter I don't think it's a duty. I think that in maximum 2 weeks you can have an idea of ​​what your technical director wants
Wingers... The only thing that comes to mind is Cruz Azul himself, Carlos Rodríguez, he is small and fast, with a very privileged touch on the ball He even assisted Santiago Giménez recently in one of his goals. He is returning to his level, after an injury that caused him the last tournament, before that, he had been showing great things. he is a young boy
https://youtu.be/57lADJsI3gk this is the video From the goal by Santiago Giménez, with a center by Carlos Rodríguez
nice player indeed, but unfeasible for Feyenoord I think
Helaas wordt het erg hoog gewaardeerd en is het voor veel teams die graag jonge talenten kansen willen geven moeilijk ☹️
Wanneer kunnen we een update verwachten over de Linksback @ftm
Het hangt nu dus nog op 10 of 30% doorverkoop percentage.

20% verschil is nog wel een groot gat. Want als Gimenez het hier goed gaat doen en ooit voor 30 miljoen verkocht kan worden (is 24 miljoen winst) en nog wat eraf aan bijdragen aan speler en makelaars, dan is een verschil van 20% nu wel even een verschil van 4 miljoen euro die je in de toekomst mogelijk meer of minder kwijt bent.
De F ging waarschijnlijk als een teken naar jullie Nederlandse vrienden Giménez is al twee weken niet bij zijn vriendin, hij is al jaren bij haar en het is de eerste keer dat hij die brief met zijn handen doet. Het is een goed teken, hij gaat naar Europa om te proberen op te vallen en een oproep te krijgen voor het Mexicaanse team
Das goed nieuws! Ben je Crush Azul supporter? En nu ook een beetje voor Feyenoord?
Bedankt Miguel voor deze informatie!!
Ik krijg een goed gevoel bij Santiago!
Als ik een volgeling ben van Cruz Azul uit Mexico, en als Giménez met je meegaat, tekent Feyenoord één Mexicaanse fan van velen die Santiago zullen volgen . Als er hier iets nieuws komt van betrouwbare verslaggevers, zal ik de informatie doorgeven.
Zijn vriendin zat hem als een volwaardig vak W supporter hem aan te moedigen in het stadion zaterdag. Hij plaatste die zelf op zijn Instagram. Dus denk dat het echt voor zijn chick was! Hopelijk in de toekomst voor ons!
Prima, op naar de volgende transfer Timber?
Moet Aursnes wel eerst vertrekken
Stilte voor de storm betreft aursnes en senesi
Denk het ook. Ik denk ook dat er nog clubs heel concreet voor Geertruida en Kökçü gaan worden. Ik zie Geertruida wel blijven maar ik verwacht dat Kökçü ook nog zal vertrekken. Er zijn teveel clubs die hem hoog op het lijstje hebben staan. RB Leipzig, Leicester City en West Ham United bijvoorbeeld.
eerst tweemaal een lb....bitte
80-20 klinkt in ieder geval een heel stuk beter dan 50-50
Ik weet niet wie de artikelen schrijft hier. Maar het leest ontzettend fijn weg. Complimenten
Zal vandaag afgehandeld gaan worden en maandag vliegtuig in. Welkom Santi
Wat is dat vage dan met die halve transferrechten
Percentage bij doorverkoop gaat het om. Vrij normaal dat dat wordt gedaan, om zo mee te profiteren bij een volgende transfer. Heeft Feyenoord volgens mij ook gedaan bij Sini en Malacia
90% doorverkoop klopt niet. Tis 90% transferrechten, of 10% doorverkoop :)
Telegraaf zegt ook al dat transfersom akkoord is. Enige wat rest is idd doorverkoop
Z’n vriendin schijnt hele lekker ham te maken.
Ik hoorde dat de taco's ook fantastisch zijn.
Ah joh, dat zegt ie gewoon dat die F voor z’n vriendin is. Hij heeft gewoon een nieuwe liefde, die zich in Rotterdam bevindt
90% doorverkoop? Is dat niet een beetje veel?
10% doorverkoop.
Mexicanen willen 30%
Oh haha, das wel iets beter.. je zou zeggen zoek een soort middenweg van 15% of een iets hoger vast bedrag
dat Cruz Azul dus 10% krijgt wanneer hij wordt doorverkocht en Feyenoord dus gewoon 90
90 voor feyenoord bedoelen ze uiteraard, beetje raar verwoord
90% transfer rechten is dis bv dit: bij een verkoop krijgt feyenoord 90% van het geld en cruz 10%. Dat feyenoord dat wil is logisch, cruz wil natuurlijk meer vangen. Gebruikelijk is dan dat er 80-20 uit komt

Dan zou cruz dus ong 4m krijgen en nog eens 20% van een toekomstige verkoop. Beetje de constructie die feyenoord had met caldas bij de sinisterra aankoop.
In diverse media in Mexico lees ik een transferbedrag van 6 miljoen+ 1 miljoen bonus en momenteel 30% doorverkooppercentage...

Maar dus geen 4 miljoen.