Betrouwbaar
Naujoks Filter

Nieuws

Noah Naujoks naar Excelsior: It's happening

Van de redactie

Noah Naujoks maakt per direct de overstap naar Excelsior. Dat meldt het Algemeen Dagblad vrijdagmiddag. Naujoks tekent voor meerdere seizoenen bij de Kralingers.

De 20-jarige middenvelder stond al langere tijd in de belangstelling van de stadgenoot. Naujoks had nog een contract dat liep tot de zomer. De afgelopen tijd heeft Feyenoord geen actie ondernomen om de aflopende verbintenis te verlengen.

De talentvolle Naujoks speelde voornamelijk onder Melvin Boel in Feyenoord Onder 21. In de hoofdmacht mocht hij van Arne Slot invallen in de wedstrijden tegen Vitesse en Fortuna Sittard.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Daar zal je niet veel voor ontvangen, zal wel clausule zijn als hij door verkocht wordt. Jammer dat hij het niet heeft gered.
Speelt er nog iets over inkomende transfers @FTM?
Iets bekend over transfersom, terugkoopclausule of doorverkoop oid?
Goed dat hij op eredivisie niveau actief blijft/wordt! Lijntjes koet houden en als hij zich goed ontwikkelt, zien we hem wellicht nog eens in een Feyenoord shirt!
Zoals de durexreclame uit de jaren '70/'80 luidde: Beter voor beide.
Aangezien de O21 een grote ramp is, en instromen in de voetbalpiramide een illusie lijkt, zou het mooi zijn als we de samenwerking met Excelsior nog meer opzoeken. Laat talenten die net buiten de boot vallen bij het eerste transfervrij naar Excelsior gaan, met een doorverkooppercentage en een terugkoopoptie. Ontwikkelen ze zich goed, hebben we de kans ze terug te halen. Ontwikkelen ze zich niet goed genoeg kan Excelsior er nog een mooi bedrag aan verdienen. Win/win.
Zeker voor spelers als Naujoks, Valk, Hokke, Baars, Troost, etc. Zou dat een mooiere oplossing zijn dan te verpieteren in onze O21.
Afgaande op de laatste wedstrijden is het zinloos om -21 spelers uit te lenen een een Eredivisieclub. Daar komen ze gegarandeerd op de bank te zitten. Op basis van de najaarscompetitie zou hooguit Shiloh 't Zand een optie kunnen zijn.
Mij lijkt het verstandig om eens met FC Dordrecht en Excelsior om tafel te gaan zitten over driepartijen-samenwerking. En dan moet je niet uitsluitend denken aan uitlenen maar misschien wel samenwerken in talentscouting, opleiding, etc.
Ik zou nu investeren in o/21 omdat ze die de dubbele competitie nog alle kans maken op promotie.
Maar ehm basis waarvan is O21 en de instroom een ramp? Op basis van de eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie??? Ik mag zo hopen dat ze vanmiddag even je ongelijk zullen tonen....
Van t weekend even ajax slopen succes noah!
Ga toch stuk als Ajax tegen Excelsior met Naujoks weer verliest...
Ik denk het wel als je naar Slot hebt geluisterd
Mooie stap voor 'm! Succes en maak onze jeugdopleiding trots!