Bevestigd
matvienko-bron-shakhtarcom

Bron: Shakhtar.com

Nieuws

Mykola Matvienko momenteel niet haalbaar voor Feyenoord

'Feyenoord wil 51-voudig international Mykola Matvienko (26) binnenhalen', meldde het Algemeen Dagblad dinsdagochtend. De Oekraïner is linksbenig en kan zowel centraal achterin als linksback spelen. Het is volgens de krant de bedoeling dat Matvienko deze week al naar Nederland komt in een poging om met Feyenoord tot een akkoord te komen.

Echter weten ingewijden aan 1908.nl te melden dat de 26-jarige Matvienko niet haalbaar is voor de Rotterdammers. Mykola Matvienko, met nog een 3-jarig contract in Oekraïne: is een interessante speler, maar momenteel te duur voor Feyenoord. De linkspoot verdient op het moment een bruto salaris van 2,5 miljoen euro bij zijn huidige werkgever Shakhtar Donetsk wat niet binnen de huidige begroting van de Rotterdammers past. Ajax is naar verluidt wel in de markt voor de verdediger.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Hoop wel dat Hancko doorgaat. Misschien Bozenik in omgekeerde richting?
Moet hij niet vechten dan?
Wie zijn de grootverdieners bij feyenoord 1908?
FeyenoordFtbl
FeyenoordFtbl
Trauner, die verdient 8 ton. Vorig seizoen waren het Nelson (2,2M) , Til (2,05M) en Dessers (1,1M)
Dat is behoorlijk exacte informatie. Heb je daar een lijst van? Ben wel benieuwd naar de rest namelijk, had gezien zijn staat van dienst wel verwacht dat Toornstra de grootverdiener zou zijn.

En hoe is het met de jeugd dan. Voorheen was er (terecht) onvrede dat types als Narsingh meer verdiende dan de eigen jeugd, ik hoop dat ze die contracten inmiddels wel hebben opgewaardeerd
Klopt niet, dat zijn de bedragen die ze bij hun clubs verdienen.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
@FTM Wijnaldum niet mee op trainingskamp, gaat er een poging gedaan worden? Kunnen we meteen zien of zijn liefde voor Feyenoord oprecht is.
Haal die Gnonto
Feyenoord2907
Je gaat niet met elkaar in gesprek als je van te voren weet dat het kansloos is. informeel is met elkaar gesproken. Niet alleen een salaris is leidend voor zijn komst. Eigenlijk een vergelijkbaar verhaal als met Gnoto..
Bizar dat die kranten dat dan zomaar publiceren.
Standaard toch, alles voor de aandacht
Feyenoord2907
AD en VI zijn over het algemeen best betrouwbaar. Strooien niet dagelijks met primeurtjea. Feyenoord sprak al informeel met Mykola. Een deal zal er nog niet zijn. Maar de showstoppers zoals hierboven genoemd zijn is niet helemaal waar.
VI is zwaar onbetrouwbaar. Krabbedam moet lekker kappen en Sparta volgen. Hij is ook een Spartaan.
@FTM is VI ook corrupt geworden?
Iedere supporter die informatie over deze beste man leest weet direct dat dit niet haalbaar is voor ons. Ik begrijp dan ook echt niet waarom serieuze media dit delen.

Dan zijn er ook nog diegenen die zeggen dat het wel kan omdat wij flink wat binnen hebben gehaald dankzij Malacia en Sinisterra, maar aangezien wij nog zoveel spelers zoeken dan gaan ze echt niet de helft gebruiken aan een 26 jarige verdediger.

Dan is het nieuws over die Hancko veel geloofwaardiger
Without reason, he wouldn't talk. Feyenoord too. Clearly something is possible. Simple.
Toch vreemd dat zo'n AD dan wel zo iets roept.
Lijkt me geen rocket sience om te beredeneren dat deze jongen gewoon veel te duur is??
Feyenoord2907
Niet alles draait om geld.
Deze jongen mag een jaar lang transfer vrij naar een andere club. Dus hoeft geen transfer som te worden betaald.