lingr-3

Feyenoord.nl

Nieuws

Naast Ivanušec ook Lingr nog niet inzetbaar tegen Almere City

Stan

Aankopen Luka Ivanušec en Ondřej Lingr zullen in het thuisduel met Almere City van aankomende zondag nog niet in actie komen. Dat bevestigt Arne Slot vrijdagmiddag tijdens de voorbereidende persconferentie. 

Van Ivanušec was al bekend dat hij niet in actie kon komen tegen de promovendus. De Kroaat landde vrijdagochtend in Nederland en kan niet op tijd speelgerechtigd worden gemaakt voor het duel van zondag. 

Lingr, die donderdag gepresenteerd werd, is ook niet van de partij tegen Almere. Slot vertelt dat de Tsjechische middenvelder met een lichte blessure is binnengekomen bij Feyenoord en daarom nog niet in staat is dit weekend zijn debuut te maken. 

Ook Antoni Milambo en Patrik Wålemark zijn niet volledig fit en zitten zondag niet bij de selectie. 

Delen

Reacties

Fantastisch, ze zijn binnen! Ik heb vooral hoge verwachtingen van Ivanusec, maar ook heel benieuwd naar Lingr.
Ik hoop toch weer een Feyenoord te zien, wat echt hoog druk blijft zetten en zich niet terug trekt tot op de middellijn.

Aanstaande zondag geen punten verliezen en puzzelen aan een nieuw team wat weer voor plaats 1 kan gaan.
Begrijp werkelijk alle emoties niet
Dit is een site die je informatie geeft
Wat een persoon daar mee doet is aan de persoon
Je hoeft van deze site geen gebruik te maken
Met andere woorden
Stop met janken zoniet ga dan iemand anders vervelen
Bernard, houd eens op met dat afzeiken van Rutger.
Mijn vrouw zag net een foto van Rutger. Zij heeft mensenkennis. Ze zei, die wordt nooit volwassen.
Jouw vrouw heet waarschijnlijk barbie ofzo....
Haha. Een anti-Feyenoorder, die leuk wil zijn. In mijn tijd waren er nog geen barbies.
Wie heeft wanneer wel niet gelijk. Interessant... Ik ben vooral benieuwd of de spelers waarvan wij allemaal weten: die gaan niet veel spelen of voegen weinig toe. Of deze spelers een andere club kunnen vinden. Scheelt in salaris en zo kun je doorselecteren. Hopelijk zelf nog iets doen. Biletto bijvoorbeeld.
Dat is echt jammer
Zit net live op ESPN wedstrijd van Fluminense te kijken
Die Nino is een beest, word lachen als die komt( gaat wel veel kaarten pakken) wel echt een goede speler voor Feyenoord
Rutger judas, naait en het legioen en (blijkt nu) dus ook de spelers op. Dit is slecht voor de club en slecht voor prestaties.
Het mantra “in het belang van de club” wordt door de club zelf niet zo gezien. Als dat de verhouding is met de club, heeft deze website realistisch gezien weinig toekomst. Nog even los van wat ik zelf van vind.
Dat is een hele juiste conclusie , maar dat dit soort publicaties niet in het belang van onze club is, kan iedereen met een voldoende IQ bedenken.
Punt is dat de supporters het zullen blijven volgen én de info bijna altijd klopt. Maar dat het schadelijk en zeer onwenselijk is, is duidelijk. Dit is trouwens ook zeker niet voor het eerst dat Slot dit laat vallen, alleen nu veel persoonlijker en directer. Feyenoord zal er alles aan doen om de interne bronnen te herleiden en de banden te breken. Het zou zomaar kunnen dat bij de "oude" scouting hier al een begin mee gemaakt is. Overigens ook opvallend dat Lingr, weliswaar een bliksemtransfer, blijkbaar dus niet vooraf werd gelekt.
Juist, en daardoor valt het niet op als een artikel mogelijk een keer onjuist is. Helaas werd ik net met ditzelfde punt een anti-feyenoorder genoemd maargoed.
Ik geloof oprecht dat er op deze website niets verzonnen wordt en dat alle info ook daadwerkelijk op dát moment vanuit (vaak meerdere) bronnen komt. Maar het is allemaal enorm veranderlijk en kan een dag later weer anders zijn. Zeker bij een club waar elke euro op een weegschaaltje ligt.

Da

Voor supporters is het vermakelijk om te volgen. Maar veel gepubliceerde artikelen zijn absoluut niet in het belang van Feyenoord. Deze website is vóór supporters, maar niet dóór supporters. Het is een primeur-website. Dat mag, maar dan moet je er niet "in het belang van Feyenoord" van maken.
Je slaat precies de spijker op de kop
Waarom zou @FTM liegen over de 8 spelers die verhuurd/verkocht mogen worden. Kijk hoeveel primeurs hij heeft gehad ongetwijfeld klopt dit ook gewoon. Alleen slot gaat dat natuurlijk niet toegeven. Stel spelers lezen deze site ook….
Maakt niet eens uit of het klopt of niet, als het brengen van zulke informatie de club schaadt en Slot zijn werk moeilijker maakt is 1908 gewoon verkeerd bezig.
Precies, maar het gaat bij 1908 om primeurs en dan is het supportersschap duidelijk ondergeschikt
Precies, had nooit gepost mogen worden. Los van of het waar is of niet.
Bitello zie ik niet komen want slot gaf aan misschien nog een keeper en voor de rest vooral na Ivanusec en Lingr is de selectie rond🥺 of Bitello moet dat buitenkansje zijn
Slot kan daar nu natuurlijk niks over zeggen, Bitello zal alleen gehaald worden bij een uitgaande transfer van Geertruida of een Timber
Of misschien als Dilrosun en jahanbaksh vertrekken dat er dan ook Qua salaris wat vrij komt
Ze doen toch nowt voor niks een eerste bod?Als ze klaar zouden zijn,doe je dat dus niet.
En iedereen kan zien dat we als er nog een aankoop zou worden gedaan,die het meest nodig is op 8
Misschien buitenkansje waar Slot het over laten we het hopen. Maar ik heb de persconferentie geluisterd en toen kreeg ik echt idee dat er niks speelde
Hij kwam er toch juist meteen op terug om dat nog even toe te voegen?
En ook dat zou niet zo slim zijn als Slot zegt dat hij niet tevreden is bepaalde spelers en er nu nog mensen bij moeten komen lijkt mij
Ja klopt hij kwam erop terug en maakte gelukkig de opmerking buitenkansje hopelijk is dat wat ik al zei Bitello.
Maar zoals een Timber moet dat toch ook kunnen op 8?
Dat was wel de bedoeling toen hij werd gehaald en laten we hopen dat het beter gaat.maar ik persoonlijk zie dat niet in hem.net als ik er ook zeker geen 10 in zie
Deze reactie van Slot was te verwachten, ik heb gisteren onder dat artikel van het lijstje van 8 al geschreven, dat dit niet van Feyenoord komt .
En als er al zo iets zou zijn het alleen bekend is bij de technische staf en Te Kloese, vanzelfsprekend ook de speler.
Kortom, ik herhaal het nog maar een keer, dit soort publicaties schaden Feyenoord.
Als Feyenoordsupporter moet je dit soort fantasieverhalen niet publiceren en al helemaal niet als je als Feyenoordsite betrouwbaar wilt blijven.
Maar wie zegt dat het een fantasieverhaal is. Slot zegt dit natuurlijk omdat hij wil dat de spelers die op die lijst staan zich vol in blijven zetten voor Feyenoord. Dusja, t kan de desbetreffende spelers schaden, maar dit betekent niet dat het verhaal fantasie is.
Denk je nou echt dat Feyenoord als er al zo'n lijstje zou zijn dat tegen een maker van een supporterssite gaat vertellen ?
Wat heeft Feyenoord daar voor belang bij, noem maar 1 belangetje
Tuurlijk heeft Feyenoord daar geen belang bij, dat betekent niet dat er geen insider is die dit soort vertrouwelijke informatie lekt. Misschien het probleem ook intern zoeken ipv direct de schuld volledig hier te leggen.
Het is wel helder uit de diverse publicaties de laatste tijd dat Feyenoord het bestaande lek aardig gedicht heeft.
Ik kom weinig nieuwtjes tegen die ik ergens anders ook niet lees.
Als er zo'n soort lijstje zou zijn, let wel zou zijn, is dat enkel bekend bij de technische staf , de speler en Te Kloese.
Voor de rest heeft niemand ermee te maken in zijn of haar werkzaamheden.
Dat klopt zeker. Ik zeg ook nergens dat het artikel over de 8 spelers waar is. Ik kan alleen niet aan de hand van woorden van Slot, die natuurlijk in beide gevallen zal zeggen dat dit niet waar is, concluderen dat het artikel nep is. Daarbij, de bron zal ook iemand uit de technische staf kunnen zijn. Mocht dat zo zijn is het enorm kwalijk, mocht Rutger dit hebben verzonnen is dat ook enorm kwalijk te nemen
Het is volslagen belachelijk te veronderstellen, dat Peric, Hulshoff of De Wolf contact met de schrijver van dit artikel hebben
Je vertrouwt ftm die geen bronnen noemt etc. meer dan slot. Laat je even nakijken. Word wakker!
Nee hoor, ik kies hier echt geen kant in. Beiden kunnen namelijk de waarheid spreken. Ik irriteer me gewoon aan het feit dat mensen direct een kant kiezen op basis van wat er gezegd word. Het kan namelijk zo zijn dat dit waar is en er dus intern iemand aan het lekken is, maar het kan ook een bullshit verhaal zijn. Mocht het waar zijn, is de reactie van Slot logisch. Mocht dit verhaal niet waar zijn, dan is de reactie van Slot ook logisch.
jij twijfelt nog aan het verhaal dat ftm voor onrust binnen de selectie? Dat is voor mij reden genoeg dat jou verhaal hier boven totale bullshit is. Tuurlijk kan het verhaal van slot totaal onwaar zijn, maar daar is geen enkele aanleiding voor. Hij is de bron van het nieuws.

Jij gelooft liever in een mogelijke anonieme bron die alles weet dan de trainer zelf.

Dit komt toch dicht in de buurt van nep-supporter of zoals slot m.a.w. zegt: actief anti Feyenoord
Ik vind het heel kwalijk dat je mij een nepsupporter/anti Feyenoord noemt. Ik twijfel sws helemaal niet aan het feit dat dit verhaal voor onrust zorgt/schadelijk is voor de club, daarbij ben ik ook echt van mening dat dit nooit gepost had mogen/moeten worden. Enige is dat ik geen kant kies in het feit of dit waar is of niet.
Uiteindelijk kunnen we die namen zelf ook allemaal verzinnen toch?
Kasanwirjo en dilrosun waren wel bekend dat die evt.weg zouden mogen.

Maar van Timber weet ook iedereen dat het er nog niet helemaal uitkomt dus zal wel raar zijn dat je dan niet naar goede aanbiedingen zal luisteren.

Verder hebben we 5 rechtsbuiten dus ook niet vreemd dat er daar dan 3 namen van genoemd worden.
Het middenveld met de jonge spelers is ook niet zo vreemd toch?stel dat iedereen blijft en er zou nog een Bitello bijkomen,kan ook iedereen begrijpen dat ze beter aan eredivisie club verhuurd kunnen worden om wekelijks minuten te maken.

En ook die spelers zullen dat waarschijnlijk zelf inzien.
Verder op zich ook wel vreemd dat je als speler je eigen meteen gaat drukmaken over dingen die geschreven worden eerlijk gezegd.
Nouja als jij als spelers vol voor je kans gaat bij de club en dan leest dat de club je wil 'lozen', dan kan dat best aankomen. Denk aan spelers als Dilrosun en Timber. Los van dat ze zelf kunnen bedenken dat het moeizaam gaat.
Precies! Al wekenlang noemt Jan en Allema hier denamen van spelers diebeter weg kunnen. Er zit geen nieuwe naam bij.
Ik kan me zo voorstellen dat, als je journalist bent dat je af n toe kijkt of Ali en Patrik op transferroom staan. Als je dan andere namen tegenkomt, dan is dat niet zo gek als je dat dan publiceert.
Dacht dat alleen Kasanwirjo volgens Rutger op transferroom zou staan, dus dat zegt niks over de andere 7.
Ik heb hem meerdere keren zien verwijzen naar transferroom, als zouden daar meerdere spelers op staan.
Als dan de andere 7 er niet op staan, dan is het niveau shownieuws. Niet dat ik dat erg vind, maar breng het dan niet als waarheid.
Dat moet voor journalisten toch zo te checken zijn? Moet toch niet zo moeilijk zijn om uit te vinden wie hier gelijk heeft.
Mijn idee: iemand binnen Feyenoord lekt naar 1908 Vervolgens wordt er gefantaseerd, gespeculeerd en een artikel geschreven. Binnen 1908 wordt dat gezien als waarheid en zo gebracht, maar slechts 1 speler zou daadwerkelijk op transferroom staan.

Niet het toppunt van journalistiek werk, maar vanuit 1908 begrijpelijk. Alleen hebben ze, denk ik, hun waarheid te ver doorgedreven omdat ze erin zijn gaan geloven. Terwijl feitelijk niets te bewijzen valt.

En weer door...
Volgens mij als je ook de tijd neemt om de space te luisteren.heeft Rutgwr dat allen gezegd over kasanwirjo en dilrosun als ik me niet vergis?
Lijkt me dat dat ook precies de spelers zijn,waar hij het over heeft die wel weten dat ze minder speeltijd krijgen.
Hopelijk volgen wij ook Christos Zafeiris voor volgend jaar…
Wats gebeurd? Kan iemand even korte samenvatting geven aub???
Het artikel telt maar 4 zinnen...
Sneer van Slot indirect naar Rutger over de 8 namen die verkocht/verhuurd mogen worden. Volgens Slot pertinente leugen dat 1 speler op Transferroom is aangeboden. Max 2 spelers mogen (tijdelijk) weg
Ok. Nog 1x gelijk dan. Vervolgens alles winnen. Coolsingel, here we come again.
Haha zegt tie wat over vlugge Jaapie.. terwijl die zelf ook gewoon een neus is met z’n gestook.
Slot zei nog wel meer in de persco... 👀👀👀👀