Primeur Bevestigd
gimenez

VK Sportphoto

Nieuws

Medische updates Feyenoord

FeyenoordTM

Feyenoord treedt zondagmiddag aan in het uitduel tegen N.E.C. Nijmegen. De Rotterdammers moeten het stellen zonder meerdere vaste basiskrachten.

Eerder werd duidelijk dat Quilindschy Hartman en Mats Wieffer het restant van het seizoen zeker moeten missen, maar vrijdag bleek op de persconferentie ook dat Quinten Timber en Santiago Gimenez twijfelgevallen zijn voor zondag.

Timber werd op deze werkweek van het trainingsveld gedragen en is zondag zeker niet inzetbaar: hij reist niet met de selectie mee naar Nijmegen. Ook het laatste thuisduel tegen Excelsior blijft twijfelachtig.

Gimenez kampt met een lichtere blessure en zou met wat wondermiddeltjes wellicht wat minuten kunnen maken, maar Feyenoord gaat dat risico niet nemen nu de club al verzekerd is van Champions League voetbal.

Milambo leek een logische vervanger op het middenveld van Feyenoord, maar ook hij kampt met pijntjes. Het wordt dus puzzelen voor hoofdtrainer Arne Slot, die zijn ploeg zondag om 14:30 ziet aftrappen in De Goffert. 

Verder loopt Bart Nieuwkoop met een brace om zijn voet, al valt die blessure mee. Gjivai Zechiël trainde afgelopen week wel weer mee met de groep. Het is verder afwachten hoe breed de selectie van Feyenoord in Nijmegen uiteindelijk zal zijn, maar de opties zijn zeer gering.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Lees nu Feyenoord in gesprek met Nuri Sahin. Klopt dit @FeyenoordTM?
Ik kan daar niks over vinden heb je een link?
Op X onder Feyenoord komt zijn naam veel voor.
Geen toenadering zolang het rekruutproces loopt
De naam Sahin is interessant, zijn er goeie verhalen over hem over z’n tijd in Turkije en als assistent bij Dortmund?
Las dat hij bij Dortmund zich echt laat gelden op het trainingsveld, al weet ik niet hoe betrouwbaar dat was. Feit is wel dat de trainer van Dortmund onder druk stond en sinds Sahin gekomen is in de winterstop, het een stuk beter draait.
Feyenoord schijnt in de markt te zijn voor Aston Villa talent Rory Wilson. Is dit waar ?
Is dit geheimtaal voor: laten we nec boven 020 helpen?? Dan keur ik m goed! 🤪
Acht die kans nu wel groot gezien de huidige verhoudingen.
Er is nogsteeds geen bevestiging 😨
Die komt meteen de dag na de laatste wedstrijd van beide clubs.
Is Gio Reyna niet iets voor ons om te huren met optie tot koop? @FeyenoordTM
Vorig jaar tijdens de transferwindow volgde Te Kloese heel random Ueda en Reyna kort na elkaar op Instagram. Kort nadat supporters er achter kwamen had hij ze allebei snel ontvolgt😂. Paar dagen later werd Ueda gepresenteerd. De komst van Reyna is 100% overwogen miss hadden ze zelfs een poging gewaagd🤷‍♂️
Dit kan ik me nog herinneren ja🤣 Reyna wordt 1 van de eerste grote transfers deze zomer let maar op. Zeker nu hij op de bank zit bij Nottingham.
Nooit overwogen, nooit een gescoute optie geweest, nooit een thema geweest
En al zegt FeyenoordTM ‘Ja!’. Wat verwacht je dan? Dat hij Te Kloese belt met ‘Ik heb via Giodijk een goede tip voor je!’ ? Met andere woorden: Wat heeft het willekeurig in de lucht schieten van namen nou voor zin? 🤷🏻‍♂️
Nou nou Rutger zit er al jaren met z'n neus bovenop als het gaat om feyenoord transfers. Hij heeft er wel kijk op wat voor Feyenoord haalbaar is en wat niet kwa transfersom en salaris. Ik denk dat Giodijk zich afvraagt of zo'n transfer realistisch is. Daarnaast is Rutger ook gewoon een supporter met een persoonlijke mening die hij eventueel kan geven op zo'n vraag.
FTM weet zeker meer dan de doorsneesupporter. Wat financieel haalbaar is, is veel lastiger. Daar heeft het journaille hier minder kijk op. Transfersommen zijn altijd hoger dan op transfermarkt. Maar is ook lastig.
Feyenoord zal dit seizoen een mooie plus draaien in het resultaat. En hopelijk volgend seizoen ook. Er moet meer vet op de botten komen. Feyenoord wil meer aan de bovenkant komen maar uitgeven van transfersommen boven de 10 miljoen is nog financieel erg moeilijk. Afgelopen jaar is al veel geïnvesteerd. Belangrijke vraag is hoe hoog mogen de afschrijvingskosten zijn. Ben benieuwd naar komend jaarverslag.
Rutger is ook gewoon een supporter met een mening he? En aangezien hij er al jaren boven op zit wat betreft Feyenoord transfers weet hij wel wat realistisch is en niet. Dus zijn mening op een persoonlijke suggestie kan interessant zijn!
Opmerkelijk dat mijn opmerking gezien wordt alsof ik aan de kwaliteiten van Rutger twijfel. Integendeel zelfs, ik heb hem hoog zitten. Een naam die rondzingt, daarvoor moeten we bij hem zijn, of hij komt er zelf mee. Maar om hier (off-topic) willekeurige namen te droppen of dat wat voor ons zou zijn? Ik zie er het nut niet van in. Maar vieren jullie vooral je feestje……..
iedereen weet toch dat @FeyenoordTM alle transfers goed keurt... en dat dan weer na onze input ;-)
Ik zou Ivanusec wel eens op 10 willen zien met zijn creativiteit. Zal dit niet 90 minuten lang volhouden, maar toch
Klinkt niet goed voor de EK kansen van Timber. Is er op het laatst bijgekomen, dus een goede laatste fase was handig geweest.
Denk dat ‘ie EK wel haalt, maar dat stukje is onbevestigd
Haalt ie de selectie is de vraag. Concurrentie is erg groot en hij is er pas 1x bij geweest dus sluit ie achteraan de rij. Goede laatste potjes hadden z'n kansen kunnen vergroten.
Maar wel een ander soort speler dan de concurrenten en dat zou weleens in zijn voordeel kunnen werken. Genoeg goede voetballers voor op het middenveld maar niemand met de power en body van Timber.
Ik vind nieuwkoop ook een apart gevalletje, geeft gewoon altijd 100% maar speelt nooit een volle wedstrijd. Als je hem opstelt moet je ook altijd 1 wisselmoment voor hem vrijhouden als pedersen wellicht terug is zou ik nieuwkoop verkopen
Zal dus wel gewoon Van den Belt, Zerrouki en Stengs worden.
Lingr hebben we ook nog, Stengs kan CM (zie periode RAFC, al zal dat geloof ik de eerste keer bij Feyenoord worden)
Hoop eigenlijk dat Geertruida wordt doorgeschoven en we Read gaan zien.
Read heeft vandaag al gespeeld bij O21. Die speelt sowieso niet in de basis.
@FeyenoordTM hij begon er ook tegen sparta uit, maar toen werd er in de rust geschoven!
@FeyenoordTM Weet je of Neestrup (trainer Kopenhagen) een naam is die interessant wordt bevonden binnen het Maasgebouw ter opvolging van Arne Slot?
Wanneer kunnen we meer nieuws verwachten @FeyenoordTM
Lijkt mij interessant, wat ik zelf ook een erg interessante optie vind is Gregg Berhalter.