nadje-presentatie-feyenoord

Feyenoord.nl

In beeld

Nadje geeft eerste interview: "Een eer om voor deze club te spelen"

Stan

Chris-Kévin Nadje is vrijdag gepresenteerd als nieuwe aanwinst van Feyenoord. De 22-jarige middenvelder komt over van het Franse FC Versailles en tekent in De Kuip een contract tot 2028. In zijn eerste interview met Feyenoord Media vertelt hij over zijn kennis van de club, zijn speelstijl en de dingen die hij met Feyenoord wil bereiken.  

Nadje in zijn nopjes met de overstap naar Feyenoord. "Ik ben zeer blij om hier te zijn en dat ik ga spelen voor deze geweldige club. Ik weet dat Feyenoord één van de grootste clubs is in de Eredivisie. Er spelen grote spelers voor deze club. Dus voor mij is het een eer om voor deze club te spelen."

In zijn nog jonge carrière speelde de lange middenvelder al voor meerdere clubs. "Ik ben begonnen in de jeugdopleiding van RC Lens. Ik heb voor Stade Laval gespeeld, afgelopen seizoen bij FC Versailles, en nu ben ik bij Feyenoord."

Nu wil de Ivoriaan de volgende stap in zijn ontwikkeling zetten. "Ik wil me meten op het hoogste niveau, uitkomen in de Champions League en natuurlijk veel prijzen winnen", vertelt Nadje, die verwacht iets te kunnen toevoegen aan de selectie van Feyenoord. "Ik ben een technische middenvelder die graag box-to-box-speelt. Ik hou van schieten en doelpunten maken. Ik breng ook een ambitie mee. Mijn motivatie om te slagen is groot. Dat wil ik bijdragen aan het team."

De nieuwe aanwinst van de Rotterdammers is ook al bekend met de sfeer in De Kuip. "Ik heb beelden gezien van de sfeer hier in het stadion. Ik hou daarvan. Ik speel voetbal om uit te komen in dit soort sfeervolle stadions. Ik ben blij om straks de supporters te ontmoeten en ik kan niet wachten om voor Feyenoord uit te komen."

Bekijk hieronder het eerste interview met Chris-Kévin Nadje als Feyenoord-speler: 

Delen

Reacties

Wordt direct verhuurd aan Dordrecht heb ik begrepen. Hebben jullie hier de bevestiging van?
On topic: welkom bij de mooiste club!
Off topic: het, middels whatsapp, doorsturen van berichten via de app gaat nog steeds niet!
(Al een aantal weken zo...)
Werkt bij mij wel, aanklikken bij het icoontje boven de reacties.
Mooie primeurs 1908!! Eerlijk is eerlijk jullie hadden t nieuws weken terug al knap werk
Een Nadje en een Droogje🤣. Misschien lach ik straks wel anders! Ik ben benieuwd.