jahanbakhsh schaal

VK Sportphoto

Nieuws

Jahanbakhsh en Gimenez vinden zichzelf geen legendes: "Maar leuk om iets te geven aan de club"

Stan

Alireza Jahanbakhsh en Santiago Gimenez behaalden de afgelopen seizoenen grote successen met Feyenoord. Als clubiconen zien ze zichzelf echter nog niet, zo vertelt het tweetal bij Kick ’t Met van Ziggo Sport.

Of Jahanbakhsh en Gimenez de boeken ingaan als legendes van de club?. "Dat is een moeilijke vraag", zegt eerstgenoemde. "Voor mij is het belangrijk dat waar ik ook speel, ik iets van mezelf achterlaat. Dat probeerde ik ook de laatste drie jaar bij Feyenoord te doen. In het geval van mijn relatie en verbinding met de fans, binnen de club, met spelers, met de staf. Dat is altijd heel belangrijk geweest voor mij. Een legende zijn is wel een grote uitspraak. Dat moet je aan de mensen overlaten. Maar als iemand om te herinneren, omdat hij een prijs won bij deze club… dat denk ik wel."

De Iraanse publiekslieveling spreekt zijn waardering uit voor zijn teamgenoten en de mensen met wie hij mag werken bij Feyenoord. "Deze groep spelers, dit jaar en met name vorig jaar. Ik denk dat al deze jongens het echt waard zijn om te herinneren als spelers die de fans zich waarschijnlijk nog lang zullen herinneren. En daarbovenop zou ik Arne zetten. Arne Slot speelt een grote rol daarin en alle staf die we hebben, de technische staf, de medische staf, alle mensen rond de club. Ook alle vrouwen die bij de club werken, alle kitmanagers. Ik zou ze allemaal willen noemen. Ze spelen allemaal een grote rol in het succes van de club."

Gimenez is het eens met zijn ploeggenoot: "Ik denk dat een legend een ander wereld is. Vanuit mijn perspectief zijn we geen legendes. Feyenoord heeft een grote historie. Ze hebben veel grote spelers gehad. Maar het is natuurlijk leuk om iets te geven aan de club, om in de geschiedenis te staan. Feyenoord is door slechte jaren gegaan en nu zijn we weer terug bij wat Feyenoord echt is. En als je verliefd bent geworden op een team is het goed om de club te verlaten met het gevoel dat je wat hebt gedaan voor de club. En dat hebben we gedaan, dus ik ben blij om dat te doen."

Delen

Reacties

Als Gimenez een seizoen lang zoals voor de winterstop had gespeeld dan komt legende dichtbij. Ik hoef alleen maar Guidetti te zeggen. Nu heb ik een onvoltooid/katterig gevoel, helemaal als 1 van de oorzaken over vermoeidheid is. Hij is zeker 1 van de betere spitsen deze eeuw die Feyenoord gehad heeft. Ik denk wel dat hij vertrekt, als hij blijft om sportieve wraak naar zichzelf had hij dat wel gezegd
Feyenoord onder 17 wint met 7-2 van Ajax onder 17
Leuk.. maar meestal zijn er hooguit 1 of 2 van dat hele elftal wat misschien het 1e haalt.
In dit elftal spelen 3 absolute toptalenten: Kelvin Neijenhuis, Ayoub Ouarighi {Het Beest volgens Touzani ;-) ] en Diego Rambocus !!! De Eeuwig rivaal probeert dit drietal al meerdere jaren naar hun dorp te lokken .... maar of zij ook inderdaad Feyenoord 1 gaan halen is nooit iets wat je met zekerheid en op voorhand kan zeggen.
Legendes?
Coen Moulijn, Wim Jansen, Puck van Heel en Bas Paauwe zijn de echte legendes.
Spelers die vele jaren heel belangrijk voor onze club waren en meerdere prijzen wonnen.
Maar zeker weten dat Feyenoord voor altijd in het hart van Giménez en Jahanbakhsh zit en dat zij altijd warme gevoelens bij ons blijven oproepen waar ze ook naartoe zouden gaan.
Te Kloese is van vakantie terug en is druk bezig. Geduld.
Wanneer komt er eens iets naar buiten over de nieuwe trainer. Of welke opties Feyenoord op t oog heeft??
Ik hoor wel meer alleen allemaal gelul in de ruimte natuurlijk. Vraag me af wanneer we eens iets horen wat echt betrouwbaar is en dan verwacht ik die info toch van hier te krijgen 🫣😂
Dit is wel betrouwbaar wat ik heb gehoord
Legends niet, maar wel super waardevol.