goffert

Nieuws

MATCHDAY • N.E.C. - Feyenoord

Van de redactie

Het is weer matchday! In speelronde 33 van de Eredivisie neemt Feyenoord het op tegen N.E.C. in Nijmegen. Traditiegetrouw worden alle wedstrijden in de laatste twee speelronden van de competitie afgetrapt om 14:30 uur.

De KNVB heeft scheidsrechter Alex Bos aangesteld als arbiter. Rens Bluemink en Franca Overtoom assisteren Bos langs de zijlijn. Laurens Gerrets is de vierde official. Vanuit het ARAG Replay Center in Zeist is Robin Hensgens de VAR, geassisteerd door Charles Schaap.

De Nijmegenaren zijn nog volop in de race om plek vijf. Feyenoord is zeker van de tweede plaats en deelname aan het vernieuwde Champions League toernooi, al wil trainer Arne Slot graag zijn periode bij de Rotterdammers goed afsluiten. Bij winst op N.E.C. blijft een puntenverbetering vergeleken met vorig seizoen nog mogelijk voor Feyenoord. De ploeg staat nu met nog twee duels te spelen op 78 punten, waar er vorig seizoen in totaal 82 werden behaald. "Die prikkel houd ik de jongens wel voor", aldus Slot vrijdag op de persconferentie.

Delen

Reacties

Feyenoord staat vast op 2.
NEC kan er voor zorgen dat Ajax geen Europees voetbal speelt.

Ik zou zeggen hup NEC!

Gooi er wat jeugdspelers in voor de ervaring, hebben wij er ook nog wat aan.
NEC heeft zelf kansen genoeg gehad om die 5e plaats veilig te stellen. Als er dan toch kadootjes moeten worden gegeven, dan liever volgende week.
Ja ga jij maar lekker voor de tegenpartij juichen. Mooie halve.
Triest man, hopen op verlies van je eigen club, dan ben je geen supporter