feyenoord-nec-nijmegen-2-2-jim-breeman-sports-photography-1

Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

NEC de tegenstander in mogelijke bekerfinale

Nigel

NEC heeft vanavond met 1-2 gewonnen van SC Cambuur in het Cambuurstadion in Leeuwarden. Hierdoor plaatst de ploeg van Rogier Meijer zich als eerste club voor de TOTO KNVB Bekerfinale in Stadion Feijenoord. Als Feyenoord donderdag van FC Groningen weet te winnen, neemt de regerend landskampioen het dus op tegen NEC in de bekerfinale.

Voor het eerst sinds het voetbalseizoen 1999/2000 mag NEC zich weer gaan opmaken voor een bekerfinale! Het wordt de vijfde keer ooit dat de Nijmegenaren in de finale van het bekertoernooi staan. NEC kende een moeilijke avond in het Cambuurstadion. In de rust stond het 1-0 voor Cambuur, maar na de rust was NEC de sterkere ploeg en wist het toe te slaan. Na 90 minuten stond het 1-1, waardoor een verlenging nodig was. Hierin wist NEC nog een keer te scoren, waardoor de Nijmegenaren de wedstrijd met 1-2 wonnen. Hierdoor staat de ploeg van Rogier Meijer in de finale van het bekertoernooi. In 1994 stonden Feyenoord en NEC ook tegenover elkaar in de finale van het bekertoernooi. Toen won Feyenoord met 2-1 van de toenmalige Eerstedivisionist de bekerfinale.

De finale staat gepland op zondag 21 april om 18:00 uur in Stadion Feijenoord.

Delen

Reacties

Tja de commentaren vanuit Groningen en Nijmegen zijn alweer duidelijk, Groningen beseft dat het moeilijk wordt maar niks is onmogelijk , en NEC heeft de beker al gewonnen, denk dat het gewoon weer net als vroeger wordt , Feyenoord staat juichend op de middenstip met de dennenappel ,nummer 14 in de prijzenkast, kant en klaar over en uit, tot volgend jaar
Wordt morgen lastig zat tegen 11 Groningers in de eigen doelgebied.
Doet elke club die niet kan voetballen.
Ze weten dat Feyenoord daar moeite mee heeft.