minteh

VK Sportphoto

Nieuws

Minteh door bezoekers 1908.nl verkozen tot Man of the Match

Stan

Yankuba Minteh is door de bezoekers van 1908.nl verkozen tot man van de wedstrijd voor het duel tegen Go Ahead Eagles, dat zaterdag met 3-1 werd gewonnen. De snelle Gambiaan opende vlak voor rust de score namens de Rotterdammers, maar zag zijn goal toen nog afgekeurd worden. In de extra tijd van de eertste helft wist de buitenspeler Feyenoord na een knappe dribbel alsnog op 1-0 te zetten.

Het leverde Minteh een gemiddelde score op van 8,6 onder de 5078 supporters die hun stem uitbrachten. Verder kregen ook Calvin Stengs (goed voor een goal en assist) en Quilindschy Hartman (assist op Stengs), met respectievelijk een 8,3 en een 8,2, een hoge beoordeling. 

Minteh, die naar eigen zeggen in Denemarken al gewend was om elke wedstrijd Man of the Match te worden, laat volgens Arne Slot steeds vaker zijn kwaliteiten zien. "Hij is heel snel, maar hij laat vaak genoeg zien nog z’n overzicht te kunnen bewaren als hij voor het doel komt. Mensen vinden zo’n snelle speler vaak een beetje blind. Maar dat is hij zeker niet. Integendeel."

Beoordelingen Feyenoord vs Go Ahead Eagles

Timon Wellenreuther Timon Wellenreuther
7,2
Lutsharel Geertruida Lutsharel Geertruida
7,7
Gernot Trauner   Gernot Trauner  
7,8
Dávid Hancko Dávid Hancko
8,0
Q. Hartman Q. Hartman
8,2
Mats Wieffer Mats Wieffer
8,0
Quinten Timber Quinten Timber
7,7
Yankuba Minteh Yankuba Minteh
8,6
C. Stengs C. Stengs
8,3
Igor Paixão Igor Paixão
7,2
Santiago Gimenez Santiago Gimenez
7,9
Ondrej Lingr Ondrej Lingr
7,3
Ayase Ueda Ayase Ueda
6,8
Javairô Dilrosun Javairô Dilrosun
5,6
Thomas van den Belt Thomas van den Belt
5,9
M. López M. López
6,0

Delen

Reacties

Terechte top 3!

Yankuba is echt een toppertje en hopelijk denkt Newcastle "laat hem nog maar een jaartje rijpen bij Feyenoord". Hij is nog zo jong en misschien nog niet klaar voor de Prem. Dus waarom niet!?

Stengs, iedere week beter en deze week was hij echt genieten! Hij duikt overal op in het middenveld en voegt veel diepgang toe.

Q, gewoon mooi om te zien. Jongen van de club met vechtlust en veel dreiging naar voren. Is vaak betrokken bij de aanval en z'n assist was een "volwassen" voorzet. Hard, laag, uitgemeten.
Die invallers zijn niet eerlijk te becijferen daarvoor kregen ze veel te weinig tijd