Bevestigd
jaimy-kroessen-feyenoordnl

Feyenoord.nl

Nieuws

Jaimy Kroesen stopt als keeper en keert terug bij Hellevoetsluis

Stan

Jaimy Kroesen ruilt Feyenoord komend seizoen in voor zijn oude club v.v. Hellevoetsluis, zo meldt de amateurvereniging zelf op haar website. De 21-jarige doelman maakte onderdeel uit van de Onder-21 van de Rotterdammers, maar laat het profvoetbal voor nu achter zich. Bij de club uit zijn geboorteplaats hangt hij zijn keepershandschoenen voorlopig aan de wilgen en zal hij in actie komen als veldspeler. 

Kroesen werd in 2013 door Feyenoord opgepikt bij Hellevoetsluis. Na drie jaar op Varkenoord belandde hij via de opleidingen van Excelsior en Spijkenisse in 2018 bij sc Heerenveen. In Friesland debuteerde de doelman al officieus in het betaalde voetbal en ontwikkelde hij zich dermate dat Feyenoord in 2022 weer bij hem aanklopte. In Rotterdam kwam Kroesen de aatste twee seizoenen uit voor de Onder-21, waar hij 18 keer onder de lat stond. 

Nu zet hij zijn carrière dus voort bij Hellevoetsluis, dat uitkomt in de 2e klasse. Dat doet Krossen niet in de rol van doelman, maar als veldspeler. Eerder was hij in jeugd Hellevoetsluis ook al gewoon voetballer, waarna hij later in zijn loopbaan onder de lat belandde. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

En later balen dat je weg bent gegaan...