trauner

Nieuws

Vermoedelijke opstelling • N.E.C. - Feyenoord

Van de redactie

Feyenoord reist zondag af naar Nijmegen, waar de laatste uitwedstrijd van het seizoen op het programma staat. Het bezoek aan N.E.C., onlangs ook de tegenstander in de finale van de TOTO KNVB Beker, gaat mogelijk voorbij aan Santiago Gimenez en Quinten Timber.

Beide spelers zijn een twijfelgeval voor het duel in de voorlaatste speelronde van het seizoen, zo gaf hoofdtrainer Arne Slot vrijdag aan tijdens de persconferentie. Vijf Feyenoorders missen de uitwedstrijd in Nijmegen in elk geval: Quilindschy Hartman, Mats Wieffer, Bart Nieuwkoop, Antoni Milambo en Gjivai Zechiël. Voor laatstgenoemde geldt wel dat hij na een lange afwezigheid weer met de groep meetraint, maar een terugkeer in de wedstrijdselectie komt nog te vroeg.

Bij winst op N.E.C. blijft een puntenverbetering ten opzichte van vorig seizoen nog mogelijk voor Feyenoord. De ploeg staat nu met nog twee duels te spelen op 78 punten, waar er vorig seizoen in totaal 82 werden behaald. N.E.C. – Feyenoord begint zondag om 14:30 uur en is live te zien op ESPN 3.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Beelen, Trauner (C), Hancko; Zerrouki, Milambo, Stengs; Paixão, Ueda, Ivanusec.

Vermoedelijke opstelling N.E.C.: Cillessen; Pereira, Ross, Nuytinck, Verdonk; Proper, Hoedemakers, Sano; Chery, Ogawa, Baas.

Delen

Reacties

Gewoon een jeugd elftal opstellen met wat wisselspelers van feyenoord 1. Kunnen zij ruiken en ervaring op doen. En NEC zorgen dat Ajax geen Europees voetbal speelt. 2 vliegen in 1 klap.
Pusic kampioen geworden met Shaktar..
Laatste 13 wedstrijden ongeslagen ! 💪🏼

Goed gedaan en nu terug naar Feyenoord!
Als Ajax morgen verliest, dan mag NEC van mij winnen van Feyenoord 😂
O ja, Stengs is er natuurlijk ook nog!
Milambo is er niet bij, staat wel in de vermoedelijke opstelling.
Zat ook al te kijken, zal wel van den belt worden. Of lingr en dan stengs op rechts maar dat denk ik niet.