jim-breeman-sports-photography-feyenoord-pec-zwolle-knvb-beker-3-1-17

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

MATCHDAY • Feyenoord - PEC Zwolle

Karst

Het is weer matchday! Feyenoord sluit de zondag af met een avondwedstrijd tegen PEC Zwolle. Om 20:00 uur trappen de Rotterdammers in De Kuip, onder toeziend oog van scheidsrechter Nagtegaal, af tegen de ploeg aan de IJssel.

In de 32e speelronde, waarin Feyenoord een jaar geleden kampioen werd, speelt de selectie voor de voorlaatste keer onder Slot in De Kuip. Voor sommige supporters op de Gerard Meijer Tribune betekent deze wedstrijd al het afscheid van Slot, nadat eerder deze week de KNVB Feyenoord een flinke straf oplegde. Deze supporters zijn daardoor niet welkom bij de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Excelsior.

Vorig seizoen promoveerde PEC Zwolle direct vanuit de Keuken Kampioen Divisie naar de Eredivisie en nu draaien ze een goed seizoen. Met 35 punten uit 31 wedstrijden zijn ze zelfs al verzekerd van nog een jaar Eredivisie. De ploeg van Johnny Janssen lijkt dus de resterende drie wedstrijden om niets meer te spelen. 

Feyenoord heeft dit seizoen al twee keer eerder tegen PEC Zwolle gespeeld. Het competitieduel in Zwolle eindigde in een 0-2 overwinning voor Feyenoord, met twee doelpunten van Santiago Gimenez. Ook het oefenduel in het voorseizoen wonnen de Rotterdammers.

Ook koploper PSV komt vandaag in actie en kan bij gelijkspel of winst officieel landskampioen worden. Als dat gebeurt, verliest Feyenoord haar titel van regerend landskampioen aan PSV. 

Delen

Reacties

Goedemorgen Kameraden

Zal ik het bal maar openen dan?

Is er nog wat nieuws mbt de nieuwe trainer?

Welke trainers staan er hoog op de lijst?

Is Pascal nou niet gewoon een goede keuze?

In de lijn van Slot
Ambitie
En beschikbaar
We zoeken in de eerste plaats een vervanger van Jezus, niet van een van de Apostelen
Hugo Borst misschien ff polsen. Die denkt toch al dat hij Jezus is
Tis nou niet dat AZ sprankelend voetbalde dit seizoen onder Jansen