Nieuws

Lazio-coach Sarri boos op scheidsrechter en supporters

Dennis

Lazio Roma- trainer Maurizio Sarri had na afloop van de Europa League-wedstrijd tegen Feyenoord (1-0) geen goed woord over voor de Rotterdamse aanhang.

"Er werden bekers op het veld gegooid, ook naar leden van de technische staf van ons”, vertelt de woedende trainer tegenover Algemeen Dagblad.

Ook had de Italiaanse trainer opmerkingen over scheidsrechter Irfan Peljto. Naar zijn mening floot de Bosnische leidsman vooral in het voordeel van Feyenoord. “En aan het doelpunt van Giménez gingen twee overtredingen vooraf, eentje op Cancellieri en daarna werd er ook nog geduwd”, aldus Sarri.

Arne Slot kon de steun van de fantieke supporters wel waarderen. Al veroordeelde de Feyenoord-trainer de bekers bier die naar de Italiaanse bank vlogen. “Die excessen zien we natuurlijk liever niet. We hebben onze fans hartstikke hard nodig, zeker straks tegen een goede tegenstander in de achtste finales. We moeten afwachten hoe de UEFA dit inschat. Maar ik heb daar wel een voorgevoel over. Dat is ontzettend jammer.”

Delen

Reacties

Die smerige Italiaan vrat gewoon een peuk op tijdens de wedstrijd.
Zo vervelend dat sommige mensen niet kunnen stoppen met het gooien van spullen op het veld...dit gaat Feyenoord weer boetes opleveren en misschien wel sluiting van vakken. Echt triest weer.
Honden die dit doen moeten, net als vuurwerk afstekende fans gewoon een levenslange stadionverbod krijgen stuk goedkoper dan elke jaar die boetes dan wel zonder publiek te moeten gaan spelen
Nou ze zorgen voor een lege Kuip, enkel de parterre vakken leeg als we geluk hebben. Verhaal die schade lekker op die gasten. En bij het upgraden van de Kuip is dit graan op de molen voor de groep business Seats langs het veld.
Het is natuurlijk allemaal niet zo slim, straks treffen we een goeie tegenstander. En wat zullen de straffen van de uefa weer zijn? Sowieso mag er bij de uitwedstrijd niemand mee en thuis? Volop vuurwerk, trappen bezet, bekers bier naar de bank van Lazio. Vorige keer een halve kuip, en nu? Vrees het ergste. Leuk zo'n volgende ronde.
Het is triest dat er nog steeds hele volkstammen denken dat dit de club echt helpt.

Wel vind ik het raar dat de UEFA echt alles bepaald, maar niet in staat is om de manier waarop kaarten kunnen worden gekregen in andere landen te reguleren. Dan is het bijna vragen om ellende (helaas en is natuurlijk niet goed te praten. Er is geen excuus voor wanneer je rotzooi gaat trappen).

Maar in het slechtste geval speel je in een leeg stadion. Misschien dat ze dan eens wakker worden. Het zal je maar gebeuren dat je 2e wordt, de CL in kan en dan door dit soort debielen een jaar uitsluiting krijgt.......
Voor iedereen die zich verheugt op een kolkende kuip in de volgende ronde: vergeet het maar. Zou me niet verbazen als De Kuip leeg is. Dank je wel, "fans"
Die “fans” hebben feyenoord wil naar de overwinning gezongen.
Steek een peuk op en doe ff kalm ouwe sjaggeraar
Sarri is niet zo boos omdat hij zojuist een Europa League wedstrijd verloren heeft, maar omdat hij geen gebruik gemaakt heeft van onze aanbieding voor een gratis oogmeting. Ja Sarri, was nou maar naar Specsavers gegaan.
Doe nog maar ff sigaretje dan, als je er zo mee zit. Jankwijf