Primeur Bevestigd
netten-feyenoord-web

KayneKVisuals

Transfers

Netten komt Feyenoord versterken

FeyenoordTM

Luc Netten is hard op weg naar Feyenoord. De verdediger ondertekent naar verwachting deze werkweek zijn contract in Rotterdam, nadat er eerder een principe-akkoord bereikt is.

De rechtsbenige centrale verdediger kwam eerder in de onder-21 divisie uit voor N.E.C. Nijmegen, maar heeft sinds dit seizoen een vaste plek en een rugnummer in de hoofdselectie van de Nijmegenaren. De geboren Ossenaar droeg voor zijn dienstverband bij N.E.C. tien jaar lang het shirt van PSV.

Netten maakte op jonge leeftijd al zijn Eredivisiedebuut voor N.E.C. Dat debuut vond afgelopen september plaats in een uitwedstrijd op Het Kasteel, waar Sparta Rotterdam op een 1-1 gelijkspel gehouden werd door NEC. Netten viel in de drieënzestigste minuut in voor oud Feyenoorder Philippe Sandler.

Netten wordt spoedig toegevoegd aan het onder-21 elftal van hoofdtrainer Melvin Boel. De rechtspoot wordt door Transfermarkt ingeschat op een huidige transferwaarde van vijfentwintigduizend euro, maar komt uiteindelijk transfervrij over.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

We hebben toch al netten… nu ook nog op het veld?
@FeyenoordTM is dit een toekomstige speler voor Feyenoord 1 denk je?
N.E.C. is vergeten om Netten tijdig een aanbieding te doen, waardoor Feyenoord vanaf de jaarwisseling transfervrij kon toeslaan. Heerlijk.
Dat is wel heel erg leuk haha, hopen dat hij ons o21 team een beetje kan helpen. Zal vast beter zijn dan Valk hopelijk
Liep zijn contract tot 1 januari? Of kunnen jeugdspelers ook in de laatste zes maanden van hun contract direct transfervrij vertrekken?
Als hij per 1 januari in gesprek mag, zou hij in principe pas in de zomer kunnen komen toch? Medewerking van NEC?
Als je ziet hoeveel tegendoelpunten de o21 krijgt is een verdediger een welkome versterking
Vanuit (het netwerk van) de jeugdscouting als transfervrije optie op de radar gekomen. Top.
Betekent dit nog iets voor de huidige verdedigers van o21?
Geen beweging rond de huidige verdedigers van o21, voor zo ver mijn info gaat
Onder 21.. hoeveel talenten zijn daar al niet voor gehaald en vervolgens kapot gegaan?
Een aantal misschien maar we moeten ons daar niet achter verschuilen , we moeten verder denken dan dat. En de opleiding dusdanig verstrekken en beter maken om uiteindelijk ajax en psv te overtreffen.
Is dit die van het knooppunt A12/A27?
onder 21 moet voorjaarskampioen worden
Als je kijkt naar het budget dat er bij Feyenoord is voor de -21 hadden ze in alle na- en voorjaarscompetities tot nu toe de beste moeten zijn, het prestatieniveau is echter wisselvallig maar vaak ondermaats.
Als schakel tussen de academy en de a-selectie zou een prestatieverplichting voor trainer en selectie eigenlijk cruciaal moeten zijn, juist ook om er betere spelers van te maken, maar dat laatste gebeurt niet of nauwelijks.
Je ziet het ook in/bij de stages van talenten bij de a-selectie: spelers komen daar relatief jong voor in aanmerking maar later zie je er bij de -21 niet een echt beter worden. Misschien dat je voor die selectie met bv een Danny Landzaat een trainer-coach zou moeten aantrekken die op dat gebied meer te beiden heeft dan Melvin Boel. Die heeft een leuke achtergrond voor de -16 en lager maar klaarblijkelijk (!) niet voor het voorportaal van de a-selectie.
Dacht dat het over de netten in de kuip ging 😭😭 maar wel goeie toevoeging aan o21