team-3

VK Sportphoto

Nieuws

MATCHDAY • Vitesse - Feyenoord

Van de redactie

In speelronde 18 staat voor de ploeg van Arne Slot het uitduel tegen Vitesse op het programma. De aftrap van het duel in het Gelredome is om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük. Bij de Arnhemmers is de kans groot dat Feyenoord-huurling Ramon Hendriks in de verdediging zal staan. Momenteel staat de ploeg van trainer Edward Sturing op de zeventiende plaats met twaalf punten uit zeventien duels. De Rotterdammers staan tweede met 39 punten uit zeventien wedstrijden.

De vorige editie van Vitesse- Feyenoord in Arnhem werd gewonnen door de Rotterdammers. Feyenoord won met 2-5 van de Arnhemers in speelronde 1 van het kampioensjaar. Eerder deze speelronde verloor FC Twente op bezoek bij NEC met 0-1 en speelde AZ met 2-2 gelijk tegen PEC Zwolle. Feyenoord kan vandaag dus goede zaken in de strijd om plek twee. 

Maak de wedstrijd tegen Vitesse nog spannender! Meld je aan, claim de bonus, zet in en win 50x of 100x je inzet als Gimenez scoort! 24+

Delen

Reacties

Wordt de psv trein vandaag dan toch gestopt ?🤭
Laten we ervan uitgaan dat we 3 punten pakken
Ik denk dat je vandaag makkelijk moet winnen en dat je hierbij ver bent voor plaats 2 en ik vind dat je in de winterstop niks hoeft te kopen je bent immers toch 2e en CL. Maar volgend jaar gaan denk ik een paar goede spelers weg en moet je wel doorpakken je krijgt dan ook sws 50 miljoen binnen voor deelname CL.
Helemaal mee eens.
Een versterking wat mij betreft zou prima zijn, maar dan met het oog op komend seizoen. Die Williams en die Rodriguez kunnen we komend seizoen gebruiken omdat er dan naar verwachting een aantal spelers zullen worden verkocht.
Vandaag stellen we P2 veilig, na verlies tukkers! 1-3!!
Vitesse is wel echt een erg matige ploeg, die zullen we gewoon oprollen lijkt me. Hup Feyenoord!
Ze hebben het wel vaker lastig gehad in de gelederen, dus ik ga niet zomaar van winst uit.
Concurrentie voor plek 2 heeft punten verspeeld... Dan zal Feyenoord dat ook wel doen 🙈