spandoek3

Nieuws

Mega kampioensdoek aan voormalig Unilever gebouw

Van de redactie

Vandaag zijn Feyenoordsupporters begonnen met het inpakken van het voormalige Unilever-gebouw. Daarvoor wordt het megagrote spandoek gebruikt dat te zien was in De Kuip voorafgaand aan de kampioenswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Na 2017 wordt zodoende wederom een gebouw in Rotterdam bedekt met een megadoek. Destijds prijkte het enorme Rotterdam-doek op een bouwwerk in het centrum van de stad. Feyenoord-sponsor JEX zal binnenkort in het voorheen door Unilever bevolkte pand betrekken. JEX stelt het gebouw, gelegen aan de oever van de Maas, beschikbaar om het schitterende kampioens-doek te tonen, zo laat de directeur weten aan RTV Rijnmond.

"We zijn nog bezig met de verhuizing, vandaar dat het nog prima kon", zegt Nick Hillebrand. De directeur kwam zelf ook een kijkje nemen op het dak waar supporters vol in de weer waren met het doek. “Daarnaast is het een van de grotere gebouwen in de stad waar het spandoek omheen kan, dus het is een geschikte plek."

Vrijwilligers hebben vandaag de zuid- en westkant van het gebouw behangen en hopen spoedig het hele gebouw te bedekken. Door de harde wind aan de Maas liep de operatie vertraging op. Het is de bedoeling dat het spandoek voor minimaal een week blijft hangen.

spandoek
spandoek2
rotterdam-vlag

Delen

Reacties

bloedaandepaal
Jammer dat Unilever niet op t shirt staat.nu zit je weer met een plaggehut bedrijf op je shirt
patrickvangalen76
patrickvangalen76
Zoiets is voor altijd !!!