robin van persie vanpersie vpersie feyenoord o16 u16 onder16 under16 onder 16 under 16 assistent assistenttrainer assistent-trainer

VK Sportphoto | Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Melvin Boel en Robin van Persie toegelaten tot UEFA Pro-opleiding

FeyenoordTM

Melvin Boel en Robin van Persie zijn toegelaten tot de UEFA Pro-opleiding voor het seizoen 2023-2024. Een diploma van deze opleiding geeft het recht om als hoofdtrainer bij een betaald voetbal-organisatie aan de slag te gaan. Boel is momenteel trainer van Feyenoord Onder 21, terwijl Van Persie Feyenoord Onder 16 onder zijn hoede heeft.

Beide trainers van Feyenoord Academy hebben in aanloop naar hun toelating een strenge selectieprocedure moeten ondergaan, waarin zij werden beoordeeld op hun trainerservaring, vooropleiding en eigen voetbalcarrière. De uiteindelijk keuze is gemaakt door de toelatingscommissie, die bestaat uit vertegenwoordigers van de belangenorganisaties Coaches Betaald Voetbal (CBV), de Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland (VVON) en de KNVB.

Delen

Reacties

Goud man. Zou het prachtig vinden als van Persie ooit hoofdtrainer van Feyenoord wordt. Meer vertrouwen in dan in Kuyt. Niks ten nadelen van Kuyt, hij heeft veel betekent voor onze club en van Persie moet zich eerst wel bewijzen!