Bevestigd
logo-mediamarkt

Nieuws

MediaMarkt komende seizoenen hoofdsponsor Feyenoord

FeyenoordTM

MediaMarkt gaat de nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord worden, zo meldt De Telegraaf vrijdag. De winkelketen in elektronica zal komende jaren op het shirt van de Rotterdammers prijken. De recorddeal zal naar verwachting rondom de bekerfinale op 21 april gecommuniceerd worden vanuit de club.

Met de samenwerking met MediaMarkt, de grootste elektronica retailer van Europa, zet Feyenoord de internationale ambities flink kracht bij. Bronnen bevestigen aan 1908.nl dat het gaat om een voor de Rotterdammers record brekende deal op het vlak van hoofdsponsors, waarbij de komende drie seizoenen een krappe 20 miljoen in het laatje van de Stadionclub zal komen. Dat bedrag kan bovendien oplopen aan de hand van de prestaties van de club. Daarnaast zullen ook de vrouwen van Feyenoord vanaf volgend seizoen met de naam van de multinational op het shirt spelen.  

De Benelux-afdeling van het Duitse MediaMarkt heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam aan de Wilhelminakade en ziet vanwege de Europese uitstraling van Feyenoord volgens de berichtgeving veel heil in een samenwerking. Het toont aan dat de club door het beleid van de afgelopen jaren en de prestaties onder Arne Slot in bijvoorbeeld de Champions League, steeds meer aantrekkingskracht heeft gekregen voor de grote bedrijven. MediaMarkt, dat het afgelopen jaar een omzet van 16,9 miljard kon overleggen, hoort daar zeker bij.

Coolblue
Het ligt in de lijn der verwachting dat MediaMarkt in de aanstaande samenwerking met Feyenoord exclusiviteit heeft bedongen. Concurrent Coolblue, dat in het huidige seizoen meermaals te zien was met reclames in en rond De Kuip, zal naar alle waarschijnlijkheid dan ook niet meer te zien zijn in het stadion. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@FeyenoordTM klopt het dat wieffer nu naast Atletico ook bij Barca bovenaan de lijstjes staat? Wat is een reeel bedrag voor hem, 30m?
35m vast 5m bonus. Zeker als clubs als Atletico en Barça hem perse willen hebben.
Het is lastig om een oordeel te vellen zonder details. In de Telegraaf stond dat Feyenoord er bijna 20 mee ‘kon’ gaan verdienen. Geen idee of hier bonussen bij zitten dus. Bovendien mikten we natuurlijk op 8 per jaar, dus men zal met 6-nogwat misschien gematigd tevreden zijn, ondanks dat het om een ‘recorddeal’ gaat.

Het laatste lijkt me overigens nogal wiedes. Het zijn contracten van meerdere jaren, en alleen al op basis van inflatie correcties zou je elke keer weer een recorddeal moeten sluiten om niet achteruit te gaan, maar goed.
is eigenlijk 4.2 min wat kan oplopen naar 6 min met actitivatie ....
De strategie van MediaMarkt is dezelfde als van Hornbach: concurrentie uitschakelen, monopolie verwerven en dan de prijzen omhoog wegens gebrek aan concurrentie.

CoolBlue en Correct hebben de sympathie van vele Rotterdammers. MediaMarkt hoopt dat met deze deal in een keer te neutraliseren en de slag in Rotterdam definitief te winnen. Dat is een slimme marketingstrategie.

Het verder uitschakelen van de concurrentie kost 20 miljoen euro in drie jaar maar kan veel meer opleveren als deze strategie slaagt.
Denk eerder dat ze de exposure in Champions League, dus heel europa willen hebben. Het is een groot bedrijf in heel Europa, die zijn echt niet enkel bezig met wat men in Rotterdam denkt...
CoolBlue is vanuit Rotterdam groot geworden en de tweede elektronicazaak in Nederland geworden. BCC had ook landelijke dekking en heeft het niet gered. Marktaandeel van CoolBlue winnen en dat CoolBlue in zwaar weer terechtkomt, stuwt de omzet en winst in Nederland omhoog.
Hornbach is echt iets anders met slechts 18 vestigingen in NL tegenover 298 Gamma/Karwei vestigingen. Dan laat ik Praxis nog zelfs buiten beschouwing.

Hornbach heeft wel grotere winkels en completer assortiment en vaak interessante prijzen omdat de inkoop in Duitsland plaatsvindt neem ik aan.

Mediamarkt heeft BCC opgeslokt, de block, It's en kijkshop zijn al een poos verdwenen als fysieke winkel.

Coolblue is een waardige concurrent in mijn ogen, en heeft mijn voorkeur.
Wat BCC en Kijkshop is overkomen, zal CoolBlue niet zo snel overkomen maar je weet maar nooit. Je begrijpt mij wel een beetje.
Hornbach is een wat minder voorbeeld geweest maar als Hornbach zich ergens vestigt, dan hebben de bouwmarkten in een straal van 5 tot 10 km het gelijk zwaar.
Omdat gamma/praxis/karwei zuigt, te duur is en slecht assortiment heeft.
Overal waar Hornbach zich wil vestigen spant Intergamma een rechtzaak aan. Zelfde zal wel voor Bauhaus gelden, maar ben daar zelf nooit geweest.
@feyenoordtm Jashari nog op de lijst werd al een keer eerder genoemd geloof ik.
Als je zijn naam opzoekt bij artikelen dan zie alle columns waar hij benoemd wordt. Ik heb gekeken voor je maar ging over wk van Qatar over jonge spelers die interessant zijn om naar te kijken voor fans zoals wij. Maar niks over dat feyenoord interesse had toen er tijd. Maar kan nu wel veranderd zijn of niet, dus bij deze heb ik je even geholpen met zoeken.
Dan zal mediamarkt arena Binnekort wel weggaan🤣
Nee joh. Vol hangen met Feyenoord merchandising om de supporters daar een beetje te stangen
Ziggo heeft ook geen abonnees meer in Rotterdam? 🤔
16,9 miljard omzet per jaar. Goed 6,5 miljoen voor de club vind ik vrij karig. 10 a 12 miljoen per jaar had wel gekund lijkt mij zo ...
Ziggo betaalt aan Ajax 9 miljoen euro per jaar op basis van de huidige prestaties. Toen die ploeg nog kon voetballen was het 12 miljoen euro per jaar.

Brainport betaalt minimaal 7 miljoen euro per jaar aan PSV.

Europarcs betaalde ons 5,5 miljoen euro per jaar.

MediaMarkt gaat iets meer dan één miljoen per jaar meer betalen dan Europarcs maar een paar ton minder dan Brainport.

Is dat logisch?
Omzet merchandising Feyenoord is het dubbele van PSV en de supportersschare is meer dan het dubbele.

We moeten blij zijn dat er een sponsor gevonden is maar superlatieven als recorddeal, miljoenenklapper en financiële hoofdprijs vind ik wat overdreven. Het had wel 1 tot 2 miljoen euro per jaar meer mogen zijn.
Waarbij Europarcs in het huidige seizoen slechts 2.75 mln betaalt. Dan is 7 mln in het volgende seizoen een mooie progressie
Laten we die 2,75 miljoen euro niet als maatstaf nemen. Het is te triest voor woorden dat onze hoofdsponsor slechts deze prijs hoefde te betalen in dit CL-seizoen. Elektramat betaalt al meer aan FC Twente dat slechts twee voorrondewedstrijden Conference League speelt. Ook AZ schijnt van Kansino rond de 3 miljoen euro te ontvangen. Odido zit er met FC Utrecht niet ver van af.
Dit seizoen staat de populairste club van Nederland op slechts een vijfde plaats en de komende drie seizoenen op een derde plaats.
Waar staat het dat ze dit jaar maar 2,75 miljoen betalen. Grootst mogelijke onzin. De huidige deal is gewoon prima. Komen nog bonussen bij.
Als deze cijfers kloppen en Mediamarkt in tegenstelling tot Brainport en Ziggo wèl internationale afzetmarkt heeft snap ik je theorie dat het ook wel 30 miljoen in 3 jaar had mogen zijn. Echter weet je niet of het 2e en 3e jaar ook Champions League voetbal gaat zijn.
1ste jaar Champions League
2de jaar: nummers 1 en 2 Champions League en nummer 3 voorronde Champions League, goede kans op weer een seizoen Champions League
3de jaar: Spannend maar waarschijnlijk weer drie tickets Champions League.

Vanuit die optiek had het wel iets meer mogen zijn.
De poule van potentiële sponsors is klein hé. Hoeveel winstgevende bedrijven gericht op consumenten die sponsoring nodig hebben zijn er in Nederland? Je hebt denk ik alleen Ziggo en KPN (waarbij die laatste de Eredivisie als sponsort).

Brainport als sponsor is ook liefdadigheid van die bedrijven. Alleen als ASML maakte vorig jaar 8 miljard winst. Die kunnen makkelijk tien miljoen per jaar betalen aan PSV maar die hebben dat totaal niet nodig.
En Odido heeft voor FC Utrecht gekozen. Odido is tegenwoordig bijna net zo groot als Ziggo en KPN. Die groeien heel hard omdat Odido de helft goedkoper is dan het dure Ziggo.
Groei wil niet zeggen dat het beter gaat. Dat is nog afwachten. Kan ook behoorlijk verlieslatend zijn.
Feyenoord is een behoorlijke inhaalslag aan het maken. Ten op zichte van PSV waren de sponsoropbrengsten in 2022-2023 iets lager dan bij PSV maar was het verschil minder groot dan vorig seizoen. Dit seizoen hebben we in ieder geval voor het 1e seizoen de betere deal met Castore. Nu een betere deal met Mediamarkt. Het gaat gewoon steeds beter. Niet onaannemelijk dat we dit of volgend seizoen psv voorbij zijn. Kwestie van tijd. Het financiële beleid is in ieder geval een stuk beter.
Bedrijven in Brainport doen het erg goed, hebben geld over.
Ik kan mij erg goed voorstellen dat de Coolblue meneer hier ziek van is, echter heeft hij iets te lang gewacht om zich te committeren aan Feyenoord voor een meerjarige deal.

Mediamarkt is zoveel groter en Feyenoord is Europees meer en meer een vaste waarde van niveau aan het worden.

Persoonlijk vind ik het een K-winkel, en zal ik eerder bij Coolblue blijven kopen. Desalniettemin ben ik blij dat Feyenoord een internationale vis binnen heeft welke financieel interessant is. Ik zou ook nooit een Opel kopen of een vakantie boeken bij Prijsvrij of Europarcs, maarja wie ben ik.
Leg uit. Waarom vind u het een k*winkel. Mag u vinden overigens
Mediamarkt heeft over het algemeen, goedkope krachten ik dienst zonder verstand. Mijn ervaring kan ik alleen halen uit Mediamarkt Hoorn.

Daarnaast os service echt heel belabberd.

Verder in detail gaan heb ik geen zin in, gelukkig gaat mij verloren geld aan dit bedrijf terug vloeien naar Feyenoord.
Tja, meningen verschillen. Ik ben vaste klant en koop er alles op electronica gebied. Juist vanwege de service. Ik ben altijd als het nodig was uitstekend geholpen.
In mijn vestiging werken alleen volwassen mensen. Kinderen, of mensen met een kindermentaliteit worden er niet aangenomen. Dat was overigens ook bij mijn vorige vestiging zo.

Mediamarkt werkt overigens met een NPS, als medewerker X geen service leverd word z'n contract niet verlengd.

In Hoord ben ik zelf niet geweest maar mijn ervaring binnen 2 vestigingen reflecteert niet uw ervaring m.b.t. goedkope krachten.

Service in de winkel is naar mijn mening top. Over leveringen e.d. kan ik niet oordelen gezien ik daar geen ervaringen van heb in de praktijk
Eens. Ook nooit problemen gehad.
Ben jij een Belg, je praat zo netjes met U? Mediamarkt is inderdaad kwa service niet een hoogstaand bedrijf, veel vakantie hulpen en mensen die weinig snappen van het verkopende product. Bij Coolblue heb ik ook niet altijd de beste ervaringen gehad. Maar denk wel dat Mediamarkt een perfecte partner is voor Feyenoord . Groetjes iedereen en tot zondag voor de mensen die zondag komen kijken in Heerenveen .
Zou kunnen dat je net een part timer had die een paar uurtjes per week werkt.

De full timers weten over het algemeen wel waar ze over praten.
In ieder geval een grote vooruitgang qua naam, uitstraling en euro 's ten opzichte van dat vervelende EuroParcs.
Volgens mij hebben zowel Coolblue als Sunweb twee Rotterdamse oprichters die 'goed in de slappe was zitten'. Feyenoord sluit sponsordeals met de concurrentie. Het zal wel toeval zijn maar (een beetje) opmerkelijk is het wel.
Zouden ze niet te lang gewacht hebben, Feyenoord zal daarin niet stil gezeten hebben!
Zou kunnen. Het was maar een gedachte.
Eigenaar en oprichter CoolBlue boos..is hele grote Feyenoord supporter en wilde graag instappen maar ja het gaat om hoogste bieder..
Wet van de pegels. Waar zien we dat vaker binnen het voetbal
Natuurlijk gaat het om de pegels. Als hij echt een grote Feyenoord supporter was geweest had hij meer geboden...
Coolblue draait verlies. Coolblue heeft de pegels niet.
Waar haal je die wijsheid vandaan? Coolblue heeft in 25 jaar welgeteld 1 jaar verlies geleden, namelijk boekjaar 2022. Afgelopen jaar was de nettowinst ruim 20 miljoen. Als je er geen verstand van hebt of het niet weet, moet je geen onzin verkondigen .

https://www.businessinsider.nl/coolblue-cijfers-omzet-winst-2023-nieuwe-winkels-pieter-zwart/#:~:text=De%20Nederlandse%20elektronicawinkel%20Coolblue%20heeft,euro%2C%20maakte%20de%20onderneming%20bekend.
Met een nettowinst van 20m gaan er ook geen bedragen van 5m+ aan sponsorcontracten gegeven worden.
Det zeg ik ook niet toch? Ik reageer op de onzin van Konterman.
Een sponsorcontract wordt niet enkel uit de winst betaald. Er kan ook een deel vanuit bijvoorbeeld het marketing budget komen.
als coolblue Feyenoord zou sponsoren dan kan coolblue dat bedrag van de winst afschrijven
In werkelijkheid kost het coolblue niet zo veel
Pieter Zwart kreeg geen commitment binnen zijn RvC
Vraag ff aan je bron of mediamarkt medewerkers binnekort kaartjes kunnen krijgen.

Werk bij MM namelijk.

Thanks.
Natuurlijk niet.

Die hebben straks 1 of 2 skyboxen en daar zit je directeur met z'n vriendjes. That's it.
Een uitstekende deal! Goed voor de continuïteit van de club.
Knap ook dat het nieuws binnenskamers is gebleven.

Doorbouwen en de lat weer iets hoger leggen.
Helaas kan het Rotterdamse Coolblue, waarvan ik vindt dat het MediaMarkt qua marketing en service ver achter zich heeft gelaten, de wet van de grote getallen niet evenaren. Had dat wel veel mooier gevonden. Maar hee, MediaMarkt en de €uri zijn welkom, hoor.
Ik hoor van klanten alleen maar dat ze ondeskundig geholpen worden bij de Coolblue een paar deuren verderop. Bovendien heeft Coolblue vaak geen directe voorraden liggen in hun winkels.
Als je iets zoekt is cool blue bijna altijd duurder dan bv bol. Heb er ook nog nooit iets gekocht
De service is echter uitstekend, reparaties afgelopen jaren van oa hogedrukspuit en stofzuiger meer dan adequaat opgelost zonder gezeur of geleur. Dit gevoel van betrouwbaarheid zorgt ervoor dat ik bij elke product oriëntatie begin bij Coolblue, een echt no-nonsense bedrijf. Geen woorden maar daden.
Bij coolblue zullen ze zich nu wel achter de oren krabben. Ik vind het in ieder geval een prima sponsor
Het is ook nooit goed altijd klagen
Degene die hier niet tevreden mee zijn raad ik aan een seizoenkaart te nemen van de neuzen.

Mijn god zeg .......
hoezo inzet was minimaal 8 als je dan weer terug komt met 6 wat je 3 jaar geleden ook al had
Hoe weet jij nou wat de inzet was. Het is een substatiele verhoging, plus de deal met castore.

Ga dit eens vergelijken wat 2 a 3 jaar terug binnen kreeg.

De achterstand wat je hebt loopje echt niet in 2 jaar in.
Mooi toch. Had wel liever een Qatar gezien die 30 mil zou geven maar ach dit is ook prima
Toch gewoon prima .. geloof dat iedereen denkt dat de sponsors voor het oprapen liggen .. en dan ook nog is 12 miljoen per jaar geven ..

Mediamarkt heeft ons niet nodig en wij hun wel gewoon prima bedrijf !!
12 miljoen per jaar?
Die rekensom moet je even uitleggen.
Nog eens goed lezen wat hij schrijft ;)
Keer op keer gelezen....
Mis ik iets cryptisch ofzo? 🤔😅
Wat hij wil zeggen:

Het lijkt wel alsof de supporters denken dat de sponsoren in de rij staan en zomaar even 12miljoen willen overmaken....

Oftewel, het lijkt wel, als je de reacties leest, dat iedereen dat denkt. Maar dat is dus niet zo
Als hij dan de volgende keer ook gewoon even zegt wat hij bedoelt haha
Hij schrijft dat de sponsoren niet voor het oprapen liggen en zomaar 12 mil per seizoen betalen.
Niet dat de Media Markt dit doet.
En dat dit een prima deal is👌
Dat schreef hij helemaal niet. Dat hij dat ermee bedoelde wil ik wel geloven.
Wat wil je precies weten, simpele Tinus?
Ik denk dat je op een cursus begrijpend lezen moet om te begrijpen dat hij niet zegt dat mm 12 miljoen betaalt
Of hij op moet op de cursus "Hoe schrijf ik op wat ik ook daadwerkelijk bedoel?"
Demonstreren dat je niet kunt lezen is nog tot daar aan toe. Erin blijven volharden en de schuld bij anderen leggen, is gewoon dom
Gelukkig voor jou dan dat andere voor dom uitmaken van intellect getuigt.
Hoewel in weet dat omkijken geen oplossing is, doe ik het toch.
Mediamarkt was onderdeel van de Metro Group, waartoe ook Kaufhoff, Real et cetera et
cetera toe behoorden in Duitsland.
Mediamarkt is opgericht met geld uit Zwitserland hetgeen daar is gekomen door toedoen van de schatbewaarder van Hitler en voornamelijk bestond uit inbeslaggenomen gelden van Joden.Helaas kan ik er niet omheen als het logo van MediaMarkt zie, om de relatie met het verleden te maken. Het rood, wit en zwart in het logo van MediaMarkt komt wel erg sterk qua kleur overeen met de kleuren van de Nazi Vlaggen. En dan te weten dat onze binnenstad er anders had uitgezien als het niet was gebombardeerd.

Toen de eerste vestiging kwam van MediaMarkt in Rotterdam in het voormalige pand van H.H de Klerck (Hendrik Hubertus de meubelgigant destijds) heette Megapool vlakbij hen welkom met de slogan: Welkom MediaMarkt AUS DEUTSCHLAND.

Het blijkt dat ik niet zo verheugd ben met deze sponsor. Soms is het historische besef wat ver te zoeken bij de huidige directie, wetende dat voor de tweede oorlog van de vorige eeuw bestuurders met een Joodse achtergrond Feyenoord mede een gezicht hebben gegeven.

Jammer dat de directie daaraan voorbij is gegaan.
Juist niet, ik vind het juist erg goed dat hij dat pijnlijke verleden opdiept. Het leidt maar weer tot inzicht dat wij onze rijkdommen in onze landen voor een groot deel te danken hebben aan schimmige praktijken.
Ai, dat wist ik niet van Media Markt.
Het geeft wel een beeld van waar we in onze landen rijk van geworden zijn.......
Ja en in andere regio's van de wereld zijn ze weer rijk geworden door andere schimmige praktijken.
Vertel?
Slavenhandel? Het Westen.
Olieraffinaderijen met dodelijke vervuiling in Afrika? Het Westen.
Zes miljoen Joden ombrengen en hun geld inpikken? Het Westen.
Onze welvarendheid heeft schimmige keerzijden. Als we daar de ogen voor sluiten, herhaalt het zich. De geschiedenis is bedoeld om van te leren!
U kunt niet verder terug dan tot pak 'm beet maximaal 300 jaar geleden?
Of komt u dat beter uit om uw punt te maken?
En als je denkt dst slavenhandel door het Westen is geïntroduceerd, dan heb je èn niet goed opgelet op school èn een joekel van een pak boter op je hoofd.
Hoewel ik het niet met deze meneer eens ben vind ik een aantal van de reacties hier beneden alle peil. De schrijver komt met argumenten, antwoord dan ook met argumenten en niet met jij-bakken. (dat is een beetje Voetbal Inside niveau).
Jij moet echt met spoed professionele hulp zoeken met je warrige verhaal. Je had ook kunnen volstaan met de woorden: PRIMA DEAL!
Je bent niet goed snik. Neem aan dat jij dan ook niet in een VW, Audi of BMW stapt, geen Telegraaf leest, geen Philips koopt, Daf haat, geen Dr Oetker pizza's eet en nooit Hugo Boss hebt gedragen.
"En wie niet springt die shopt niet bij de MediaMarkt!" wanneer 020 op bezoek komt. Ik kijk er nu al naar uit.

Niet zo janken. Duitsland betaald nog steeds -wat mij betreft inmiddels onterecht- de prijs voor de tweede wereld oorlog. Daar hoeft een bedrijf dat onderdeel 'was' van de Metro Group zich niets van aan te trekken. En laten we anders alles weer gaan boycotten en cancelen wat bijna 100 jaar geleden iets fouts is begaan. Ondertussen doet Israël nu precies hetzelfde en moord het dagelijks kinderen.
Jij bent vast heel leuk op feestjes.
Ga jij je ook verontschuldigen voor de holocaust. Want Nederland was bezet, Nederland was van de Nazi's. Dus eigenlijk was jij ook een nazi.

Als we dan toch diep na gaan denken manneke.
is toch weer een stijging. europarcs betaald 5,5 incl bonussen en dacht dit jaar zelf 4,5 vandaar dat wij met prijsvrij achterop spelen.

Had op meer gehoopt maar als wij op deze manier doorgaan kan het niet anders dat we na deze 3 jaar wel richting die 8 a 9 miljoen gaan!
Gouden Gids (1982, eerste shirtsponsor)
Opel (1984)
Vectra (1988)
HSC (1989, tot november 1990)
Stad Rotterdam Verzekeringen (vanaf november 1990)
Eneco (1996 - 1997)
Stad Rotterdam Verzekeringen
Fortis (2004-2008)
ASR (tot 26 januari 2013)
Diergaarde Blijdorp (vanaf 26 januari 2013)
Opel ( vanaf seizoen 2013/2014)
Droom Parken
Euro Parcs
Media Markt
@DikkeAap ohja klopt!

Daarom wil ik een “wijzig” optie hier..
Ik was iets aan het wijzigen, heb ik Qurrent er even tussenuit gehaald en ben het dus het vergeten erbij te vermelden.
Stad Rotterdam was qua gevoel wel het mooiste. Gouden Gids was (bij verre?) het lelijkste.
@VanZuid;

Nou ik heb even het shirt met ENECO erop gegoogled….

Dat doet vreselijk pijn aan je ogen!!
20 miljoen in 3 jaar? De MediaMarkt heeft de slogan "de laagste prijs garantie" weer in het leven geroepen. Als DtK dat maar niet over gaat nemen met de verkoop van spelers
Kut deal? We gaan er weer op vooruit kwa inkomsten. Echt sommige feyenoorders hebben een tunnelvisie hier. Kijk waar we vandaan komen. van HELEMAAL NIKS. Nog grotere sponsoren gaan echt niet komen omdat feyenoord het een keer leuk doet in europa na 20 jaar... Word eens realistisch man
Nog grotere sponsor? Een sponsor met een jaar omzet van 16,5 miljard is aardig groot????
Las je het sarcasme niet tussen de regels door? Rustig blijven ademen Jona, het komt allemaal goed. Straks met de BTW week mag jij als eerst naar binnen.
Gewoon hetzelfde bedrag als PSV krijgt en die hebben nog zes grote bedrijven in dat Brainport concern zitten ook. Helemaal niet slecht.
Hahahaha mooie profielnaam aangemaakt voor deze reactie 😀
Jij hebt verstand in je dikke teen zitten
Meer centen in mijn dikke teen, dan jij op je bankrekening Tim ;)
Bied eens meer dan. Dan komt je kerstwens uit ;-)
Pieter "Feyenoord till I fry" Zwart?
Personeel geen marktconforme salarissen betalen, maar wel miljoenen uitgeven aan sponsoring. De MediaMarkt in het kort.
Personeel van MediaMarkt levert nou ook niet bepaald markconform werk.
Niemand zegt dat je daar hoeft te werken he😇
Bedrag is in mijn eigen niet echt hoog
Feyenoord zei we willen minimaal 8 miljoen per jr krijgen van een hoofdsponsor
Zal wel bonussen bij zitten en hoop dat het meer is dan 6,7 miljoen euro
De olifant ipv muis opmerking is iets wat overdreven want zowel psv en ajax ontvangen nog steeds meer shirt sponsoring gelden. Maar met dit bedrag zit je (opnieuw) in de top 3 van nederland
3 jaar in totaal bijna 20 mio volgens de Telegraaf. 6,5 mio per jaar klinkt nog niet als heel veel toch?
Ajax krijgt 9 miljoen per jaar van ziggo en daar kan nog 3 miljoen aan bonussen bovenop komen. Gek dat er gesproken wordt over een record. Dat het meer zou zijn dan we zelf als club eerder hadden, is niet meer dan logisch gezien de prestaties en de zekerheid op CL.
Het is dan ook een record deal voor Feyenoord, niet voor het gehele betaalde voetbal hé....zucht
Eens. Het mag dan wel een vooruitgang zijn maar razend enthousiast wordt je er niet van.
Nee, feyenoord doet het na 20 jaar eindelijk leuk in europa, en heeft de boel eindelijk weer op orde. dus laten we maar in zee gaan met de big boys. Die komen vast wel naar feyenoord toe. Feyenoorders en realisme is echt ver ver ver te zoeken.
Moet je vooral tegen mij beginnen. Ik post dan weliswaar niet veel maar volgens mij ben ik hier een van de meest realistische supporters. Zeker daar waar het om het beoordelen van spelers en prestaties gaat.

Je hoort me nergens zeggen dat de grote jongens met megabedragen dienen te komen. Een vooruitgang van deze omvang is mooi meegenomen maar ook niet meer dan dat.
Die arme man van Coolblue😅😂

Mediamarkt heeft dat artikel natuurlijk ook gelezen😉
Coolblue is nooit in de race geweest..
Jij hebt duidelijk het artikel niet gelezen..

Gaat helemaal niet om dat hun in de race waren maar dat Pieter Zwart (cooblue) groot fan is en een shirt onder zn kerstboom had met coolblue als hoofdsponsor.
Ja I know, heb er jaren gewerkt haha
MediaMarkt wil Coolblue natuurlijk een hak zetten ;)