spandoek

VK Sportphoto

Nieuws

MATCHDAY • Sc Heerenveen - Feyenoord

Van de redactie

Feyenoord reist af naar Friesland, waar vanmiddag om 14:30 uur de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen op het programma staat. Na speelronde 26 volgt een break van twee weken vanwege de interlandperiode.

Begin dit seizoen was Feyenoord nog veel te sterk voor de ploeg van Kees van Wonderen, de voormalig Feyenoorder die na dit seizoen afscheid neemt als hoofdtrainer van sc Heerenveen. De grote overwinning van half september zegt echter niks over de wedstrijd van komende zondag, zo stelde Arne Slot vrijdag tijdens de persconferentie.

‘Omdat het in onze ontmoetingen met Heerenveen vaak dicht bij elkaar ligt’, sprak de coach. ‘Daarnaast troffen we toen een ander Heerenveen en zijn hun resultaten goed in thuiswedstrijden. Wij weten dat ons een pittige uitwedstrijd te wachten staat.’

Antoni Milambo is er zondag niet bij, wanneer Feyenoord op bezoek gaat bij sc Heerenveen. De middenvelder heeft een blessure opgelopen en zal zich om die reden ook niet melden bij Oranje Onder 19, zo vertelde Arne Slot vrijdag tijdens de persconferentie. Feyenoord mist in Friesland verder de langer geblesseerden Justin Bijlow, Gernot Trauner, Gjivai Zechiël, Alireza Jahanbakhsh en Calvin Stengs.

Delen

Reacties

Nog geen reacties