whatsapp-image-2023-12-01-at-213717

Nieuws

MATCHDAY • Feyenoord - PSV

Van de redactie

Speelronde 14 van de Eredivisie is aangebroken en Feyenoord ontvangt koploper PSV in De Kuip. De Eindhovenaren staan nog zonder puntverlies bovenaan met 39 punten. Feyenoord is in achtervolging en kan het gat vanmiddag met een overwinning terugbrengen naar vier punten achterstand.

Bij Feyenoord ontbreken Bart Nieuwkoop en Alireza Jahanbakhsh. De Eindhovenaren missen Noa Lang en Hirving Lozano. Feyenoord – PSV begint zondag om 12:15 uur en is live te zien op het hoofdkanaal van ESPN of te volgen via 1908.nl. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Voorspel de uitslag van Feyenoord - PSV hieronder in de reacties!

whatsapp-image-2023-12-01-at-213717

Delen

Reacties

De zogenaamde objectieve media is zich al aan het verkneukelen dat psv gaat winnen, volgens deze mensen hoeven we niet eens te beginnen , we gaan het zien.
tja dat gevoel heb ik eerlijk gezegd ook, hoop maar dat ik het gigantisch mis heb
2-0, en een rode kaart voor Veerman. Onze middenvelders gaan vol druk zetten op Schouten en Veerman, dat gaat het verschil maken. En ze missen Lozano en Lang.
Ik heb er een slecht gevoel over. Na Lazio thuis, wat de beste wedstrijd van Feyenoord ooit was, is het steeds minder geworden.

Elke lullige bal die in onze 16 hobbelt is een tegendoelpunt, en zelf heb je gemiddeld 4 a 5 kansen nodig om tot één goal te komen. Het geluk lijkt ook wel een beetje opgedroogd.
Nee, ik denk dat je het verkeerd hebt.
En koken kun je ook al niet.... ;)
‘Tis al zo’n kritische klootzak!’
tja dat gevoel heb ik eerlijk gezegd ook, hoop maar dat ik het gigantisch mis heb
2----1
Genoeg voor de drie punten. 💪💪🤝🙋‍♂️
1-0.

Feyenoord moet hoe dan ook winnen. Niet alleen om de achtervolging in te zetten maar ook om vaster op de tweede plaats te blijven.