Betrouwbaar
Jerdy Schouten

Alamy

Nieuws

Mogelijke transfer Jerdy Schouten blijkt uiterst gecompliceerd

FeyenoordTM

Eerder dit weekend werd duidelijk dat Feyenoord toenadering heeft gezocht om Jerdy Schouten in te lijven. Volgens het Algemeen Dagblad blijkt de mogelijke komst van de Nederlander uiterst gecompliceerd is.

Slot ontkende voorafgaand aan FC Groningen - Feyenoord tegenover ESPN niet dat hij contact heeft gehad met Schouten. ,,Maar hij speelt op dit moment bij Bologna, dus is het uiterst ongepast om iets over hem te zeggen, totdat de speler van ons is. Ik kan je zeggen: dat is hij niet.’’

Bologna lijkt de middenvelder niet te willen verkopen. De Italianen staan waarschijnlijk ook niet open voor verhuur. Schouten startte zondag in het met 1-2 gewonnen uitduel bij Udinese. Hij leverde in het shirt van Bologna een assist af op de winnende.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zolang die Troost en van Bodegem ermee bemoeit komt er niks van terecht Feyenoord had gewoon Frank Arnessen moeten behouden die wist de juiste te halen.
Vermoeiend al die berichten je wil een speler halen waarvan je weet dat hij heel veel geld kost en komt vervolgens met een rare huur constructie omdat er weer eens geen poen is .en dan vind je het raar dat hij niet komt of je wil een speler en laat dan niks meer horen vervolgens gaat hij naar Gent de nr 5 van België ongelooflijk wat een amateurisme .als je toch overtuigd bent dan ga je er toch volledig voir maar troost en van Bodegom mogen ook nog mee praten over voetbal technische zaken .iedereen wil de speler td,trainer,scouting en die twee zeggen dan we vinden het niks ongelooflijk ..al je interesses liggen de zelfde dag nog op straat wat lekker is voor de concurentie .man man wat zijn die transferperiode,s toch een ramp ...ondanks al dat gezeik sta je nog boven aan je moet deze trainer toch de spelers geven die hij wil de man heeft Feyenoord echt weer op de kaart gezet .
Niet doen! Gewoon voor Mannsverk gaan, en Wieffer als basisklant behouden!
Goh.. Dat had ik Feyenoord al vtv kunnen vertellen..
Kutzooi!!! Feyenoord is rond met Vilhena hij wordt gehuurd tot eind van het seizoen!!
Wordt weer ballen brengen ipv schieten naar elkaar.
Kon hij weg dan bij ptt post .hebben het toch erg druk dit is een postbode voetballer alles wordt gebracht lopen lopen lopen dat kan hij goed
Dat verhaal van het postbodevoetbal van Vilhena is volkomen achterhaald. In de periode Van Bronckhorst heeft hij zich ontwikkeld tot een allround-middenvelder die zowel verdedigend zijn werk doet als zijn goals meepikt. Juist daarom zou hij nu ook een ontbrekend puzzelstukje kunnen zijn. Al zou ik op basis van de laatste wedstrijden altijd voor Kökcü-Wieffer-Szymanski gaan als middenveld. Maar dat geldt ook als bv Jerdy Schouten wordt aangetrokken.
Dilrosun was ziek. Dat zei de commentator op Studio Sport.
Die was zijn vorm aan het zoeken .nog steeds niet gevonden
Ik hoop echt dat deze fata morgana niet het enige plan is waar we ons tot eind januari op blind staren.
En hoe zit het met die verdediger is daar al wat meer duidelijkheid over
Jammer maar niet onverwacht. Hoe uitstekend wieffer het ook heeft gedaan tegen zwolle en Groningen, voor de balans in de selectie is het wel fijn als er wat ervaring wordt toegevoegd. Je moet nu echt voor dat kampioenschap gaan. Midtsjo huren, kampioen worden en dan in juli Zerrouki of Schouten binnen hengelen voor nr 6 en Van den boomen voor nr 8 als vervanger van Kokcu. Met CL geld kun je dan ook de optie op Szymanski lichten. Moet die wel weer wat beter gaan spelen, maar daar heb ik alle vertrouwen in. Dan heb je samen met timber en Wieffer uitstekende opties voor het middenveld. Dat lijkt me wel een aardig scenario. Of het haalbaar is, is een tweede.
Man man man, waarom achter onhaalbare spelers aan blijven huppelen? Of de media (klokkeluiders) hebben de verkeerde info!

Waarom niet die Manssverk, hij kan afwisselen met Wieffer die het super doet momenteel maar net een half uur te kort aan kwaliteit heeft.
Die Mannsverk wordt door sommigen heilig verklaard, maar is een speler die tot op heden alleen gespeeld heeft in de Noorse competitie. Je zou een gok gaan nemen van minimaal 5m voor een speler die er nu niet direct staat en waar het maar de vraag is of hij hier gaat aarden en de gewenste kwaliteit heeft. Dat een PL zo’n gok neemt met hun budgetten is nog te begrijpen, maar wij kunnen niet blijven gokken op dat soort spelers. Met Bullaude, Gimenez, Paixao, Walemark en Timber heb je al spelers in die categorie en er springt er nog niet één als echte topper uit tot op heden. Huur een speler en hou die miljoenen nog even in je zak als je niet 100% zeker bent dat het een versterking is.
Op zich positief dat Feyenoord hoge standaarden stelt aan de spelers die het aan wil trekken en niet zomaar de eerste-de-beste haalt. Je moet alleen wel uitkijken dat je aan het eind niet met lege handen blijft staan, want los van kwaliteit heb je ook gewoon aantallen nodig als je op 3 fronten wil blijven meedoen.
@FTM is Spierings de volgende? Of gaan ze nu eindelijk voor Mannsverk?
Verder zoeken. Is Stijn Spierings niets?
@ftm Ze moeten nu toch wel uitkomen bij manssverk ? Of komt er nog een naam uit de hoge hoed ?
Goed dat de club naar dit soort spelers kijkt maar ja, dan loop je ook wel is tegen een "nee" aan.
Nog net een stap te groot. Misschien na kampioensschap en dus groepsfase CL deelname
Oke doorschakelen naar manssverk aangezien wieffer het goed doet
Oke doorschakelen naar manssverk aangezien wieffer het goed doet
Is jou info hetzelfde als die van het algemeen dagblad Rutger?
In het eerste nieuwsbericht al zo getikt, ja
...weer iets met een dooie mus....???
Het is nog niet echt een succesvolle transferperiode hè!