groen

Foto en Tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Nesto Groen zet handtekening onder nieuw contract

Van de redactie

Feyenoord heeft het contract met Nesto Groen opengebroken en verlengd. De 18-jarige aanvaller van Feyenoord Academy, die in de lente van 2021 zijn handtekening onder zijn eerste profcontract zette, tekent voor twee jaar bij. Groen ligt hierdoor tot medio 2026 vast als speler van Feyenoord.

Met de contractverlenging van Groen heeft Feyenoord wederom een talent uit de eigen Academy voor langere tijd aan zich weten te binden. ‘Nesto speelt al sinds 2013 in onze Academy en heeft zich de afgelopen seizoenen sterk weten te ontwikkelen als een balvaste en makkelijk scorende spits’, zegt Rini Coolen, Head of Academy. ‘Daarnaast doet Nesto er dagelijks alles aan om een betere voetballer te worden. Het is dan ook niet voor niets dat hij dit seizoen al regelmatig heeft mogen aansluiten bij Feyenoord 1.’

‘Ik zie deze contractverlenging als een mooie waardering vanuit de club’, zegt Groen, die ook dit seizoen weer bewijst een echte doelpuntenmaker te zijn. ‘Ik heb het onwijs naar mijn zin hier en ben zeer tevreden over hoe alles nu loopt. Het is fijn om te merken dat ook de club hier zo over denkt. Dat vertrouwen voelt erg goed voor mij en is een teken dat ik op de goede weg ben.’

De uit Spijkenisse afkomstige Groen begon zijn voetbalcarrière bij VV Spijkenisse en stapte op negenjarige leeftijd over naar Feyenoord Academy. Op Varkenoord doorliep hij alle teams vanaf Feyenoord Onder 10. Het huidige seizoen behoort de centrumspits tot de selectie van Feyenoord Onder 21 en maakte hij tevens al zijn officieuze debuut in Feyenoord 1.

Delen

Reacties

@FTM die goude eieren waar je het gister ik de space over had. Komen die vanuit de scouting? Dus een teken dat de scouting nog steeds goed op orde is?
Deze man gaat ons in de toekomst echt gelukkig maken! Local heroes are the best heroes!!
Kan ik mij bij aansluiten de jeugd zit meer in als dat we denken